- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi yaren060716
Boşuna okumuşsunuz boşuna!ya buraya kadar okudum da ne gerizekalı insanlar var bir konu açıyorum yok trollemiş yok ögretmen değildir sustum sustum ama insanları madem elestirecekseniz konumu niye açıp okuyorsunuz oturun bokunuzun üstünde size kim diyor Türkçemi elestirin yok bölümümle dalga geçin kimse bu kadar yürek yemesin emi moral veren arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. bölümümle yazımla bana ders vermeye çalışan, türkçe dersiyle başla yazan size ne benim türkçemden fesat insanlar içinizdeki kibri kötülügü kendinize kusun emi.beni yazımla elestirecek insanlar sizler degilsiniz siz lütfen bokunuzun üstünde oturun s..çmaya devam edin sonra onunla onunla oynayın benim sizlere nacizane fikrim buralarda oyalanmayın emi .moral ve destek veren arkadaslara tesekkur ediyorum iyi gunler Allah yolunuzu bahtnzi acıkeylesin insallah![]()
Konu açıyorsanız gelecek olan her yoruma saygı duymalısınız bu aşşagılamaları yazmanız sizin kişiliğinizi gösterir Keşke konu açıp bukadar insanın zamanını almasaydınız çok yazık birde okudum okudum diyorsunuz biraz insanlıkta okuyun