eşim öyle bi laf etti ki

Kırılıp kızmazsanız 'yusuf yusuf' tamlamasının beni rahatsız ettiğini söylemek isterim.
Bir özel ismi bu şekilde kullanmak yerine 'adam üç buçuk atıyor' diyerek de meramımızı anlatabiliriz diye düşünüyorum.
Yusuf oğlumun ismi, hassasiyetimin asıl nedeni de bu.
ay evet bende nasıl ifade edeceğimi bilemedim argo oldu değiştiriyorum hemencik✋

adamı ne kadar gömmüşler ya , ben kaba filan olduğunu düşünmüyorum .
yani neden kapınızı açsın ki ? kalkıp size göre daha kibar bir erkeği öne sürerseniz oda kendine göre daha değerli kadını öne sürer böyle .
ayrıca elbette calısacaksınız , gerçekten bu ülkede üniversite okumus ama çalısmayan kadınlara hayret ediyorum . ev sizi mahvetmiyor mu ? gün boyu evde oturmak hiç bir üretkenliğinin olmamasını nasıl kabul ediyorsunuz ?
kocanızdan harçlık almak size kötü hissettirmiyor mu ?
ülkenin alım gücü yüksek değil , ekonomi iyi değil adam neden tek basına her seye yetişmeye çalıssın ?
çalışmanızı istemesi ile size değer vermemesi arasında nasıl bir bağ kurdunuz ?
ve son olarak türkçeniz iyi filan değil bence de ilk ondan başlayın calışmaya
. yukarıda bir hanımefendi yazmış anlamamışssınız bile 'kpss sınavı ' diye bir şey yok .

Bir çok kişi calismadiginiza takılmış.yahu çalışıyor olsaydınız bu adam bu lafı etmeyecek miydi ? Adam basbayağı icindeki öküzü göstermiş çalışıyor olsaydınız da sende düzgün ev hanımı olsan felan der bu tipler.

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Sırf para kazandığınız için bu adam size saygı duyacaksa duymasın. Zaten çalıştığınız zaman da başka bir olay olur, oradan yaralar sizi. Çözüm çalışmanız değil. Kendinizi saydırmanız. Bunun için de ne yapabilirsiniz bilmiyorum açıkçası.

Beni, para getiriyorum diye sevip değer verecek insan hiç olmazsın daha iyi.burda çoğu kişi sadce çalış diye öğüt veriyo pardonda bu asıl erkeğin görevidir.kadin çalışsa çok daha iyi güzel bişey ama erkeğin bu lafı etmesi saçma,pardonda sen kimsin ki?demeli insan

Beni, para getiriyorum diye sevip değer verecek insan hiç olmazsın daha iyi.burda çoğu kişi sadce çalış diye öğüt veriyo pardonda bu asıl erkeğin görevidir.kadin çalışsa çok daha iyi güzel bişey ama erkeğin bu lafı etmesi saçma,pardonda sen kimsin ki?demeli insan
çalışmanın erkeğin görevi olduğu tam olarak nerede yazıyor ?

Erkeğin cüzdan olmadığı,kadının mutfak robotu olmadığı kadar gerçektir. Eğer birisi evi geçindirmenin erkeğin görevi olduğunu iddia eden bir kadın kendisini de mutfak robotu olarak addediyordur.
Ama aydınlanın artık. Beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyıldayız ve her cinsiyet eşittir

Yanlış anlama ama bu durum g....ç s.....m durumundan daha az vahim yani....
Bunda da sinirden söylemiştir canım bunda sadece çalış demeye getirmiş...
Diğerinde geçmişinizi bırakmamıs jdjdjdks gecmişin içinde kendisi de var yalnız dkkdkdkdk

artık kendine küfür etmek istemişse....
Diğer lafta sinire verdıysenız şimdi de sinire verebilirsiniz bence

ayrıca kocanız için değil kendiniz için çalışın...
Belki maddi sıkıntısı var bir sorun merak ettim...
Ama uslubu hoş değil ama çalış demek de kötü bir şey değil

ama her guzel şeyin bedeli olur çalışan kadın öyle her gun yemek yapamaz yani mesela...

Kocanız densiz ve kaba tamam da siz de niye başka bir çifti örnek gösterip, kendinizle kıyaslıyorsunuz?
Bu tip söylemlerin ve yaklaşımların,
ilişkiyi zedelediğini düşünüyorum.

Okuz olmayan erkekler de var bak ornek al demis ... simdi ben burda olumsuz bir durum gormuyorum neden derseniz, insan degisime ve gelismeye acik bir canli, konu sahibesi de esine ornek gostererek kendini gelistirmesi icin yardimci olmus :olamaz:

Esiniz kaba ve itici evet.

Ama dusununce de, sizin o yabanci adami ornek vermeniz karsisinda kibar olmak da pek kolay degil gibi.

Ben de esime filmlerdeki esas adami overim, atisiriz ustune sonra. Ama en azindan farazi bir ornek benimki. Sizinki kanli canli adam, sinir olmustur esiniz :duduk:

kızlarmerhaba az once o kadar canim skldı ki oncelikle 28yasindayim 2 bucuk senelik evliyim ev hanimiyim esimle yuruyorduk bir çift de arabaya bineceklerdi kocası karısının kapısını actı kadinda bindi bende esime dedimki bizim araba varken sen hic kapimi bile acmadin dedim ama saka yollu dedim o da dediki belki karisi is guc sahibi birisidir belki eve para getiriyodur belki calisiyo isi vardir nerden biliyon sen calsmyosun ki eve para para getrsen ben de kapini acardim dedi ben sokoldum tabi gulerek dedi ama ciddi oldugunuciddi soyledgnin farkna vardim simdi konusmuyorum cok agrima gitti cunku bana buzamana kadar gecmişini si... m gibi bi kufur etmisti ama kavga etmistik sinirden soyledi dye affetmistim ama simdi bu cumle nerden cikti ustelik daha 2 bucuk yildir evliyiz cok canm skldi haksz myim lutfen bir akil verin 😥😥😥
ikinizide bravo çok sakacisiniz

Iyiki baskalarina ozenen bir yapida degilim

Yukarıda arkadaşlar yazmış zaten ben de aynı fikirdeyim türkçeniz gerçekten berbat.matematikte böyleyse malesef kpss pek parlak görünmüyor sizin için.ayrıca gerçekten o kadar emek verip üniversite okuyan insanların hiç çalışmadan evde oturmasını anlamıyorum ben de. Tamam sizin durumunuzda atanma zor ama hiç mi çalışma imkanınız yok? Ben çocuk dolayısıyla ücretsiz izne ayrıldım o bile bana ağır geldi. Çalışın ama eşinize lafını yedirmek için değil kendi emekleriniz için, kendi maddi özgürlüğünüz için çalışın.hem bu devirde malesef tek öğretmen maaşı ile ev geçindirmek gerçekten zor. Tabi bunlar eşinizin terbiyesizliklerine kılıf değil. Hem siz başlatmışsınız gereksiz bir kıyaslamayla. Kendinizden pay biçin kimse kıyastan hoşlanmaz kendinizin hoşlanmadığı şeyi yapmayın sizde.

İşe girin boşanın bu ne 😕 Ye kürküm ye hesabı bu. Beni mi sevecek adam paramı mı? Çalışır paranızı eve katkı olarak kullanırsanız bu sizin ancak lütfunuz olur beyefendiye. Mecburiyetin yok yani.

Back
X