• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ruhumu beslemiyor

Evet anne olunca anladım yıllarca emek verdiğin çocuğun evlenince seni unutmamalı ama sınırı da aşmamak gerek. Bir de dediğiniz gibi ön yargı ve kaynana kötü olur algısı genelde . Bir taraf ön yargılı düşünmese diğeri düşünüyor biri anne dese öbürü gelin diyor biri kızım dese diğeri kaynana
Çünkü pek çoğumuz bu gelin kaynana cekismelerine sahit olarak büyüdük. Annelerimiz yanimizda anlattı birilerine en iyi ihtimal.Elbette unutmamalı ama eskisi gibi olmayacağını da bilmeli anne babalar. Bütün mesele düzgün çocuk yetistirebilmek ya kısaca. Zor tabi ama umarım değişir bu düzen

Hic bi sekilde beslememesinden iyidir:)) hem cinsel olsa hem ruhsal olsa daha mi iyi:)) elimizdekiyle yetincez napslim.. sevdigini elde edemiyosan elde ettigini sev demis:))

Evlenmeden önce az çok belli olur aslında.. Bir ömür böyle düşünecek, mutsuz olacaksanız evliliğinizi gözden geçirin. Eşinizle konuşun ama önce..

İstediğiniz ilgiyi görebilmek için öğretmeniz gerekiyor.Denediniz mi? Erkekler kendileri düşünemez çünkü

O da beni mutlu etmiyo
Edecek.
Atıyorum doğumgününüzde kös kös evde oturmayı mı yoksa beraber şurada bir yemel yiyelim, hem kutlama hem değişiklik olur dediğinizde bunu yaşamayı mı tercih edersiniz?
Kadınlar biraz erkeklerin hayatını kolaylaştırın ya, birkaç sefer siz yönlendirin sonra zaten öğrenecek.

İstediğiniz ilgiyi görebilmek için öğretmeniz gerekiyor.Denediniz mi? Erkekler kendileri düşünemez çünkü
Ben ters tepki alınca yılıyorum
Edecek.
Atıyorum doğumgününüzde kös kös evde oturmayı mı yoksa beraber şurada bir yemel yiyelim, hem kutlama hem değişiklik olur dediğinizde bunu yaşamayı mı tercih edersiniz?
Kadınlar biraz erkeklerin hayatını kolaylaştırın ya, birkaç sefer siz yönlendirin sonra zaten öğrenecek.
O konularda fikir vermek zoruma gitmez de beni öp bana sarıl demek zoruma gidiyo.. yapsa da hiçbi anlamı kalmıyo ve de kalıcı olmuyo zaten

O konularda fikir vermek zoruma gitmez de beni öp bana sarıl demek zoruma gidiyo.. yapsa da hiçbi anlamı kalmıyo ve de kalıcı olmuyo zaten
Eşiniz gibi bir arkadaşımım eşi.
Kadın yılmadı, pes etmedi 1 sene uğraştı.
Gitti diş fırçalarken sarıldı, koltulta kucağına yattı, durduk yere öptü kokladı derken adam buna alıştı ve kendi de yapmaya başladı.
Ben dokunsal bir insan değilim, içimden gelirse öperim ama eşim de mıçmıçtır.
Eşim sayesinde ben bile alıştıysam, siz de biraz çabayla aynı şeyi yapabilirsiniz.

Eşiniz gibi bir arkadaşımım eşi.
Kadın yılmadı, pes etmedi 1 sene uğraştı.
Gitti diş fırçalarken sarıldı, koltulta kucağına yattı, durduk yere öptü kokladı derken adam buna alıştı ve kendi de yapmaya başladı.
Ben dokunsal bir insan değilim, içimden gelirse öperim ama eşim de mıçmıçtır.
Eşim sayesinde ben bile alıştıysam, siz de biraz çabayla aynı şeyi yapabilirsiniz.
1 yılda delirmezsem iyi :(((

Bakin benim esimde öyleydi. Annesiz babasiz büyümüs. Sevgi görmemis dolayisiyla oda sevgi göstermesini bilmezdi :) ben yapardim hep süprizler yemekler :) is yerine cicek bile yolladim :p tabi zaman aldi ama oda artik benim gibi süprizler yapar cicekler yollar (ayni evde oldugumuz halde) öper koklar oksar :)
Misal ... filim bakiyoruz yan yana niye öyle uzak duruon gel az koklasalim öpüsek derim :D

Bir ömrü geçireceğiniz düşünülünce, 1 yıl devede kulak bence.
Haklısınız arkadasınız gibi azimli motivasyonlu kadınlara hayranım zaten
Bakin benim esimde öyleydi. Annesiz babasiz büyümüs. Sevgi görmemis dolayisiyla oda sevgi göstermesini bilmezdi :) ben yapardim hep süprizler yemekler :) is yerine cicek bile yolladim :p tabi zaman aldi ama oda artik benim gibi süprizler yapar cicekler yollar (ayni evde oldugumuz halde) öper koklar oksar :)
Misal ... filim bakiyoruz yan yana niye öyle uzak duruon gel az koklasalim öpüsek derim :KK70:
Biz yanyana geliyosak cinsellik içindir ben sevgi şefkat istiyorum ama

Derdim başlıkta...
Bu durumun çözümü var mı?
Illa cok sosyal olmak sen kimsin ki nidalarinda olup köpek çekmek falan mı lazım el üstünde tutulmak için?

Özür dilerim biraz açayım; eşim pek guzel sozler söylemeyen fiziksel olarak cinsellik harici soğuk bir insan. Ben de daha üzerime düşen ilgili alakalı birisiyle daha mutlu olurdum sanki...

Ya benimki de soğuk değil ama beni övmüyor, iltifat etmiyor aynen. İnsn güzel söz duymak istiyor, eşi kendisine hayran hayran baksın arada ; en azından süslendiğimde bari söylesin istiyorum... bi ara açtım konuyu şımarırsın diye söylemiyorum dedi. Cevaba bak

Ya benimki de soğuk değil ama beni övmüyor, iltifat etmiyor aynen. İnsn güzel söz duymak istiyor, eşi kendisine hayran hayran baksın arada ; en azından süslendiğimde bari söylesin istiyorum... bi ara açtım konuyu şımarırsın diye söylemiyorum dedi. Cevaba bak
Böyle aç bırakmaları en çok kendilerne zarar. Mutsuz kadın mutlu edemez. Boşanır şımartacak birilerini bulur.

Back
X