Bu kadar sık değil.. çocuktan sonra arttı.. aslında dertliyim içiyorum da değil. Boş keyfine yani. Aslına bakarsanız içmeyi ben de istemiyorumsigara içmeyenlerin içenlere tatava yapmasına hastayım.
evlenmeden önce içmiyor muydunuz?
Canım siz niye bu kadar Özür diliyorsunuz bu kadar ?Evet dürüst olmamissiniz bu büyük bir hata yapamıyorum deseydiniz de bu kadar ağlayıp yalvarmak kendini bu kadar düşürmeye gerek var mı ? Bence tamam hatalisiniz yanlış yapmışsıniz evet ama bu kadar alttan almak karsiyi güzel havalandirir. ..ben de olsam güvenim kırılır ama bu ihanet değil ....siz dürüstçe söyleyin istemiyorum ama kurtulamiyorum diye adam tek dürüst olmanızı istemiş. ...heder etmeyin kendinizi bi toparlanin. ..eşiniz cok haklı da bu da irade üstü bir durum olabiliyor. ..ben Tiryaki değilim ama eşim mesela uğraştı ama bırakamadı ...sadece irade yetmiyor bu durumda ...sevgiler
Sizi yalana iten neydi, anlayamadım. Çok mu baskı yapıyordu, içmeye devam etmeniz halinde bazı şeylerle mi tehdit ediyordu? Yoksa sırf aranız nahoş olmasın diye mi yalan söylediniz? Evlenmeden önce içiyor muydunuz? Sonradan başladıysanız eşinizin baskısını anlarım. Zira ben de sigara içen biriyle asla evlenmezdim. Ama durumunuzu bildiği halde bıraktırırım diye düşünüp şimdi üstünüzde bir baskı kuruyorsa, onun da ayıp ettiği bolca nokta var. Lakin tabi yalanın bahanesi olamaz. Şu durumda kendinizi ifade etmelisiniz bence. Neden sigara içtiğinizi değil de neden yalan söylediğinizi açıklamalısınız.
Niye sigara iciyorsunuz diye esinize yalvar yakar oluyorsunuz ki? İciyorsaniz iciyorsunuz iste sizin sorununuz bu esinize ne oluyor yani? Hani dese ki “hayatim sagligin icin icmesen keske” tamam diyecegim. Boyle baski yapmasi,küsüp konusmamasi falan sacmalik. Her halta da karismasalar keske
Bu kadar sık değil.. çocuktan sonra arttı.. aslında dertliyim içiyorum da değil. Boş keyfine yani. Aslına bakarsanız içmeyi ben de istemiyorum
Mesele sigara da değil...
Ben şimdi eşime daha da kendimi ifade etmeye mi çalışayım yoksa geri mi çekeyim kendimi. Ne yapayım nasıl gönlünü alayım. Benim güvenim yıkılsa daha yüzüne bakmam hatta belki sebebine bağlı olarak çeker giderim... Ama eşimi seviyorum ya
Merhaba hanımlar.
Dün geceden beri çok kötüyüm... Daha önce de bahsettiğim bir sigara bagimliligim var malesef. Esiminse pek haberi yok. Daha önce bir kaç kez paket görüp icmememi istemişti. En son da söz verdim bir daha olmayacak diye. Uzun bir süre olmadı da ama sonra tekrar başladımbıraktım yine başladım... Bir türlü tamamen terkedemedim. Olmadı
Dün gece de eşim paketi görmüş. Uyuyordum çantamda birşey buldum dedi (telefonumu istemistim onu ararken bakmis. Yoksa çantama bakıp duracak biri değil)
Beynimden vurulmusa döndüm. Eşim böyle zamanlarda hiç konuşmaz. Bu defa da aynen öyle yaptı yattı hiç konusmadi. Ben ozurler diledim ağladım, yalvardım... O sadece güvenimi mahvettin dedi ve haklı da. Gece boyunca ağladım üzgün olduğumu söyledim... önce elini çek demişti ona dokundugumda yatarken elini tuttum ayağım ayağına degiyordu ama o uyuyor muydu uyumuyor muydu bilmiyorum. Sabah yüzüme bile bakmadan gitti. Kapıda gönderirken bile bakmadı asla hatta asansör bile beklemedi indi gitti
Biz birbirimizi çok seviyoruz. O kadar pişmanım ki... Ama yapamadım işte. O da bana yapamadigin yerde yanıma gelip yapamıyorum deseydin dedi. Ben de kardeslerimle konuştuğumu ne yapacağımı bilemedigimi söyledim. Zaten gece iki üç cümle ancak kurmuştur.
Ne yapayım da gönlünü alayım aşırı üzgünüm ya çok mutsuzum. Hak etmedi o böyle birşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?