Eşim sana artık güvenmiyorum dedi

Zaten ictiginizi biliyordur emin olun yuzgoz olmamak için dememiştir. İçmeyen insan kokudan anlar muhakkak.Siz bu kadar özür felan dinlemeyin. Bu ne yahu...güvenim sarsıldı felan...tamam bende nefret ederim sigaradan ama sizin tavrını Z yanlış. Konuşun bırakmak istiyorum yapamıyorum diyin yardım et diyin. Ama kalkipta özür üstüne özür dilemeyin daha çok ustunuze gider. Dik durun biraz

Sigara birakma hattini arayin, sizi yonlendirsinler. Esinize de sigara birakma hattini aradiginizin ekran goruntusunu atin, sana soz veriyorum sigarayi birakacagim yazin. Ve sozunu de tutun.

Ketemde sigara poliklinigine gidip yardım alsaniza. Esiniz bu adiminizi girunce yumusayacaktir. Haksizlik etmissiniz gercekten de. Soz verip tutmamissiniz

Sigarayı bırakmalısınız evet ama eşinizin yaptığı çok saçma bir şey. Hayır bence haklı değil. Şekil olarak bakılırsa tamam siz ona yalan söylemişsiniz, gizlemişsiniz, onun yerine"bırakamıyorum" deseymişiniz daha iyiymiş ama eşiniz hayatında hiç sigara içmemiş, bağımlı olmamış herhalde de hiç mi daha önce sigara bağımlısı bir yakını da mı olmadı? Sigara öyle bir şey ki öyle içme, demekle, karışmakla, tavır yapmakla falan bıraktırılmıyor. Sigara içen kişinin kendisi vermesi gerekiyor bu kararı yoksa bırakılmıyor. Eşinizin önce bunu bilmesi lazım ondan sonra size destek olması lazım; tabi önce sizin de sigarayı bırakmayı istiyor olmanız lazım. Sizin gerçekten bırakmaya niyetiniz varsa bu konuda bir uzmandan destek alın. Eşiniz de gelsin sizinle beraber, en azından size karşı bu süreçte nasıl davranması gerektiğini, ne yapıp ne yapmaması gerektiğini ve nasıl yardımcı olunur olunmaz onları öğrenmiş olur.

Neticede gizlediniz yani. Eşinizin baskısına hak vermiyorum, az ya da çok içtiğinizi, eğiliminizi biliyormuş, bu konuda çok hassassa en baştan konuşmalıydı. Ama evlilikte şeffaflık esastır. Buna yalan demeyelim de sır diyelim madem, yine de hiç hoş değil. Haklıyken haksız duruma düşmüş gibi olmuşsunuz. Konuşmaktan başka çareniz yok. Gerçekten bırakmak istiyorsanız, birlikte daha radikal bir çözüme gidin. Ne bileyim mesela bunlarla ilgili terapiler filan var. Yanımda ol, baskı kurma, destek ol ve ben de bunu başarayım deyin. Bırakmaya niyetiniz yoksa da hiç söz filan verip, özür dilemeyin ama. Özür ve güven ayarları yalama oluyor öyle.

Bu dediginiz cok dogru. Ben de sigarayi biraktigim bir donemde esime kizip sigara yakmistim. Sonra tek tum derken icmeye devam. Guya dis fircala deo parfum neler neler. Aramizda yalan hic olmayacakti. Durust olacaktik ya... sanirim 2 ya da 3 ay sonra bir gece uykuran kaldirdim. Ben sigaraya istemeyerek yenisen basladim demistim. Aldigim cevap. Biliyorum. Uat uyu yarin konusuruz. Sagliginbve cocugumuz için icme de zaten. Ve nr sabah ne sonrasi konusi hiic acilmadi da. Yillar gecti bir daha sigara ağzıma degmedi.

Esinizin yaptığı sacma bence. İcmeyen biri icen birisini anlayamaz. Hadi bırak denince birakabilincek bisey degil. Tamam sagligina bisey olsa hepiniz cekeceksiniz bu dogru ama guvenimi mahvettin falan agir bence sigara konusunda.
Ben esimle tanışırken iciyordum gunde 5-6 adet bazen 2-3 adet kadar. Eşim hoslanmadigini belirtti sigaradan bende o an biraktim ve sukur hic zorlanmadim. Ama bizde su vardı görür görmez asik olmustuk evlenelim biz diye baslamistik :) hani belki alelade bi flörtüm olsaydi birakmazdim. Ama düşünüyorum eger bırakmayıp gizleseydim bizim icinde problem olurdu. Cunku icmeyen biri gercekten anlamiyor maalesef.
Esinizi kazanmak icin yapabilceginiz sey hemen sigara birakmayla ilgili biseyler yapmaniz bence ama kesin bir adim ve kendiniz istemelisiniz. Sigara birakma hatti olur, merkezleri olur

Saçmalamışsınız ,sigara bu güven meselesi değil ,hamile olsanız içseniz bir nebze bu kadar olay olması ,özür dilemeyin vara yoğa eşiniz baskı kuruyor sizin haberiniz yok ,ikinizde bireysiniz 15 yaş lise talebesi ve annesi değilsiniz ,

Yak bi sigara daha işin espirisi
Eşin abartmış sanki ortada büyük bişy varda sizi o kadar ağlatmış konuşmamış bi suç işlemişsin gibi
Birden bırakılmıyor azaltarak bırakcam deyin
Yada çok düşünüyosa kendi götürsün tedavi ettirsin

karısı mısınız kölesi mi? adam kesip parçalarını mı sakladınız da bu kadar trip atıyor ? demek bırakamıyorsunuz. küserek neyi çözecek eşiniz ?

bir de ben böyle ıvır zıvır herşeye küsüp trip atan insanların asıl kendilerinin gizlenecek büyük şeyleri olduğunu, hedef şaşırttıklarını düşünürüm hep.

bence eş,in açık kapı bulmuş sana hıncını çıkarıyor,sigara içen eşlerin birbirinden haberinin olmaması mümkün değil.Heryeri kokıuyor insanın ve ne kadar yıkasa bile çıkmıyor.Yani s,z hergün sigara içipte kocanızla aynı yatağa girdiğinizde anlamaması mümkün değil,onun içim şimdi haberi yokmuş gibi davranması saçma

Sigara içtiğim için ne eşime nede bir başkasına asla ve asla yalvarmadım ağlamadım.
Benim kararımdır kimsede karışamaz buna.
kaç yıldır içiyorsun hanım abla
hiç bıraktın mı? çok içer misin?
merakımı mazur gör
38 yaşındayım ve ne zaman bırakacağım diye düşünüyorum ama çok zor geliyor

merakımı mazur gör

Belki 30 senedir içiyorum,ilk yıllarda çok değildi zaten sonradan çoğalttım,günde 1 pakete yakın nerdeyse.
Bantlar var ondan kullandım sayı olarak azalmıitı biraz,sonra sigaram bantı esir aldı işe yaramadı yani.
Hep söylüyorum seviyorum içmeyi ne kadar sağlıksız bir düşünce aslında.
Banada çok zor geliyor bırakmak dünyanın sonu gibi nerdeyse.

ben iki günde 1 paket içiyorum
2 gebeliğimde de bıraktım çok şükür ama 2. de zorlandım bayağı

evet bende malesef aynı şeyi söylüyorum "seviyorum sigarayı"

videolar var alo 171 var ama hiçbrine elim gitmiyor
Allah nefret ettirsin tiksindirsin

Eşinize niye sizi affetmesi için yalvardınız ki? Sigara içmek ya da içmemek kişisel tercihtir ve bırakıp bırakmama kararını siz kendiniz verebilirsiniz. Çantanızda sigara paketi bulmasını nasıl sana artık güvenmiyoruma bağladı acaba fazla abartılı değil mi?

merakımı mazur gör
7 yıldır iciyorum. 6 yıldır evliyim. Evlenmeden önce çok az içiyordum eşime söyleme gereği duymadım o da sormadı. Arkadaş ortamlarında içerdim. Yalnizken tek tük içerdim. Bir tek hamilelik ve emzirme dönemi içmedim. Sonrasında arttı. Bir kere eşim sordu o zaman tek tük zamanıydı anlamıştı ama söyledim bir daha olmayacak dedim. Sonra paket buldu. O zaman söz verdim ve tuttumda 3 ay kadar arkadaşlarım da biliyordu bıraktığımı. Sonra yine başladım ve dün gece bunlar oldu işte. Ben eşime hak veriyorum bence de Güven meselesi bu. İllaki her ilişkinin dinamiginde güveni zedeleyen şey aldatma olacak diye birşey yok. Benjm sozume guvenmisti. Ama ben boşa cikardim ve artık ne desem ne yapsam boş gibi hissediyorum. Mutluluğumuzu mahvettim

Senin yine iyiymiş,hastanedeye gittim sigara bırakma merkezine nefes testi de yapıldı gerisini salladım gitmedim bir daha..
Aslında ilaç var o bıraktırıyormuş onu denemekte fayda var aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…