Merhaba hanımlar.
Dün geceden beri çok kötüyüm... Daha önce de bahsettiğim bir sigara bagimliligim var malesef. Esiminse pek haberi yok. Daha önce bir kaç kez paket görüp icmememi istemişti. En son da söz verdim bir daha olmayacak diye. Uzun bir süre olmadı da ama sonra tekrar başladım

bıraktım yine başladım... Bir türlü tamamen terkedemedim. Olmadı

Dün gece de eşim paketi görmüş. Uyuyordum çantamda birşey buldum dedi (telefonumu istemistim onu ararken bakmis. Yoksa çantama bakıp duracak biri değil)
Beynimden vurulmusa döndüm. Eşim böyle zamanlarda hiç konuşmaz. Bu defa da aynen öyle yaptı yattı hiç konusmadi. Ben ozurler diledim ağladım, yalvardım... O sadece güvenimi mahvettin dedi ve haklı da. Gece boyunca ağladım üzgün olduğumu söyledim... önce elini çek demişti ona dokundugumda yatarken elini tuttum ayağım ayağına degiyordu ama o uyuyor muydu uyumuyor muydu bilmiyorum. Sabah yüzüme bile bakmadan gitti. Kapıda gönderirken bile bakmadı asla hatta asansör bile beklemedi indi gitti

Biz birbirimizi çok seviyoruz. O kadar pişmanım ki... Ama yapamadım işte. O da bana yapamadigin yerde yanıma gelip yapamıyorum deseydin dedi. Ben de kardeslerimle konuştuğumu ne yapacağımı bilemedigimi söyledim. Zaten gece iki üç cümle ancak kurmuştur.
Ne yapayım da gönlünü alayım aşırı üzgünüm ya çok mutsuzum. Hak etmedi o böyle birşeyi...