Eşim “sen ablamın kılı bile olamazsın” dedi

"Karı gibi" ne demek ya? Sadece bu bile ayrı bir tartışma sebebi. Ama siz haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi.

Adamın ablasının konuyla hiçbir alakası yok. O lafı söyleyip ne duymayı beklediniz ki? İstediğinizi söylerseniz istemediğinizi işitmeniz çok normal.
Ayrıca kimsenin evi, düzeni sizi ilgilendirmez.

Adamı yataktan da atmışsınız.
Karşılıklı özür dilemelisiniz bence.

Erkekleri erkeklerden cok kayiran kadinlarin kulubü olmuş burasi.Konu sahibinin kocasina hak veren verene masallah.
Erkek düşmanı olarak yorum yaptığım da çoktur ama burda o kadar kadına hak veremedim. Erkeğin söylediği yanlış ama bu duruma getirip son sözü erkeğe bırakınca aaa bana bunu dedi oluyo vicdanlı yorum yapmak lazım. Alakasız bi tartışmada eşim abimi ablama aşağılayarak dahil etse bende benzer birşey söylerdim. Amaç bi tarafı kayırmak değil

Ablasini katmaniz saçma ama onun dediği daha sacma. Kimse benim abimi ablami katsa böyle bir sey demem . Onu niye katıyorsun ne alaka vb denir. Söylediği söz çok itici

Esinizin ablası nasıl yaşarsa yaşasın bsy demeye hakkınız yok. Benim eşim tartışırken ablama laf söylese söylediğine pişman ederimm. Eşiniz kaba biri karı gibi temizlik yapmak ne demek. İllaki yardım etmesi gerekir.
Şunu da yanlış buluyorum.Ev hanimisiniz diyelim Erkek bütün gün dışarıda çalışacak trafik çekecek. Eve gelince de evde de bı ton iş yapmasını söyleyeceksiniz buna karşıyım.
Ev hanimi olanların fazlaca vakti oluyor günlük bi kap yemek ve genel düzeni sağlayabilirler.

Ablasını karıştırmak kötü olmuş tabi ama insan sinirlenince ne diyeceği bilmiyor anlıyorum sizi ve alttan almayın biraz empati yapsın

Konu sahibini fena gömmüşsünğz kızlar.kk nın en sevdiğim yanı doğruya doğru yanlışa yanlış demeleri
Bacım görümceni ne karıştırıyon erkeklerin en hassas noktası. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün

Kavganizda ablasinin ne sucu var.onun evi ayri sizin ki ayri kusura bakmayin da tartışmanızda bile belirtmişsiniz gorumcenizi cekemediginizi

Herkesin sölediği gibi ablayı kendinizle konuya karıştırmak alakasız ve gereksiz olmuş..Belliki adam haftasonları temizlik yapmaktan mutlu ve hoşnut değil ya kadın alın yada durumunuz müsait değilse parça parça kendiniz yapın ki iyice evden soğumasın.

çocugunuza bakmak disinda hic bir sey yapmayin ozaman gercekten bir corabi bile yerinden kaldirmayin ozaman anlar ne yaptiginizi
benim kizimda kucaktan hiç inmezdi yaklasik 6 7 ay boyle surdu ve bizdede sizinki gibi oldu buyuk temizligi ya esim cocugu tuttu ben yaptim yada ben tuttum o yapti 10 tane elimiz yok sonucta hem cocuk tasiyip hem ev supurmemiz imkansiz cunku

Sizin ablasını karıştırmanız yanlış.
Eşinizin o lafı demesi iki yanlış.
Siz bir haksızsanız eşiniz 10 haksız. Öyle laf denmez.

Ben de hormon bozuklugu varmis ama ben cok gec ogrendim.cok sikayetlerim vardi.ellerim kollarim tutmuyordu.esim o supurge yapar ben silerdim.yemek yapardi
İlk cocuk da yardim etti.tedavi oldum.ikinci cocuk da herseyden elini cekti.adam istediginden degil ihtiyacim oldugu icin yardim etmis
Sadece cocuk bakiyor ben evde yokken.
Sizin rahatsizliginiz yoksa cocuk bahane degil.
Haftanin gunleri var di mi her gune is dagit.
Kucakli cocuk zordur kolayliklar dilerim.
Esin de sen yeterince caba verirsen sana kendiliginden yardim eder.
Baskalarini isin icine katarsaniz laf isitmekten gocunmayin.
Kari gibi lafini da yedirin esinize.

bazı çocuklar gerçekten aman dedirtiyor insana size hak verebiliyorum ama size yardım edecek haftada bir gün 2-3 saat bırakacak kimseniz yok mu? En azından o sürede arı gibi bütün evi temizler 3-4 kap yemek yapar 3-4 gibi kurtarırsınız.

Iki haftada bir eve temizlik icin yardimci almayi dusunun. Sorunlarin cozumu icin ucuncu kisileri ornek gostermek yerine cozum alternatifleri sunun. Mesela temizligi siz yapin hafta sonu, o kizinizla ilgilensin. Ya da ne biliyim baska alternatifler bulun. Sorunlar boyle kuserek cozulmez. Kusmek sadece iliskiyi zedeler, birbirinizden sogursunuz.

Ben oglum kucukken hem doktora yapiyordum hem calisiyordum hem de annelik yapiyordum. Evim hic pis ya da daginik olmadi. Yemegimi de yapiyordum. Insan isterse yapabiliyor. Geceleri mesela oglum uyurken bir sonraki gunun yemegini yapiyordum. Bir taraftan da camasirlari makineye atiyordum. Geceleri cok ders calistigimi bilirim. Oglum uyudugunda ben de oturmuyordum kalkip is yapiyordum. Ben anlamadim kiziniz hiv mi uyumuyor? Her gun toz olmasini da anlamadim. Daginikligi anlarim da.

Ben hamilelerin ve küçük cocuklu annelerin kendini bu kadar hirpalamasini doğru bulmuyorum. Benim evime haftada 1 temizlige yardımcı geliyor. Ütü de yapiyor. Ben sadece camasir yikiyorum,katliyorum,yemek yapiyorum ve bulasik o kadar. Allah kısmet ederse cocugum doğunca da boyle devam edicek. Tabi bütçenizi bilemem ama cocukla ilgilenmek evin tozlanmasindan daha önemli. Bidaha kavganiza baskasini karıştırmayın. Bir sure de disardan söyleyin. 2 gun yer 3.gün buzdolabında aranır eşiniz ne var diye. Bazi seyleri anlasın.

Ya görümcenin kendi düzeni sizi ne alakadar ediyor acaba size ne?

Siz çok alakasız bir yerde ablasına laf sokarsanız o da size laf sokma hakkına sahip olur.

Benim erkek kardeşimin eşi benim düzenim üzerinden kardeşime laf atsa "sen kimsin be dış kapının mandalı haddini bil" tarzında konuşurdum mesela. Beni kırana ben neden acıyayım ki.

Aaa sanki benim görümcem i anlatmışsınız ama benim ki çocukla da ilgilenmez bu dünyada ne işe yarar halâ çözmüş değilim.Esinize gelince ablasını da alsin gitsin..

Tam bekledigim yorum tesekkurler

Herkesin tozu kendine. Siz kendiniz yine az çok yapabiliyormussunuz. Sukretsin. Ben tek basimayken bebegim olmadan adım atamazdim. Sürekli ağlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…