Eşim “sen ablamın kılı bile olamazsın” dedi

Ayy canım kıyamam ya keske görümcenle kendini kıyaslamasaydın kim ne yapıyorsa kendine yapiyo o sana karısamaz sende ona karısamazsın milletin evi bok götürsün kimseyi ilgilendirmez hele hele erkege senin ailen boyle bile diyemezsin seni siler ailesini can ciger yapar ama normalde iki kelime bile birbirleriyle konusmazlar ama iyi ki söyledin kocanın gercek yüzünü gördün

Kavganizin gorumcenizle ne ilgisi var da onu kattiniz araya?
Ben olsam ben de tepki verirdim. Onun rvi sizi baglamaz ki.

Ayrica kendiniz söylüyorsunuz temizlik yapiyorum yine tozlaniyor diye. Belki o da yapiyor da yine tozlaniyor yapmadigini nerden biliyorsunuz?

sizi haksız buldum kusura bakmayın bebeğim altı aylıkken her işimide kendim yapıyordum eşim yardımcı oluyordu tabiki ama zaten haftanın bir günü izni var sabahın 8 inden 6 sına kadar çalışıyor vicdan olarak da yapsın istemem zaten bi kaç saat bakar kızıma bende yavaş yavaş ne işim varsa hallederim zaten günde 2 3 kere uyuma rutinleri oluyor herşeye de yetiyor ayrıca seni korkutmak istemem ama benim evimin en toplu düzenli zamanları 1 yaşa kadar olan dönemdi şu an 3 yaşında dün temizlik yapmıştım ve şu anda evde bomba patlamış gibi görümceyide katmanız hata onunda düzeni o sizi asla ilgilendirmez

insanlarla tartışırken , karşı tarafın aile üyesini falan konuya katmayın. insanlar bu konuda hassastır ( hakkı olarak )

İyi de ablasını işin içine katan sizsiniz o da doğal.olarak savunmuş ki size de aynısı dense sizde aile uyenizi savunursunuz

Sizde ona abimin veya babamın sakalı bıyığı olamazsn deyin odesin madem :)

bana da biri kavga esnasında anamı,babamı, kardeşimi alakasızca ekleyerek cevap verse ben de lafı yapıştırırım.
belli ki bir şekilde görümceniz iş yapmıyor diye birşeylere alınmış, kavga anında da patlamışsınız.
ama lafınız kusura bakmayın yersiz olmuş.

Bu laf üstüne boşanmadınız mı merak ettim tam boşamalık bir Adam

Kendi kendini atese atiyosun adamin ablasini ortaya atarsan lafi yersin ki bu sorun birde gercekten bir adama ev temizletirsen iki gun sonra senin yaptigin isleri begenmiyor orasi da ayri garip birde kusluk iyi bisey degil bence kus olma

konuya niye hic alakasi olmayan insanlari dahil ediyorsunuzki ben olsam ben de oyle derdim. Yaptiginiz cok saygisizca. Onun yaptigi temizlik yemek onu ilgilendirir.

Değilim zaten milletin ne kılı yünü olucam deyip takmayın aranızda uçurum olucak tabi siz başka bireysiniz o başka ne saçma sapan bi kıyaslama Cidden can sıkıcı ama sakın canınızı sıkmayın değmez sinirleriniz yatışınca da oturup konuşun sakince muhtemelen bi anlık sinirle söylediklerini hesap edememiştir inşallah söylediklerinin farkına varıp özrü geciktirmez

Ablasi ne alaka kavgada? Ablasının evi düzeni sizi ilgilendirmez sanırım bir kıskançlık var.
Ayrıca tamam herseye belki yetisemeyebilirsiniz ancak bebekli ev çok dağılmaz,ortada oyuncak yok bişey yok. Herşey 4-4luk olmaz ama fena da olmaz ev durumu.

Sizin ettiğiniz laf ablasına çok saçma ayıp ,esinizin verdiği cevapta çok ayıp . Keşke konuşurken tartsaydiniz da bunu duymasaydiniz. Ama emin olun durduk yere ablasını kim tartışmaya dahil etse ,sinirle öyle düşünmese bile eşın gibi ifade ederdi.

Benim kardeşime eşim durduk yere bişey dese lafı yedirtirim içine kaparim açilamaz bidaha .

Bir erkege ailesiyle ilgili Bısey de ne pahasına olursa olsun aksı de olsa savunur kanun gıbı Bısey bu sadece sızın Esınız degıl her erkek yapıyor takmamaya calisin yazık stresiniz Bebegınız gecer

Bir erkege ailesiyle ilgili Bısey de ne pahasına olursa olsun aksı de olsa savunur kanun gıbı Bısey bu sadece sızın Esınız degıl her erkek yapıyor takmamaya calisin yazık stresiniz Bebegınız gecer

benim erkek arkadasim 1. derece akrabalarinin her birinden ayri ayri nefret eder, gercekten. haklidir da bu konuda, yasadiklarindan oturu, ama her neyse. yakin zamanda maddi bir cikmaza dustu, ben de ailesiyle ilgili olan bu masrafi isi gucu olan ablasiyla paylasabilecegini onerdim. o an bana ablasini savunmaya basladi, ben sok dndjjs. artik kendi gomdugunde bile ben ailesini ovuyorum, o zaman 'yok ya birak 5 para etmezler' moduna giriyor tekrar. cok acayip.

Siz önce ben de ablan gibi yapıcam demişsiniz. Ablayı siz katmışsınız işin içine. Kavga anında o da öyle bir cevap vermiş. Siz de hatasız değilsiniz maalesef ama eşiniz de haklı değil.

Bence haklısınız abartmıyorsunuz ya oturup ciddi sekilde konusun tartısmadan kendisi sordugunda birdaha yapmaması böyle cümleler kullanmaması gerektiğini söyleyin ciddi uyarın ki birdaha yapmasın ve sizin yaptıgınız örnekleme kırıcı değil fakat onun ki kırıcı çünkü siz ev işi konusunda örnekleme yapıyorsunuz o değer biçerek örnekleme yapıyor

Belkı gorumcende cocuklardan yapamıyordur ısı yapıyordur cocuklar dagınıktır pıstır ondan oluyordur. Esınde sen cocukla ıs yapamıyorsun ablamda ozman ıkı cocukla hıc yapamaz mantıgında oldugu ıcın oyle bı laf etmıstır. Esınız tabıkı yardım etsın ama ben sunu anlamıyorum ıkı cocugum var ıkıncıyı dogum yaptıgımda oburu 2 bucuk yasındaydı kımsemde yok burda esımde santıyede calısıyordu eve gelemıyordu. Dogum yaptım kv geldı ertesı gun gıttı ertesı gunden ıtıbaren her ısımı yaptım ıkı cocugumada baktım ben tuvalete gırerken bırı yuruyerek bırı orumcekle yanıma gelmıslıklerı bıle var hatta esıme gelıp sok olmustuubence yap azar azar oda yapsın yınede. Yada en guzelı cocugu ona ver o baksın sen ıs yap hem temızlık daha kolay hemde o senın yukunun nekadar agır oödugunu gorsunn

Esini cok sacma ve alakasiz ablasiyla vurmaya calismissin. Oda agizinin payini vermis zaten ... sana ne ablasinin temizliginden allah allah ...
Ablasi temiz olmasa bile prensip olarak savunmusdur ... cünkü kurdugun cümle sacma ve alakasiz ...

milyon kere açılan konulardan hiç okunmuyor yazık ! erkekler ailelerine suçlu olsalar dahi laf söyletmez. haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. ablasıyla kıyaslamak yerine yetişemiyorum elimden bu kadar geliyor nasıl bir program yapsam ki demeniz daha doğru olurdu. boş yere huzursuzluk çıkmış.

Siz haklısınız altı aylık bebek ve temizlik zor. Es yardım etmeli. Ama görümcenizden sizine. Lütfen kavgalarıniza gorumcelerinizi karıştırmayın. Bir görümce olarak sinir oluyorum bu mevzuya. Sizene görümcenin evinin de ki tozdan, kirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…