konuya niye hic alakasi olmayan insanlari dahil ediyorsunuzki ben olsam ben de oyle derdim. Yaptiginiz cok saygisizca. Onun yaptigi temizlik yemek onu ilgilendirir.Konuyu anlamanız açısından belirtiyorum; Görümcem asla temizlik yapmaz. yemek de hep hazır şeyler yapar kasaptan köfte alır pişirir, makarna corba. pizza, pide, balık söyler eve hazır pişmiş gelir vs. Yemek düzenleri bu şekilde. 2 çocuğu var çocuklarıyla eşiyle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür ama evi toz içindedir temizliğe önem vermez. Eşi de bunu sorun etmez. Her neyse..
6 aylık bebeğim var. Temizliği yemeği bulaşığı çocuğa bak derken haftalık temizliği atladığım oluyor kızım acayip kucakcı çünkü. Tuvalete gidemediğim zamanlar oluyor. Eşim yardım ediyor temizliği haftasonları o yapıyor. Ben haftaici yapabildiğim kadar işte. Ama yapsam bile ertesi gün ev yine toz içinde sanki hiç süpürüp silmemişim gibi o yüzden eşim haftasonu tekrar süpürüp toz alıyor. Geçen hafta eşim tartıştığımız bir konu sırasında “sen bu evde çocuk bakmaktan başka ne yapıyorsun ki” dedi. “Pardon , ne mi yapıyorum?” Dedim, “evet, tek yaptığın çocuk bakmak baska hiçbir şey yapmıyorsun temizliği bile ben yapıyorum karı gibi” dedi. Ben de “madem yaptığım onca seyi hiçe sayıp nankörlük ediyorsun , ben de bundan sonra ablan gibi olucam hiçbir işe elimi sürmüycem evi bok götürsün sadece ve sadece çocuğumla ilgilenicem” dedim. Eşim de bu lafın üzerine “sen ablamın kılı olamazsın,sizin aranızda uçurum var” dedi. Bu lafın üzerine yazıklar olsun dedim bi daha da çocuk ve ev ihtiyaçları dışında konuşmadım. Horladığı için kızım uyanıyor diye yatağa da almadım.1 haftadır konuşmak zorunda olduğum şeyler dışında konuşmuyorum. Özür dileyeceğine ettiği lafı savunuyor hala. Çok içerledim,gururumu çok kırdı...abartıyor muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Bir erkege ailesiyle ilgili Bısey de ne pahasına olursa olsun aksı de olsa savunur kanun gıbı Bısey bu sadece sızın Esınız degıl her erkek yapıyor takmamaya calisin yazık stresiniz Bebegınız gecerKonuyu anlamanız açısından belirtiyorum; Görümcem asla temizlik yapmaz. yemek de hep hazır şeyler yapar kasaptan köfte alır pişirir, makarna corba. pizza, pide, balık söyler eve hazır pişmiş gelir vs. Yemek düzenleri bu şekilde. 2 çocuğu var çocuklarıyla eşiyle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür ama evi toz içindedir temizliğe önem vermez. Eşi de bunu sorun etmez. Her neyse..
6 aylık bebeğim var. Temizliği yemeği bulaşığı çocuğa bak derken haftalık temizliği atladığım oluyor kızım acayip kucakcı çünkü. Tuvalete gidemediğim zamanlar oluyor. Eşim yardım ediyor temizliği haftasonları o yapıyor. Ben haftaici yapabildiğim kadar işte. Ama yapsam bile ertesi gün ev yine toz içinde sanki hiç süpürüp silmemişim gibi o yüzden eşim haftasonu tekrar süpürüp toz alıyor. Geçen hafta eşim tartıştığımız bir konu sırasında “sen bu evde çocuk bakmaktan başka ne yapıyorsun ki” dedi. “Pardon , ne mi yapıyorum?” Dedim, “evet, tek yaptığın çocuk bakmak baska hiçbir şey yapmıyorsun temizliği bile ben yapıyorum karı gibi” dedi. Ben de “madem yaptığım onca seyi hiçe sayıp nankörlük ediyorsun , ben de bundan sonra ablan gibi olucam hiçbir işe elimi sürmüycem evi bok götürsün sadece ve sadece çocuğumla ilgilenicem” dedim. Eşim de bu lafın üzerine “sen ablamın kılı olamazsın,sizin aranızda uçurum var” dedi. Bu lafın üzerine yazıklar olsun dedim bi daha da çocuk ve ev ihtiyaçları dışında konuşmadım. Horladığı için kızım uyanıyor diye yatağa da almadım.1 haftadır konuşmak zorunda olduğum şeyler dışında konuşmuyorum. Özür dileyeceğine ettiği lafı savunuyor hala. Çok içerledim,gururumu çok kırdı...abartıyor muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Bir erkege ailesiyle ilgili Bısey de ne pahasına olursa olsun aksı de olsa savunur kanun gıbı Bısey bu sadece sızın Esınız degıl her erkek yapıyor takmamaya calisin yazık stresiniz Bebegınız gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?