- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Evet . Çok çetin bir sınav bu . Allah için sabrettigin sürece de Rabbim elbet bir gün sınavının karşılığını verir ben inaniyorum . Tabi nereye kadar dayanabilirsin onu da bilemiyorum . Çünkü mücadele ettiğin şey dünyanin en zor hastalıklarindan biri .
imtihan olması bir ömür boyu bu kıskaçta yaşayacağınız anlamına gelseydi, Allah boşanmaya müsade etmezdi. Demek ki bazı evliliklerin gerçekten sürmemesi gerekiyor. Birden yapmak öfkeye sürükleyebilir hasta eşinizi ama kavga çıkarmasına ortam vermeden ayrılın bence.Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Tedavisi olmadığını nerden çıkardınız?
Benim anlattigim olayda adamin annesi kiza demis bak benim oglumun boyle rahatsizligi var uzer seni demis kadin brn onu sevgimle iyilestiririm demis sonuc kocasi oldurdu.sevgiyle fedakarlikla olcak is degil bu.beyin rahatsizligi elinde degil diye ona aciyacagina otur kendine sut kokulu yavruna aci.6 aylik bebegin yaninda korku dayak zulum yavrum nasil korkuyordur.asil imtihanin senin bebegini ve kendini o adamdan kurtarmak yazik yavruya insanda yasama sevinci birakmiyorsunuz.Evet evlenirken hastalıkta, sağlıkta, zenginlikte, yoksullukta diyoruz da RUH SAĞLIĞI ndan bahsetmiyoruz.
Eminim bebek hastalığını öğrendikten sonra olmuştur, üstelik bunun genetik olduğunu öğrenmişsiniz.
Hem genetik, hem de uygulamalı olarak görüyor bebek , sağlıklı birey olacağını düşünüyor musunuz?
Kızınıza ve size yazık annelerinin tedavi edemedikleri kocalarla lütfen uğraşmayın, eminin ailesi boşanmanızı istemiyordur.
Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Amin. Çok sağolun. Allah razı olsun. Eşim hastalığını kabul etmiyor ilaçlarını alınca biraz olsun iyi oluyor fakat ilaç almayı da kabul etmiyor bi ara gizli vermiştim ama yakalandım akabinde yine dayak....
İnanmıyorum ya korku filmi gibi peki kendine gelince köpeğine ne yaptığını öğrendiğinde ne tepki verdiİlacını almıyorsa sen de bebeğinde tehlikedesiniz.
Dayım şizofreni hastasıydı , ilacını 1 -2 ay almadığı zaman , çok sevdiği köpeğini kesip derisini yüzmüştü . Eti'ni de pişirip yemişti yani ilacını içmezse herrrr şeyi yapabilir aynı evde nasıl duruyorsunuz hayret ettim size. İlacını içtiği zaman gayet yumuşak kalpli sevecen karıncayı bile incitmeyen biri oluyordu dayım. Eşinizin bu dayak olayı daha da artacak ve bebeğe bile vurmaya başlayacak, onun canını korumak zorundasınız. Boşan kendi hayatını kur ve çocuğunu sakIn babasına yalnız gönderme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?