Oğlunun ona olan yanlış ve çıkarcı düşüncelerinden dolayı üzüldük. Gelsin ütü, yemek şu bu yapsın demek çok ayıp ya anne belli ki çok düşkün çocuğuna ki hayır dıyemıyor ya da sureklı kadına baskı yapıyorEsın annesine neden uzuldunuz arkadaslar?
Yavrum ben ayakta durunca cok yoruluyorum arada cocugu sevmeye gelırım benı hep boyle ordan oraya surukleme. İsterseniz siz gelin ugrayın bana diyebilir, anladıgım kadarıyla konusabılıyor kadın.
Adamın annesine üzülmüşsünüz de ne alaka kadın bunları zevkle yapıyordur. Ay oğlum benim yemeğime bayılır ay oğlumun ütüsünü ben yaparım gelinler beceremez diyen kv lere şahit oldum bizzat.
Uyanık adam, anasını nasıl yağlayıp ballıyorsa artık o kadar işi yaptırabilmek için. Karısı için '' beceremez o. '' bile diyordur. Hayır, böyle böyle gelin kaynana birbirlerine de düşerler, suç paşadan başka herkeste olur.Esın annesine neden uzuldunuz arkadaslar?
Yavrum ben ayakta durunca cok yoruluyorum arada cocugu sevmeye gelırım benı hep boyle ordan oraya surukleme. İsterseniz siz gelin ugrayın bana diyebilir, anladıgım kadarıyla konusabılıyor kadın.
Dediğiniz gibi ya konu sahibi çok şikayetleniyor ya da kocası anasından kopamamış.Evet Bence de
Lakin adam neden annem gelip ütü yapsın diyor bu da ilginç
Yani yemek vs istenir belki çocuğu sevsin de ok ama ütü
Konu sahibi çocuk çok yoruyor işler yetişmiyor gibi bir söyleminiz mü oldu acaba
Eşiniz kendince iyilik mi yapıyor
Kv çocuğu severken sen işini halledersin ok de çocukla sen ilgilenirken kv neden ütü yapıyor otursun
Yine yöresel yemek yapar vs arada onu da anlarım da her geldiğinde kv neden yemek yapsın
Oyle deseydı kadın arkadas esınden degıl kv desınden dert yanardı demı bellıkı ogluna kıyamayan bı kadın gelıp seve seve yapıyor ama oglu resmen kullanıyorAdamın annesine üzülmüşsünüz de ne alaka kadın bunları zevkle yapıyordur. Ay oğlum benim yemeğime bayılır ay oğlumun ütüsünü ben yaparım gelinler beceremez diyen kv lere şahit oldum bizzat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?