- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Yazık kadına ya gelsin ütü yapsın gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım.Anlamadım ki adam annesini seviyor mu kullanıyor muMerhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
ama sonuçta eşim annesini kırk yıl uğraşsa benim evime hizmetçi edemez ki
yani olay yine gelinde bitiyor
kayınvalideye otur sen demiyor ki her geldiğinde iş yaptırıyor
muhtemelen anne de anlatıyor, ben bebeğe baktım X temizlik yaptı, sonra o bebeği yedirdi ben ütü yaptım, biraz oynadım o balkon yıkadı
o uyuttu ben yemek yaptım vs vs
bu hikayeyi dinleyince kadıncağız tek başına evi çekip çeviremiyor kv ye muhtaç hissi oluşuyor
adam da işte annem gelsin yemek yapsın ütü yapsın biz de gezelim vs diyor
sonuçta konu sahibi kv ye otur sen dememiş ki hiç
neden annen gelip de bizim evde ütü yapacakmış ki ne münasebet demiyor hala
ben sık görüşmek istemiyorum diyor
Bastan yapacaktin bunu simdi göze batar.Kadin bizim icin uğraşıyor yoruluyor vs nankör olursunMerhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
KV canına minnet :)Esın annesine neden uzuldunuz arkadaslar?
Yavrum ben ayakta durunca cok yoruluyorum arada cocugu sevmeye gelırım benı hep boyle ordan oraya surukleme. İsterseniz siz gelin ugrayın bana diyebilir, anladıgım kadarıyla konusabılıyor kadın.
ilk evlendiğim yıl kv kp görümce temizliğe geldi. Kv ile kp camları sildi. Görümce de mutfak dolaplarını temizlediBir kayınvalidenin gelip de gelinin evinde ütü yapması hangi paralel evrende yaşanıyor arkadaşlar
Benimki bir defa çamaşır toplamış doğum yaptığım sıra, hepsi de çorap. Almış çorap çekmecesine eşleştirmeden doldurmuş tamamını, işin içinden zor çıktık sonra
Vaauuuvv nirvana bu olsa gerekilk evlendiğim yıl kv kp görümce temizliğe geldi. Kv ile kp camları sildi. Görümce de mutfak dolaplarını temizledi
İnan bana coook güzellikle söylediğimiz olur ama bu erkek milleti genel olarak güzellikten anlamaz. Ben artık gözüme batan bir şeyi oldu mu direk sesimi yukselterek uyarıyorum onu. Kavga ederiz ama kesinlikle dediğimi yapmak zorunda kalır. İnşallah sizin de böyle olur.Merhabalar. Normalde kv haftada bir gün gelir kızımı görmek icin. Aksama kadar zaman gecirir kızımla ilgilenir ben de evdeki işlerimi hallederim. Kızım beni istediğinde de ben kızımla ilgilenirim kv yemek ve ütü işlerini halleden sağolsun. Haftasonları da fırsat buldukça biz gideriz Rahatsız olduğum konu eşim. artık abartmaya basladı. Annesi sürekli gelsin istiyor. Annem gelsin yemek yapsın.annem gelsin ütü yapsın. Annem gelsin kıza baksın biz dışarı çıkalım. Sürekli annem annem. Ve ben tamam demeden arıyor anne gelip seni alıyorum hazırlan.. Emrivaki oluyor. Kv severim ama ben bu kadar sık görüşmek istemiyorum. Son zamanlarda haftanın 4-5 günü bizde. Bi de bazen kıyamıyor eşim saat geç oldu bugün kal anne yarın ben seni götürürüm diyor . Neredeyse bizimle yaşayacak kadın artık. Eşime abartmaya başladın sürekli anneni getiriyorsun ben kendi ailemi bu kadar sık görmüyorum dediğimde tartışma kavgaya dönüsüyor. Erkekler annelerine laf söylensin istemiyor. Eşime bu kadar sık görüşmekten rahatsız olduğumu nasıl anlatabilirim tartışmadan?
Ben de böyle olduğunu düşünüyorum.Konu sahibi arkadaşı kayınvalide ile birlik yaşamanın ne kadar tatlı bir şey olduğuna ikna stratejisi bu..kayınvalidem de zamanında bana misafirliğe geldiğinde ütü/yemek yaptı sağ olsun...sonra bir baktım misafirlerime "şu ikramı tatsana onu ben yaptım.. şunu yeme ,onu anamnez yaptı"diyor, mutfak eşyalarının nerede duracağı konusunda benimle tartışmaya giriyorBurda hanımlar eşinizin annesine üzülmüş onu kullandığını ima etmiş ama bence öyle değil. Eşiniz annesi sizin evde olsun istiyor. Yemek yapar, ütü yapar kısmı sadece sizin gönlünüzü yapmak için.
ÖffBen çıkarıp önüne iş koymuyorum al anne çamaşır as al anne ütüleri yap demiyorum. O evde iş bulup yapıyor saolsun ben de ona gittiğimde yaparım ama sorun o degil. Ben kv me bize iş yapmak için gelme kızımı görmeye gel kahve içmeye oturmaya gel diye de söyledim. O yine de yardım etmeden duramıyacağını söyledi.
Benim rahatsız olduğum konu evime çok sık gelmesi. Çünkü çok sık gelmesinden dolayı zamanla evime karışmaya başladı. Her geldiğinde Şunu şuraya koyma buraya koy, falanca yere gidicez diyelim , yok efendim oraya gitmeyin buraya gidin. Evimde halı kullanmıyorum mesela tutturdu ben buraya halı alıcam evde çocuk var düşer. Yok sağol anne alma sevmiyorum diyorum yok hayır çocuk olan ev halısız olmaz.. bazı eşyalarımın yerini değiştiriyor kızım oynarken çarpıyormuş. Ben düzeltip eski yerine koyunca da bi sonraki geldiğinde kızıyor. Bunun gibi birçok örnek sayarım. Evime çok karışmaya başladı. fakat bu durumu eşim yarattı
Ben eşimin Annesini “her gün” getirmesinden rahatsızım. Haftada bir gelse gitse bu kadar karışmayacak belli bi mesafe olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?