Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyoEşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin
Ya ben de anlamadım belli bi dönem iyidik yine cozuttukMutlu bi gününüz geçiyor mu sizin yav?
Çocuk parkına dönmüş evlilik iyice.Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Balık burcuKova burcu mu?
Konuyu okuduğum zaman pek sorun görememiştim fakat bu mesajı okuyunca fikrim değişti bu davranışlar beni çok irite ederdiSüreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
E beni de ediyo çıldırtıyo bağırınca da terbiyesiz sen delisin diyor ben bağırmadım sen bağırdın diyor . Uzatınca da takıntılısın uzatma diyor sürekli bi ya karnı ya başı ağrıyor . Niye böyle diyorsun desem aman sen de çok alıngansın diyorKonuyu okuduğum zaman pek sorun görememiştim fakat bu mesajı okuyunca fikrim değişti bu davranışlar beni çok irite ederdi
Ya ben cidden olgun biri göremiyorum karşımda kafayı yicem saha klozeti temizleyemen adam temizlik konusunda. Da laf edip duruyırÇocuk parkına dönmüş evlilik iyice.
İdare edin bari biraz, yeni evlendiğiniz için boşanamıyormuşsunuz da. Terapiye gidiyor muydu bari bu b.klu paşa?Ya ben cidden olgun biri göremiyorum karşımda kafayı yicem saha klozeti temizleyemen adam temizlik konusunda. Da laf edip duruyır
Hayır ama ikna ettim gidecekmişİdare edin bari biraz, yeni evlendiğiniz için boşanamıyormuşsunuz da. Terapiye gidiyor muydu bari bu b.klu paşa?
İyi bari.Hayır ama ikna ettim gidecekmiş
Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
İşte evet açıkçası biraz soğuyorum böyle yapıncaO ne öyle be Libido katili
Biraz mı soğuyorsunuz ?İşte evet açıkçası biraz soğuyorum böyle yapıncahep benı gıcık etmeye çalışıyor hayat amacı bu
BayaBiraz mı soğuyorsunuz ?
Eşinle ne çok sorunun var ya sürekli konu açıp durmussun. Parça parcami geliyor aklınaEşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin
Ay ben böyle şeyler yapan birine asla saygı duymam. Bir daha da yanıma yaklaştırmam.Bayaama böyle nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?