Eşim sürekli dalga peşinde

Evlenmiş mi kreşe mi başlamış belli değil. Beline pullu yazma, eline iki zil verin de keyfini çıkarsın bari oynarken.
Adamı boşverin siz kendi akıl sağlığınızı korumaya bakın.

Eşiniz bir erkekte en katlanamadığım tiplerden. Ciddiyetsiz, saçma sapan hareketleri komik zanneden, karşındaki hoslaniyor mu bu durumdan diye sorgulamayan. Sıfır karizması kalır benim gözümde. Allah sabır versin, nasıl düzelir bilemedim. Konuşsanda fayda etmez bence bu tiplere. Ama merak ettim sevgililik döneminde böyle değil miydi bu adam?

Kendince espiriler şakalar Sen de komedyenlik için geç kalmadın hayatım de

İstemsizce güldüm ama cidden sinir bozucu...
Tut elinden annesine götür bırak teyzesi... belli ki gelişimini tamamlayamamış. Esprinin de bi dozu olur yani ne öyle sürekli habdjjd jdnbejd şiddete karşıyım ama bi çakacaksin Osmanlı tokadını sol taraftan...benim bile sinirlerim bozuldu yazdıkça.

Eşinizin ne olduğunu biz anladık burada açtığınız konulardan ama siz anlamadınız.

Sadece bu konuyu okuyan biri adamın tek sorununun yersiz şakalar komiklikler olduğunu düşünür. Ama siz de biliyorsunuz ki sizin eşiniz size hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan, kadınları ikinci sınıf gören bir ...... (burayı dolduramadım. isteyen istediğini yazsın).

Ama olsun, 4 ayda boşanılır mı? Bi üç beş yıl geçsin, gençlik gitsin, gözünün feri sönsün, belki çocuk mocuk olur o zamana, bi de onun için boşanılmaz, belki üstümüzden bir kuş geçer falan işte.

Akil sagligi yerinde mi?

bende öyleyim herkes kaçıyor artık bendenbu karakter meselesi yani sizin istediğiniz gibi birisi olursa artık sizin yaninizda rahat edemeyen kendini kasan bir insan olur,sizinleyken kendisi gibi hissetmezse zamanla sizden uzaklaşır,karakteri size uymuyorsa keşke en başından bunu fark edip uzak dursaydınız,işin psikoljik yanıda şu oluyormuş bana öyle diyorlar yani,çocukluğunuz ve gençliğinizde yaşantınızda fazla olumsuzluk mutsuzluk hayal kırıklığı yaşamışsanız travmatik bir geçmiş sürecinden sonra kendinizi olumsuz olaylara kapatıyorsunuz ve ciddiye almamak için bu şekilde bir savunma biçimi oluşturuyorsunuz ve bu da artık zamanla karakteriniz halini alıyor,durum basit hiçbişeyi ciddiye almazsam hiçbişey beni üzemez...

Evlenmeden önce nasıldı ?
Bende bu tarz hareketleri çocuksu bulurum hiç hoşlanmam.
Oğlak burcuyum zaten erkek ciddi olmalı .
Böyle şakaya vurarak saçma sapan konuşmaları hiç sevmem hoşuma gitmez.
Erkeğin ağırlığı olmalı bir kere .
Ama şimdiki erkekler valla erkek demeye bin şahit

Şu hareketleri zihnimde canlandirdim, Recep İvedik gibi bi tip geldi gozumun onune.

Tutturmuşlsr kadınlar komik erkek sever diye.
Kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.
Herkes bir espiri yapma derdinde .
Ya yapmıyorsanız susun .herkes cem yılmaz olmak zorunda mı?
Ben sevmem mesela komik erkek.
Erkeğin ağırlığı karizması olmalı .

Iyyyy

Onu küçümseyici bakışlar,at bu ne hareketlerin böyle hiç çekici değil çcouk gibi , saçma sapan de ama gidip sarılıp öpme oNu begenmediğini küçük gördüğünü düşünsün.
Bir adam olsun akıllı olsun böyle erkek çok itici. Siz kendinizde emin özgüvenli olun o gelip dokunsun sen cool tavırlara devam et

Igrenc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…