- 25 Temmuz 2013
- 13.222
- 53.861
- 798
Kendince espiriler şakalarEşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin
İstemsizce güldümEşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin
Ama olsun, 4 ayda boşanılır mı? Bi üç beş yıl geçsin, gençlik gitsin, gözünün feri sönsün, belki çocuk mocuk olur o zamana, bi de onun için boşanılmaz, belki üstümüzden bir kuş geçer falan işte.Eşinizin ne olduğunu biz anladık burada açtığınız konulardan ama siz anlamadınız.
Sadece bu konuyu okuyan biri adamın tek sorununun yersiz şakalar komiklikler olduğunu düşünür. Ama siz de biliyorsunuz ki sizin eşiniz size hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan, kadınları ikinci sınıf gören bir ...... (burayı dolduramadım. isteyen istediğini yazsın).
Akil sagligi yerinde mi?Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
bende öyleyim herkes kaçıyor artık bendenEşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin
Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
IyyyySüreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
IgrencSüreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Ay bende de var biri aynı böyle kova burcu. Flört edecektim vazgeçtim nerden bildinizKova burcu mu?
Bence kızımızın hayal dünyası çok genişVe hala sevişmeye devam öyle mine diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?