- 12 Ocak 2021
- 4.841
- 20.181
- 258
- 30
Yaşı mı küçük, akıl sağlığında mı sorun var?Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Sevgili, nisanlilik zamanları nasildi? Sizin sinir oldugunuzu bildiği için uğraşıyor. Gözümde iyice basitlesiyosun hiç cekiciligin kalmıyor bu davranislarinla diyin.Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Benim esim de oyle beni cildirtmaya bayilir uyuz kotu bir sesle cok kotu ve uyduruk bir sarki soyler, sarkilarin sozlerini degistirir, insan icinde normalde oldursen dansetmeyen adam karsimda sacma sapan dans eder kivirtir vs. Giyinirken rahatsiz eder taciz eder, su icerken arkadan sarilir huzur vermez hic. Benim bagirmamdan zevk mi aliyorsun dedim ben de kac kere ama duzelmiyor. Ben bagirdikca daha cok yapiyor. Sonra da diyor ki sen cok bagiriyorsun. Seviyorum yine de ama libido killer kismi dogru.İşte evet açıkçası biraz soğuyorum böyle yapıncahep benı gıcık etmeye çalışıyor hayat amacı bu
Tepki vermeyince dozu arttırıyor mu?Benim esim de oyle beni cildirtmaya bayilir uyuz kotu bir sesle cok kotu ve uyduruk bir sarki soyler, sarkilarin sozlerini degistirir, insan icinde normalde oldursen dansetmeyen adam karsimda sacma sapan dans eder kivirtir vs. Giyinirken rahatsiz eder taciz eder, su icerken arkadan sarilir huzur vermez hic. Benim bagirmamdan zevk mi aliyorsun dedim ben de kac kere ama duzelmiyor. Ben bagirdikca daha cok yapiyor. Sonra da diyor ki sen cok bagiriyorsun. Seviyorum yine de ama libido killer kismi dogru.
Hahaha ben buna kocam demeye devam edemezdim gerçekten arkadaş olarak sevimli gelirdi sadeceKonuyu okuduğum zaman pek sorun görememiştim fakat bu mesajı okuyunca fikrim değişti bu davranışlar beni çok irite ederdi
Ben bile fena oldum . Allah yardımcınız olsunSüreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Oynayıp zıplayıp kıvırtarak yürüyen Hizbullahçı erkek mi hmmmm. Siz de ona bağırıp çağırın sokak ortasında, düzgün yürü adamı katil etme deyin.Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Cidden günaşırı bir dert günaşırı bir şikayet.Mutlu bi gününüz geçiyor mu sizin yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?