Eşim sürekli dalga peşinde

Siz de ciddiye almayın ürsün dursun yanınızda. Açın kitabınızı okuyun telefona bakın odanıza gidin yüzüne bakmayın. Bana pek düzelecek bir tip gibi gelmedi hanzo insan tipi. Evlendiğiniz ilk zamanlar da böyle miydi yeni mi oldu

Yaşı mı küçük, akıl sağlığında mı sorun var?

Sevgili, nisanlilik zamanları nasildi? Sizin sinir oldugunuzu bildiği için uğraşıyor. Gözümde iyice basitlesiyosun hiç cekiciligin kalmıyor bu davranislarinla diyin.

Boşanmanızın önünde ciddi bir engel mi var? Neden bu sürdürme telaşı?

İşte evet açıkçası biraz soğuyorum böyle yapınca hep benı gıcık etmeye çalışıyor hayat amacı bu
Benim esim de oyle beni cildirtmaya bayilir uyuz kotu bir sesle cok kotu ve uyduruk bir sarki soyler, sarkilarin sozlerini degistirir, insan icinde normalde oldursen dansetmeyen adam karsimda sacma sapan dans eder kivirtir vs. Giyinirken rahatsiz eder taciz eder, su icerken arkadan sarilir huzur vermez hic. Benim bagirmamdan zevk mi aliyorsun dedim ben de kac kere ama duzelmiyor. Ben bagirdikca daha cok yapiyor. Sonra da diyor ki sen cok bagiriyorsun. Seviyorum yine de ama libido killer kismi dogru.

Tepki vermeyince dozu arttırıyor mu?

Iiyyyy hic cekilmez yilisik adam… ben tanistigim erkeklerde bile baktim aptal saptal saka yapiyo hemen engele. Sizin icin kotu ama kocaniz cunku engelleyemezsinizde… evli hanimlar bence bu durumda akil versinler ama siz cikarkende yapmistir boyle seyler cunku birden bire olacak bisey degil bence?

Cok kucuk evlenmissiniz. Kocaniz da buyumemis. Agirlik kazanmamis.
Baba baskisi ile buyumusken evlenmek icin neden bu kadar acele ettiniz? Neden kendi ayaklari uzerinde duran, duygusal olarak kendi kendine yeten bir birey olmak icin cabalamadiniz da hemen yaniniza bir yoldas arayisina girdiniz? Hatalisiniz burada. Baba cehenneminden cikarip koca cehennemine atmissiniz kendinizi.

Eşin kaç yaşında ve ne iş yapıyor canım küçük mü yaşı

Ben bile fena oldum . Allah yardımcınız olsun

Oynayıp zıplayıp kıvırtarak yürüyen Hizbullahçı erkek mi hmmmm. Siz de ona bağırıp çağırın sokak ortasında, düzgün yürü adamı katil etme deyin.

Mutlu bi gününüz geçiyor mu sizin yav?
Cidden günaşırı bir dert günaşırı bir şikayet.
Artık rutini olmuş hergün konu açıp şikayet etmek.
Üstelik 5 aylık bir evlilik için.
Ben artık uydurdugunu dusunuyorum.
Günahı boynuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…