- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.266
- 48
Şaka bir tarafa eşim telefonu sevmiyor.Niye yok
Ay yok cahilliğinden değil elbette ama ben asansöre bindiğimde bile korkuyorum ya asansörde kalırsam birini aramam gerekirse ama şarjım yok diye arayamazsam diye. Ondan garipsedimŞaka bir tarafa eşim telefonu sevmiyor.
Kaç defa oğlumla söyledik sanada alalım diye istemedi.
Evde tableti var İnternete ondan girer
Hesabı falanda yok Instagram gibi
İşte öyle
Arayan olursa benim telefonumdan konuşur, tel gelse açmayı bile bilmez.
Ha cahil bir adamda değildir, yıllarca devlette yöneticilik yaptı
İnanılmaz bir zeka var ama telefonu yok
Ay oda güzelMektuplaşıyor musunuz
Bak benim telefonumuda karıştırmaz, ortada duruyorAy yok cahilliğinden değil elbette ama ben asansöre bindiğimde bile korkuyorum ya asansörde kalırsam birini aramam gerekirse ama şarjım yok diye arayamazsam diye. Ondan garipsedimKendi öyle mutluysa bi sıkıntı da yaşamıyorsa ne güzel, tebrik ederim kendisini
Saklanacak birşey var ki saklıyor… saklayacak birşeyi olmayan insan neden saklasınKızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Ay aslaaa normal değil, ne o öyle ya. Bazen olur, kendi telefonun yanında olmaz, alir eşinin telefonunu kullanirsin. Ben esimin, esim de benim şifremi bilir, bence normali bu. Birde her gece yastığının altına mi koyuyor adam telefonu. Senden korktuğu kadar radyasyondan korkmuyor kocan sjsjsjs ben oturu sebebini sorardim, rahatsız olduğumu söylerdim.Kızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Eşin bı haltlar yiyor ve bunu senin öğrenmeni istemiyor. 9 yıllık evliyim eşimin bütün şifrelerini bilirim. Telefonunu bir kere bile yastığınin altına koymadi. Bırak yastığının altına koymayı şifresini değiştirsin o telefonu balkondan aşağıdan toplar. Saçmalık yani.Kızlar merhaba,
Ne yaparsınız bilemem ama bu adam böyleyken çocuk falan yapmayın.
Çok sakıncalı ama depremler sonrası çoğumuz baş ucumuzda telefonla uyuyoruz maalesefTelefonu yastığın altına koyup uyumak tehlikeli değil mi yaw
Bencede şifrenin bilinmesi gerekiyorEşin bı haltlar yiyor ve bunu senin öğrenmeni istemiyor. 9 yıllık evliyim eşimin bütün şifrelerini bilirim. Telefonunu bir kere bile yastığınin altına koymadi. Bırak yastığının altına koymayı şifresini değiştirsin o telefonu balkondan aşağıdan toplar. Saçmalık yani.
Of sormayin bu olay benimde çok kafamı kurcalar herzmanBencede şifrenin bilinmesi gerekiyor
2 gün önce şifre olayını düşündüm oğlumun şifresini biliyorum, evde olduğu zaman neyse ya dışarıda olduğu zaman
Ay Allah korusun birşey olsa bana nasıl ulaşacaklar?
Aklımda deli sorular
Telefonu yok, sosyal medya hesabi yok, dijital ayaki izi yok yani, üstelik bu adam devlette yöneticilik yapmış. E bu adamin sosyal cevresi yok mu? Antisosyal yada psikolojik problemli mi bu adam?Şaka bir tarafa eşim telefonu sevmiyor.
Kaç defa oğlumla söyledik sanada alalım diye istemedi.
Evde tableti var İnternete ondan girer
Hesabı falanda yok Instagram gibi
İşte öyle
Arayan olursa benim telefonumdan konuşur, tel gelse açmayı bile bilmez.
Ha cahil bir adamda değildir, yıllarca devlette yöneticilik yaptı
İnanılmaz bir zeka var ama telefonu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?