Eşim telefonunu saklıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka bir tarafa eşim telefonu sevmiyor.
Kaç defa oğlumla söyledik sanada alalım diye istemedi.
Evde tableti var İnternete ondan girer
Hesabı falanda yok Instagram gibi
İşte öyle
Arayan olursa benim telefonumdan konuşur, tel gelse açmayı bile bilmez.
Ha cahil bir adamda değildir, yıllarca devlette yöneticilik yaptı
İnanılmaz bir zeka var ama telefonu yok

Ay yok cahilliğinden değil elbette ama ben asansöre bindiğimde bile korkuyorum ya asansörde kalırsam birini aramam gerekirse ama şarjım yok diye arayamazsam diye. Ondan garipsedim Kendi öyle mutluysa bi sıkıntı da yaşamıyorsa ne güzel, tebrik ederim kendisini

Bak benim telefonumuda karıştırmaz, ortada duruyor
O senin özelin der, bende
Benim özelim sensin diyorum

Ne yaparsınız bilemem ama bu adam böyleyken çocuk falan yapmayın.

Saklanacak birşey var ki saklıyor… saklayacak birşeyi olmayan insan neden saklasın

E benim telefonumda yastığın altında olur.
Ayrıca hiç sevmem telefonumun karıştırılmasından. Burası hariç sakladığım bir şey de yok eşimden

Ama size tavsiyem eğer olumsuz bir durum gördüğünüzde ayrılırım diyorsanız öyle karıştırın. Yoksa karıştırdım buldum ama evli kalayım meselesi yüzsüzlüğe giriyor.

Telefonunu saklayan adam bir şeyler çeviriyordur. Ben sevgililikten beri eşimin şifresini biliyorum çok kezde telefonuna bakmışımdır o da benimkine öyle. Telefonunu kaçırsaydı ben bu konuya çok takar sevgiliyken soğurdum.

Ay aslaaa normal değil, ne o öyle ya. Bazen olur, kendi telefonun yanında olmaz, alir eşinin telefonunu kullanirsin. Ben esimin, esim de benim şifremi bilir, bence normali bu. Birde her gece yastığının altına mi koyuyor adam telefonu. Senden korktuğu kadar radyasyondan korkmuyor kocan sjsjsjs ben oturu sebebini sorardim, rahatsız olduğumu söylerdim.

Bende telefonuma bakilmasindan hoşlanmam ama eşimi aldattığım için değil belki Bi arkadaşım özel biseyini paylaşmıştir ya da ailesiyle ilgili dert yanmisimdir ne bilim benim telefonuma bakmasın gerek yok ama eşiniz kadar da telefonu kaçırmam sadece bakması hoşuma gitmez

Son düzenleme:
Eşin bı haltlar yiyor ve bunu senin öğrenmeni istemiyor. 9 yıllık evliyim eşimin bütün şifrelerini bilirim. Telefonunu bir kere bile yastığınin altına koymadi. Bırak yastığının altına koymayı şifresini değiştirsin o telefonu balkondan aşağıdan toplar. Saçmalık yani.

Telefonu yastığın altına koyup uyumak tehlikeli değil mi yaw
Çok sakıncalı ama depremler sonrası çoğumuz baş ucumuzda telefonla uyuyoruz maalesef
sevgdmr telefonu yastığın altına koyması vs normal, telefon cüzdan gibi eşyalarını özeli olarak görüyorsa bu da normal ama elinizden çekmesi şüphe çekici.

Bencede şifrenin bilinmesi gerekiyor
2 gün önce şifre olayını düşündüm oğlumun şifresini biliyorum, evde olduğu zaman neyse ya dışarıda olduğu zaman
Ay Allah korusun birşey olsa bana nasıl ulaşacaklar?
Aklımda deli sorular

Yani biz de birbirinizin telefonuna bakmayız bazen cebimize koyarız, tuvalete mutlaka telefonla gideriz AMA bi versene aşkım dediğimizde verip sorun çıkarmayız ki genelde oyun için almış oluruz

Bu güven hissedilmiyorsa sıkıntı var demektir...

Of sormayin bu olay benimde çok kafamı kurcalar herzman

Hususi kurcalanması bana da normal gelmiyor. Ama bişeye bakıcam telefonum kapandı felan diyince verilmiyorsa kesin bi sıkıntı vardır

Telefonu yok, sosyal medya hesabi yok, dijital ayaki izi yok yani, üstelik bu adam devlette yöneticilik yapmış. E bu adamin sosyal cevresi yok mu? Antisosyal yada psikolojik problemli mi bu adam?
Yoksa filmlerdeki gibi, iyi aile babasi/annesi gibi görünür ama gercekte ya azılı bir suclu veya ajandir.
Ablacım bence konu sahibi değil asıl siz eşinize şüpheyle yaklaşın, konu sahibinin ki klasik yurdum erkeği ama sizinkinde başka bir iş var gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…