- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.266
- 48
Sen benim kocamı ne kadar tanıyorsun?Telefonu yok, sosyal medya hesabi yok, dijital ayaki izi yok yani, üstelik bu adam devlette yöneticilik yapmış. E bu adamin sosyal cevresi yok mu? Antisosyal yada psikolojik problemli mi bu adam?
Yoksa filmlerdeki gibi, iyi aile babasi/annesi gibi görünür ama gercekte ya azılı bir suclu veya ajandir.
Ablacım bence konu sahibi değil asıl siz eşinize şüpheyle yaklaşın, konu sahibinin ki klasik yurdum erkeği ama sizinkinde başka bir iş var gibi.
Bence her türlü sevmezdinYaa çok tatlısınızduşa girdiğinde karıştırın aynı pozisyonda bırakın telefonu duştan çıkana kadar vaktiniz var ben ilk evlendiğimde görümcemin beni şikayet mesajından sonra karıştırmıştım. Evet özel alan ama sonuçta ben eşimle gezmeye gittiğimde kalkıpta abisine beni neden götürmeden diyemez. İyiki de karıştırmışım yanlışlıkla görümcemi sevebilirdim
Yok ya bana kendini sevdirmek çok kolay mesela akrabalarından bir kızı görümcemden daha çok seviyorum çünkü yemeğe çağırırken bile bana yazıp müsaitmissinz diye soruyor görümcem bana sormayı bırak abisine söyler gitmezsekd cingar çıkarırBence her türlü sevmezdin
Görümce görümce, görmeyim seni ömrümceee demişler. Boşa değildir
bende telefonumun karıştırılmasından hoşlanmayan biriyim ama eşimin bakmasından rahatsız olmuyorum kesinlikle söylüyorum bi bok çıkar bu telefondan bu kadarı çok fazla çünkü adam canını korur gibi koruyorKızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Ben telefonumu yastigimin altina koyarim sebebi de alarm icindi yani sevgilim benim telefonu elimden alabilir seyden tedirgin olurum ben kizlar arasinda dedikodu yapiyoruz ya acaba bana ters teper mi vs ki acik acik söyledim sonra kendisi de bende rahatladim artik. Ama seninki ne sebeple sakliyor bu kadar? Yan yana iken esinin telefonunu izlemedin mi? Yoksa göstermiyor mu? Sifreyi biliyor musun? Bence gözünü 4 ac yani her zaman tetikte kal. Ve sakin caktirma delilleri silmesin yoksa mahkemede kazanmaniz zor olur. Baktin olmuyor o zaman beraber alkol iceceksin yani sen cok icme onu cok icir bayilacak kadar uyusun o zaman telefonu karistirKızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
bende telefonla girmemVar canım var ben , benim oğlan girer elinde telefonla saatlerce çıkmaz
Muhakkak gizli saklı işleri var...Başka türlü mümkün diilKızlar merhaba,
Gerçekten evlilik yaşayan insanlara allah sabır versin. Gözlerim kulaklarım öyle şeyler gördü ve duydu ki evlilik olsun ilişki olsun gözüm çok korkuyor. Yapmaz dediğin insanlar bile neler neler yapıyor da haberin olmuyor. Bence hiç kafana takma. Bir bk yiyorsa onda boğulsun.Kızlar merhaba,
Sıkıntılı bir durum bu kdr saklayacak nesi olabilirKızlar merhaba,
Onun mailini kendini telefonuna gir bi şekilde eline aldığında.. çünkü mailine girince ona bildirim gidiyor. Eğer onu yaparsan. Telefonuna dokunmana gerek yok ordan bakarsın herşeyeKızlar tuvalet, banyo vs farketmiyor. Her şekilde ve her türlü böyle telefonunu asla unutmuyor o nereye telefon oraya. Şifresini biliyorum ama elime alamadığım için bir anlam ifade etmiyor
Valla yapacak olan başka mail açar ordan üye olur telefona mail bildirim gelmesin diyeOnun mailini kendini telefonuna gir bi şekilde eline aldığında.. çünkü mailine girince ona bildirim gidiyor. Eğer onu yaparsan. Telefonuna dokunmana gerek yok ordan bakarsın herşeye
Hayır genelde icloud için google play için mecbur telefonda bi mail açık kalıyo öyle birşey yapması mümkün değilValla yapacak olan başka mail açar ordan üye olur telefona mail bildirim gelmesin diye
İcloud öyle ama başka mail açar gmail hotmail vs o mail ile üyelik yapar istediği yere. Yapacaksa yolunu bulurHayır genelde icloud için google play için mecbur telefonda bi mail açık kalıyo öyle birşey yapması mümkün değil
Heeee yapan başka telefon alır yapar o ayrı..
yeterki içinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?