Eşim terk etti demiştim

Melinnaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
23
21
3
29
Merhaba kızlar
Haber vereyim dedim , bilmeyenler içinde kısa öz eşimle 3 senelik evliyiz ve babasının içten merdivenli dubleks evinde oturuyorduk 1 hafta önce ailesi ile ortak bir evde yaşamak istemediğim o da ailesinin gelmesini istediğini inatla söylediği için kavga ettik zaten geçmiş günlerdede ediyorduk hafta sonu görümcemin düğünü olmasına rağmen kavga ettiğimiz gün evden çalıştığı işide bırakıp çıktı gitti telefonlarını kapattı bir daha ne aradı ne sordu sadece gittiği akşam ablası aradı ve onlara ailesini istemediğimi gelemedikleri için üzüldüğünü şart olarak onlarla yaşamayı kabul etmemi etmezsem boşanacağını söylemiş bende kabul etmiyorum boşansın dedim kapattık telefonu o gece şok içinde evde bekledim ertesi sabah kıyafetlerimi toplayıp baba evime geldim.
Düğünlerini yaptılar eğlenmişler gördüm.
Beni ve ailemi ne arayan ne soran oldu.
Onlar köydeyken bende gittim neyim var neyim yok çeyizdir iğnedir ipliktir herşeyi aldım yatak odasınıda satıyorum 2.elciye. Şimdi dava açmasını bekleyeyim mi ben gidip avukat mı talep edeyim ?
Bir de benim bu olur olmadık zamanlar da hep iyi yönlerini düşünüp sanki beni terketmemiş gibi ağlayıp zırlamalarım yürek yangınım tahmini ne zaman geçer

Siz evlenirken size eşiniz dedi mi geçici olarak buradayız sonra ayrı evimize çıkacağız, yoksa ailemle beraber yaşayacağız mı dedi

At gibi giden it gibi döner. Şu anda hala sizin boşanamayacağınızı düşünüyor. Siz açın davayı boşanma tebligatını görünce görürüm o burnundan kıl aldırmayan hallerini

Siz evlenirken size eşiniz dedi mi geçici olarak buradayız sonra ayrı evimize çıkacağız, yoksa ailemle beraber yaşayacağız mı dedi
Ben ilk evlenirken de böyle bir konu geçmişti 1 defa kabul etmedim derken öyle kapandı konu zaten ilk evlendiğimde başka bir yerde kiradaydım 1 sene sonra eşim orda kimse oturmuyo oturmaycak kimse gelmeyecek diyerek götürdü taşındık oraya taa ki ablası evleninceye kadar.
Çok seven bir insan beraber oturup kahvaltı yaptık yarım saat sonra bunu neden yapar ?

Öncelikle seven insanlar yarıyolda bırakmaz orda bir anlaşalım. Belli ki size verilen vaatle sonrasında yaşadıklarınız ters yani bu isyanı etmekte haklısınız sizi zorla istediği evde yaşatamaz. Boşanacağınıza eşiniz inanmıyor. Ben biraz giderim burnu sürtülür nasılsa eninde sonunda inadından vaz geçer ailemle Yaşar diye düşünüyor.

Evet bende bu şekilde düşünüyorum, ama gerçekten şoktan çıkamadım gelsin demiyorum yanlış anlamayın zaten bu saatten sonra gelse de ortada bir yuva yok eşyalarımı çeyizimi aldım kendim taşıdım.
Ailesi babası annesi 1 defa aramadı kendileri yanlış insanlar olmasına rağmen. Sizinle paylaşıyorum ailem herşeyimle yanımda ama onlara da ağlamak iç dökmek istemiyorum onlarda çok şaşkınlar çünkü nasıl yapar eder diye. Teşekkürler

Onlar sizin kabul edeceğinizi düşünüyor hala. Boşanabileceğinize inanamıyor blöf olarak görüyorlar

Bu şekilde evi terk etmeniz mahkemede aleyhinize delil olmaz mı?
Yanlız tam okumamışsınız sanırım eşimle kavga ettik beni terk edip ailesinin yanına gitti 1 haftadır orda yazıyor. O gidip aramayınca haliyle bende aileme geldim.

Evden niye siz çıktınız? O gelmeseydi.Dava açıp evden uzaklastirma alabilrdiniz.
Ev evlendikten sonra alındıysa yarısı sizin.

Eğer gelip af dilerse affedermisiniz??
Bunun cvbina göre hareket edin.Sizin burnunuzu sürtmeye çalışıyor bence ailece.
Gelse de affetmem yada gelmez artik derseniz de mutlaka bir avukat bulup ona göre hareket edin.
Zor karar.Allah yardımcınız olsun.

Erkek milleti kendini vazgeçilmez sanıyor. Hiiiç taviz vermeyin. Ev ev üstüne olmaz zaten kendi alanınızı yuvanızı oluşturmak sizin de hakkınız. Vermiyorsa o imkanı dünyada tek adam o değil kusurabakmasın paşam

Yanlız tam okumamışsınız sanırım eşimle kavga ettik beni terk edip ailesinin yanına gitti 1 haftadır orda yazıyor. O gidip aramayınca haliyle bende aileme geldim.
Yoo tam okudum da eşyaları alıp gitmeniz evi terketmenize kanıt ya o yüzden dedim. Siz kanıt gösterebilir misiniz onun terkettiğine dair? Aksini iddia ederse diye düşündüm

Sizi ailesi ile yasamaya zorlamasi kusur diye biliyorum. En guzeli bir avukata danisin avukat sizi en dogru sekilde yonlendirecektir. Dava acmasini beklerseniz evi terketti diye sizi kusurlu da gosterebilir. O yuzden en guzeli bir avukata danismak olacaktir.

Yoo tam okudum da eşyaları alıp gitmeniz evi terketmenize kanıt ya o yüzden dedim. Siz kanıt gösterebilir misiniz onun terkettiğine dair? Aksini iddia ederse diye düşündüm
Evet aynı gece annesine insan evine yollar oğlunu işinize geldi dedim ve onun bende mesajı var çok söyledik evine git diye çok öfkeli herkes kararıma saygı duyacak dedi şeklinde mesajı duruyo

Ev kayinpederinin eviymis.

Ev babasının ve ablası annesi eve gelip oğullarının kıyafetlerini almışlar ben çıktıktan 2 gün sonra orda olsam hiç iyi olmazdı çünkü. Üstelik terk eden birini nasıl evde beklerim amin çok sağolun

Koca ayrı ev açmakla yükümlü o yüzden kusurlu diye biliyorum haberlerde çıkıyordu Allah yardımcınız olsun verciğiniz karar doğru ama keşke görümceniz evlenirken yapmasaydınız ondan sonra yapsaydınız biraz zamanlama hatalı oldu gibi geldi

Bence yatak odasini satmaya tenezzul etmeyin zaten kira vermeden adamin evinde oturmussunuz .sizide babasinin evi olmasina ragmen kovamamis kendi cekip gitmis .esyalarinizi alip ayrilin sadece

Ben birşey yapmadım aslında çoğu zaman tartıştığımız konulardı ve kendisi açtı konuyu büyüttü çalıştığı işi bırakıp ailesine gitti

Dik durusunuzdan ötürü sizi tebrik ediyorum. Yaptigi hatanin farkina varip sizden af dilerse siz de varismak isterseniz hemen affetmeyin iyice surtsun burnu. Yoksa anne evine gitmenin de bir anlami kalmaz bir dahakine geri donuyor nasil olsa der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…