Eşim terk etti demiştim

Teşekkür ederim. Evet öyle der onun için denenmişi denemek ben asla istemiyorum bir bayanın bi erkeği terketmesi de hata yapılmaması gerekiyor ama erkek yapınca bana çok ağır geldi bunu sindiremiyorum avukatla görüşücem bitti ama çok acı çekiyorum ve bazen saçma ama ben mi hata ettim üstüne mi gittim diyorum bunlar da geçer ama nasıl bilmiyorum.

Kendinizi suclamayin. Esiniz sizi resmen kandirmis. Annem babam bu eve gelmek istiyor biz baska yere tasinalim diyebilirdi. Yani su ana babayla oturma fantazisini de hic anlamiyorim gercekten. Ne rahatligin kaloyor, ne ozel hayatin. Cok istiyorsa annesini babasini simdi doya doya otursun yanlarinda. Anne babayla bir evde yasayip mutlu olan bir gelin ben hic gormedim. Uzulmeniz cok cok normal ve insani. Ama kendinizi suclamayin. Cunku sonra bir bakmissiniz adami kendi icinizde hakli cikarip her seyi kabul etmissiniz.

Yanlız tam okumamışsınız sanırım eşimle kavga ettik beni terk edip ailesinin yanına gitti 1 haftadır orda yazıyor. O gidip aramayınca haliyle bende aileme geldim.
Siz neden evi bırakıyorsunuz, bu mahkemede sizin aleyhinize olur. Evinizde kalıp dava açmanız lazımdı eşim evi terk etti diye. Eşya satmaya kadar varmışsınız.

İyi geceler

Evlenirken esler senin mutlu olman icin elimden geleni yapacagim sozu verse ve hep sozlerinde dursalar.
Siz kv kp istemiyorsunuz we haksiz da degilsiniz. Esiniz hicbir cozum sunmadan sizi o ev de tutamaz. Imkanlariniz nasil? Baska bir eve gecmek cok zorlar miydi esninizi maddi olarak bu soru cok onemli…. Cevabiniz hayir zorlanmaz imkanimiz vardi ise sizi bilerek uzmus ve cikis yolu birakmamis en dogru hareketi yapmissiniz cikip giderek.
Ancak cevap maddi olarak zorlanirdik ise esinizle konusun ve mecburen kabul edin onlarla yasamayi. Cunku maddi imkaniniz yok ve kv kp in evinde oturmak zorundasiniz…
Bazen olayin sicagi gercegi gormemiizi engeller ozellikle karikoca kavgalarinda.

Davayı sen aç cunki haklı olan taraf acar sakın bekleme hakim suratına madem bunları yaşadım davayı niye sen açmadın diye sorar aç davanı bekleme de daha fazla hayatından çalmalarına izin verme

Bu arada eşi aileyle yaşamaya zorlamak başlı başına sebeb davayı açarken de bunu özellikle dosyanda belirt

Durma davanı aç kurtul, en azından onunla muhatap olmaz avukatla olursun.

Bırak o açsın davayı,sana şart koşup evliliği çıkmaza sürükleyende o

Bu dönemin modası da bu erkekler evi terk ediyor artık Boşanma belgelerini siz ona gönderin ki yani avukatınız göndersin neyin gerçek neyin alay olduğunu görsün. Ve bence boşanında. Huy değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…