Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

siz pazara kredi kartıyla mı gidiyorsunuz
bir kilo marul 2 lirayı geçecek cihaz var mı pazarcılarda
keşke eşin 50lira nakit verseymiş
hiç bunlar olmazmış demek ki
tuhaf bir hikaye gibi geldi bana

bir şey yürümüyorsa yürümüyordur yürümez terapist psikolog psikiyatrist vs kim ne yapabilir herkes işine gelen kısmı kadar anlatır zaten. geçen gün köşe yazısında okudum bir çift terapiste gitmiş anlatmışlar anlatmışlar terapist de işin içinden çıkamamış siz neden evlendiniz anlamadım demiş :)

ilk mesajda çocukların durumu beni de üzdü ama anlatımda bana göre bir sürü boşluk var konuyu tam anlamadım. Allah yardımcınız olsun diyorum.

ekonomik özgürlüğü olan kadınlarla erkekler niye evlenir? maaş kartlarını alırlar her ay kadının maaşını çekerler sonra kadının maaşından ona yalvarta yavlarta azıcık azıcık verirler
ben kime çalışmayacam dediysem evlenmekten vazgeçti
millet maaşın derdinde zaten
ekonomik özgürlük pek işe yaramıyor adam gibi adam lazım
onu da ben görmedim malesef
topu kime yıkılsam derdinde

seni takdir ediyorum maşaallah çok fedakarsın

psikopat aile gibisiniz mubarek ne lan bu

cocugu kusturmayi dusunmek
kediyi dovmek
cocuk korkudan altina isedigi halde
koca derdine ayakkabi ziyaret derdine dusmek

bir o kadar itici anlatim tarzi

el insafffffff

ben de konu sahibinin açtığı bir kaç konuya baktım insanları sinir etmek uydurulmuş hikayeler gibi geldi hiç gerçekçi değil çok saçma kim kediyi döver ve bunu yazar
kim gofret yiyen çocuğunu kustursam mı diye siteye sorar
bir de her biri şu kadar kalori demiş
sanki bayanların takıntılarıyla dalga geçen bir erkekmiş gibime geldi
fake profil gibi

şurdan da fake olduğu ihtimali artıyor
"Beni uyardığın için çok teşekkür ederim şekerim dalgınlığıma gelmiş. forumda sizin gibi üyelerin olması çok sevindirici. sayenizde nasıl yazıcağımızı öğreniyoruz. toplumu bilinçlendiriyorsunuz. var olun sağ olun. sevgilerrrrrr.....

ayrıca kilitli dolabım yok. aptülmuttalip (eşim olur kendisi) e söyleyimde yarın alıversin 1 tane. "

APTÜLMUTTALİP !!??

Son düzenleme:

Canım eşin maddi yönden sıkıntı yaşıyor.Erkekler için çok zor bir durum eşine şu kdr harca bu kdr harca demek.Seni giderken tembihlemiş 50 lirayı geçme diye.Eğer parası olsa neden tembihlesin.Eşinin parası yokken gıda ihtyaçlarınzı bile kısıtlı alıyorken gidip ayakkabı almanın mantığı ne??Sinirlenmekte haklı fakat bu kdr abartması gerekmez sana şiddet uygulamış ayakkabıyı kırmış falan..Onunda sinirleri gerilmiş belli ki ona yardımcı olacağına daha da zora sokmuşun

ad ilginçmiş:)....................

cok mantıklı gelmedı bana bu hıkaye bır uyemızınde dedıgı gıbı 2 tl'nın gectıgı pazar varda bız mı bılmıyoruz ? ya da erkekler ne zamandır alınan sebze meyve gramına karısır oldu . Onu da gectım konu zaten pazar alısverısı / ayakkabı / cocuklar uzerıne kurulu yanı kadınlar ve en buyuk sorumlulukları !!

ama sen calismiycam dediginde evlenmekten vazgecen adam aynen senin gibi dusunmus demek: "bu kadinlarin topu kime yikilsam derdinde.." Nie calismican cnm bi saglik sorunun mu var? yoksa hergun lanet ederek gittigimiz isler bizim aslinda hobimiz de biz mi farkinda degiliz??

aptülmuttalip kimmiş kocas mı

ben sahte değilde ruhsal sıkıntıları olduğunu düşünmüştüm

benim gibi derken????
sözlerine dikkat et biraz.ben kadının çalışmamasını erkeklere yıkılmak olarak görmüyorum. kadın dışarda çalışmasa bile o kadar çok iş yapıyor ki bu yıkılmak değil. senin hesaba göre çalışmayan bütün kadınlar, erkeklere yıkılmış durumda.

aa eşim hiç maaş kartımı istemedi. Acaba onda mı bi problem var?:)) Hatta onun parasını ben çekerim tüm borçları faturaları ordan öderim kendiminkini biriktiriyorum :)

Valla canım nedn çalışmicam diye bu kadar kesin söylüyosun ki? Ayıp mıdır? Ya da zevkine mi çalışıyoruz biz D:

canım çalışırsın çalışmazsın o senin bileceğin iş ben kendi fikrimi kendi tecrübelerimi yazdım zevkine mi çalışıyorsun zorla mı bilemem tenkid de etmem yargılamam da
kadının erkeğe bakmak gibi bir görevi olduğunu düşünmüyorum.
sana normal mi geliyor erkeğin oturması kadının çalışması.
istisnalar olabilir ama normali bir erkek kadına yıkılmaya gelmez.
lütfen cümlelerimi çarpıtmadan alın.
ben çalışırım ya da çalışmam gerekli bulurum gereksiz bulurum siz gerekli bulursunuz gereksiz bulursunuz zevkle çalışırsınız zorla çalışırsınız veya eşiniz maaş kartınızı ister istemez konu bunlar değil ben kendi yaşadıklarımı söyledim.
siz şanslı bir insansınız demek ki.şükredin.

Canım aynı yere çıktık. O zaman sen de eşi çalışan erkekleri böyle zan altında bırakmicaksın eşlerinn maaş kartını alıyor diye. Dediğin şeyi ilk defa duyuyorum. Sen de yaşamadıgın şeyi sallayıp yazıosun :)

ne aldatması parası yok demek ki 2 çocuk var evde madden kötüyseniz almayın bir süre hiçbir şey ..sabredin..

yok arkadaş
dönüyorum dolanıyorum okuyorum
pazara bile izin almadan gidemiyorum değil
kendime bayramda bir ayakkabı bile alamıyorum değil
aldığım sebzenin bile hesabını veriyorum değil
saçımı eline doladı şiddet uyguladı değil
hakaret etti küfretti değil
çocuklarımı korkudan delirtti değil
başlık 'eşim ayakkabımın topuğunu kırdı'
aklım almıyor bu konuyu

bi de adam toğupu kırarken yapma diye bağırıyormuş
çocuk korkudan altına işerken bağırmıyor da

teyzemi örnek vericem sizin gibi yıllarca dayak yedi daha geçen bayramda ev kirasını vermeyip saçını bıyıklarını boyatıp köye babasına ziyarete gitti..kızını dövüp evden kovdu kız sigara ve alkol bağımlısı oldu hergün bi erkekle geziyor babası para istiyor sürekli para yoksa eve almıyor o da bi şekilde kazanıyor..oğlu evden kaçtı nerde kimse bilmiyor..teyzem halen daha kocasını boşamıyor hergün dayak yiyor sokak ortasında evde..bayramda bile dayak yedi.. kafasında tümör oluştu ama halen boşanmıyor..şimdi diyeceğimi şu ki çocuklar henüz küçükken bence boşanın sonrasında o çocukların geleceği hiç iyi olmuyor malesef

pazar alisverisi icin iki saat toplanti yapar gibi konusan adam cok ilginc
marul su kadar ayse kadin fasulye su kadar
ayakkabi topugunu kirmasina sasirmadim
bu adamin parasini harcamayin arkadasim
altina iseyen cocuga besikte aglayan cocuga yazik
cok net söylüyorum benim esim olsa durmam yaninda

para yoktur anlarim ama herseyin bir adabi vardir
esiniz bir ayakkabi icin eve gelmyiorsa bence sizde onu beklemeyin bile
kendiniz üzmeyin bile

Son düzenleme:

insanlar evlilikten ne bekliyor ne anliyor bununla alakali bence
pazara gitmek icin izin aliniyorsa zaten evlilik degil esir olmaktir bu
bazi kadinlar bunu seciyor seviyor
esim izin verdi diye gurur duyuyor ( konu sahibi icin demiyorujm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…