Eşim Topuklu Ayakkabımın Topuğunu Kırdı :(((

yavru bir kediyi camdan atmaya kalkan adamda psikoloğa gidecek bilinç vardır emin olun
tey allam ya gerçekten komedi ba(ğ)zı ba(ğ)zı şeyler

Esinizin tavri ve tarzi hic hos degil.hakli asla denmez lakin esinizi en iyi siz taniyorsunuz o kadar uyarinin uzerine bu harcamayi yapmamaliydiniz.maddi durumlardan dolayi sizin yaptiginiz harcamalar esinize fazla geliyor olabilir bunalmis olabilir.evliliginizin selameti acisindan ise girip yuvaniz icin sizin de katkida bulunmanizi tavsiye ederim.acikcasi benim esim bana bir cift ayakkabi icin bunlari yasatiyorsa hemen bir is bulup calisirdim!

canım zaten boşanmalarda bu yüzden arttı sopa yiyin boşanmayın demiyorum ama evlilik konusunda yapıcı olmak lazım gercekten.Zaten konu sahibinin eşi 9 yıldır böyle değil ki...Öyle olsa boşa gitsin deriz di mi ama???

Aysekayra sana katiliyorum bu tahammulsuzkler yuzunden bosanmalar artti zaten resmi olarak bosanmasamda 3 aylik bir donemde bosanmis kadin psikilojisiyle yasadim ve hic birsey eskisi gibi olmuyordu.sukur ki evliligim bitmedi sukur ki yuvam kurtuldu vede sukur ki esime bir sans daha vermek hayatimin en dogru kararlarindan biri oldu...
Neler neler oluyor dunyada bilmeyene hava gazi tabi ;-)

aynen katılıyorum arkadaşım kadın kendine göre sorununu anlatmış yok derdin bu muydu yok çocuk şöyle etkilenmiştir böyle etkilenmiştir herkes çocuk psikoloğu maaşallah herkes mükemmel bir anne yani nerde ne bulsakta konu sahibini yerden yere vursak illa zorla kadını boşanmaya ikna etmek boşanda boşan yok sen boşanmazsın koca mereklısısın nasıl laflar bunlar aklım almıyor çözüm sadece boşanmak boşanmıyacaksan neden konu açtın boşanma korkusu olanlara selam göndermiş birisi de daha evlenmemiş evlenmek ne demek bilmez selam gönderiyor bir evlende gör o selam nasıl oluyormuş gerçekten çok sinirleniyorum artık yapılan bu yorumlara konu sahibine de çok üzüldüm bayram günü bunları yaşamasına ve ayrıyeten buraya konu açıpta daha da sinir olmasına..

bu da yeni moda yoruma yorum yapmak.sen boşan dersin ben demem herkes yetişkin olduğuna göre sorun ne? ayrıca bu olaylardan çocukların aşırı derecede etkilendiğini söyelemek için psikologa da mükemmel anne olmaya gerek yok mantığı olan her insan bunu anlar zaten.

izin verin de bari çocuklar etkileniyor kavga edecekseniz de böyle yapmayın diyelim yoksa konu açmaın mantığı ne herkes aynı düşünecekse sadece bir kişi yazsın hepimiz onu beğenelim olur mu? buna izin var mı?

Son düzenleme:
Ben simdi biraz yorumlara baktim kedi olayi filan ne bicim olaylar.konu sahibi ortaya bisey atip gitmis cvp yazanlar tartismaya degmez!umarim konulari fakedir yoksa yazik yavrulara

evlenince başı göğe eren koca delilerine ayrıca selam ediyorum

allah zeka ilerlemesi de versin. evlenince eksiliyor sanırım biraz.

Konulari okudumda arkadasim cok anormal konularin var. Cocugu kustursam mi 4 paket eti hosbes yemis. Kedinin icine cin girmis gibi, kocam surekli dovuyor, ben de bir iki defa sineklikle dovdum (kedi neden saldirgan oldu acaba), kocam 50 TL verdi cocuk gibi tembihledi beni, gittim ayakkabi aldim. Kusura bakma ama ailece bir tuhafmissiniz

evlenince başı göğe eren koca delilerine ayrıca selam ediyorum

allah zeka ilerlemesi de versin. evlenince eksiliyor sanırım biraz.

sen o zaman hiç evlenme şekerim seninki evlenmeden böyle çalışıyorsa evlenince tam evlere şenlik olursun

yoo moda falan değil herkesin yorumu alıntı yapılabiliyor birdene istersen

burada çocuğu olan fakat onu doğrudüzgün yetişteremeyen sadece yemeğini suyunu vermeyi analık zanneden hemcinslerimin hepsine söylüyorum çocuktan anlamak için evli olmak gerekmez.

benım 127 tane çocuğum var zaten ve ben onların bir bakışından ne demek istediklerini ne hissettiklerini anlayabiliyorum

bir çocuğu altına işetene kadar korkutmanın ne demek olduğunu biliyorum ve bunu yapan her kim olursa onu boğmak istiyorum.

bunun için bana anlama özürlü müsün bilmem ne diyen laf yarışına giren herkesi de Allah ıslah etsin diyorum

bir çocuk hangi duyguyla altına işer ondan bi haber olan kocam da kocam diyen boşan dedik diye sen ne anlarsın dıyen evlenmekten başka meziyeti olmayan kadınları anlamıyorum anlayamıyorum.

çocukları ellemeyin, siz ne haliniz varsa görün.

çocuk istismarıdır bu yapılanlar.

bu arada kendi anne babamın boşanmış olduğunu ve benzer korkuları benım de yaşadığımı belirtmek isterim belki o zaman neden bu kadar bunun üstüne gittiğimi anlarsınız.

ama evli değilim diye anlamazsın diyenlere de gel de bana sor diyorum.

sen git o çocuklarına anlat bunları canım
zira daha iyi anlayacaklardır

insan psikolojisi farklıdır. yaşadığı ortama göre şekillenir. eşinizin belli ki sıkıntıları var. ama çocuklarınızın psikolojisi çok onemli. çok daha önemli. bence alın karşınıza konuşun ilk önce. benim de annemle babam kavga ederlerdi hep, antidepresan kullandım bir süre. bazen sizin ilişkiniz için engel olup aşılabilen olaylar, çocuklarınızın zihninde aşılamayan belalar olarak kalabilir. buna değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…