Esiniz hakli demiyorum ama,Maddi sorunlariniz varmis ve esinizde pazar icin tembihlemis sizi 50 yi gecme diye,
demekki sknti varki bol bol tembihliyor habersiz almasaydiniz keske ayakkabiyi,
tembihlerken cocukmuyum sanki demissiniz ama yinede sözünü dinlememissiniz ?
cocuklara üzüldüm korkudan altina isemis garibimBelliki Esinizin canida skkinmis ayakkabiyla patlama noktasina gelmis,
sinirle ayakkabiyida halletmis ama zarar yine kendine..
biz burda yazılanları delil gösterip kedi ve çocuklar için bu aileyi şikayet edemez miyiz
yahu,
eşi çocuğu altına işetecek kadar cinnet geçirip çocukların psikolojisinin içine etmişken kadın ayakkabı derdine düşmüş konusundaki eleştirilerin hepsine katılıyorum.
ama şu kedi konusu ne kadar abartılmış.
o konuyu okudum, gaddar biri varsa o da kocası camdan aşağı atmaya kalkmak sürekli dövmek vs. bu kadın sadece sineklikle vurmuş sineklik denen nesnenin ne kadar hafif olduğunu hepimiz biliyoruz. kedi ve köpekleri eğitirken kafasına gazeteyi rulo yapıp hafifçe (hafifçe kısmını belirtiyim de lince uğramayım) vurmak vs. kedi/köpek eğitimiyle ilgili bilgi veren metinlerde bile geçer. ayrıca bahsettiği kedi çocuklarını ısırmış tırmalamış vs. napıcaktı yani? benim de golden köpeğim var, kılına zarar gelse oturur ağlarım hayvanları da çok severim ama demogoji düzeyindeki hayvan sevgisi gösterilerine hiç tahammülüm yok. yok kediye sineklikle vurdun koca dayağını hak ettin vs. vur abalıya...
bir derdim var'a konu açan yeni dert sahibi oluyor yahu. sırf bu yüzden rahat on kez konu açmak isteyip vazgeçmişimdir şu bölüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?