- Konu Sahibi kelebek2207
-
Butun mesajlarinizi okumadim. Ilk mesaja yorum yaptim. Ama yinede demek istedgm su sizin istedgnizi altan alta hissediyordur ki istemeniz cok norml. Bu bile ona yeter. Allah ona da sizede yardim etsin ins. Kolay degldir kesinlikle.Diyorum ki üstüne basa basa çocuk isteyen eşimdir. Çocuk olma konusunda da bana baskı yapan odur. Çocuk isteseydim onunla evlenmezdim zaten. Allah razı olsun inşallah
Yok , yapmadım. Tedaviye başlamak üzereyken benden ayrılmak istedi. Şimdi düşünüyorum da izin verseymişim.Her şeyde kavga çıkardı.
Kendinizden yeteri kadar ödun vermissiniz ve esiniz alismis sizi stres topu gibi mi goruyo anlamadim herseyin acisini sizden almakla
Butun mesajlarinizi okumadim. Ilk mesaja yorum yaptim. Ama yinede demek istedgm su sizin istedgnizi altan alta hissediyordur ki istemeniz cok norml. Bu bile ona yeter. Allah ona da sizede yardim etsin ins. Kolay degldir kesinlikle.
zor bir hastalık ve iyi bir hocaya giden çift valla eşiniz çocuk sahibi olamadıkça size karşı hırçınlaşmış biraz akışına bırakın çok tatlı dille konuşmaya çalışın zor bir süreç allah yardımcınız olsunSelam,eşim ile aşk ile evlendik. Evlenmeden önce azospermi hastası olduğunu ve çocuğunun olamama ihtimali olduğunu söyledi. Bende kimse danışmadan benim için kendisinin önemli olduğunu söyledim. Evlendikten sonra anladım ki bu iş öyle kolay değilmiş. Hiç korunmadık. Hamile kalmadım. Evliliğimizin 2. yılında çocuk için Ankara’daki Kaan Aydos’a gittik. İlaçlarını kullandı. Maalesef sperm oluşmadı. Yakında da ameliyat olacak. Ve bu çocuk işini düşünmeye başladığımızdan beri bana hayatı zehir ediyor. Psikiyatriste gidip ilaç kullandı fakat bırakmak istediği söyledi. Kendimi sıkışmış ve çok üzgün hissediyorum. Her şeyde kavga çıkarıyor. İyilik te kötülük arıyor. Nereye saldıracağını bilemiyor. Ailemden çok uzakta yaşıyorum. Mesleğim var yani maddi olarak kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Konuştum olmadı.
Yaptıklarından içimde çok şey birikti ve daha önceki tatlı dilliliğimi her zaman koruyamıyorum.Allah razı olsun.zor bir hastalık ve iyi bir hocaya giden çift valla eşiniz çocuk sahibi olamadıkça size karşı hırçınlaşmış biraz akışına bırakın çok tatlı dille konuşmaya çalışın zor bir süreç allah yardımcınız olsun
Adam zaten kendini yetersiz hissediyor ustune gitme hem senden saklamamis söylemiş en başından evlenmiycektin o zamanSelam,eşim ile aşk ile evlendik. Evlenmeden önce azospermi hastası olduğunu ve çocuğunun olamama ihtimali olduğunu söyledi. Bende kimse danışmadan benim için kendisinin önemli olduğunu söyledim. Evlendikten sonra anladım ki bu iş öyle kolay değilmiş. Hiç korunmadık. Hamile kalmadım. Evliliğimizin 2. yılında çocuk için Ankara’daki Kaan Aydos’a gittik. İlaçlarını kullandı. Maalesef sperm oluşmadı. Yakında da ameliyat olacak. Ve bu çocuk işini düşünmeye başladığımızdan beri bana hayatı zehir ediyor. Psikiyatriste gidip ilaç kullandı fakat bırakmak istediği söyledi. Kendimi sıkışmış ve çok üzgün hissediyorum. Her şeyde kavga çıkarıyor. İyilik te kötülük arıyor. Nereye saldıracağını bilemiyor. Ailemden çok uzakta yaşıyorum. Mesleğim var yani maddi olarak kendi ayakları üzerinde durabilen biriyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Konuştum olmadı.
Adam zaten kendini yetersiz hissediyor ustune gitme hem senden saklamamis söylemiş en başından evlenmiycektin o zaman
Eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Kolay değil.O benim üstüme geliyor. Az önce yemek yapıyordum. Farklı bir çorba yapmamı istedi. Tamam dedim. Bağırmışım sözde. “Bana niye anlayış göstermiyorsun?Bana niye bağırıyorsun?....”bağırıp çağırmaya başladı,evi dağıttı, küfür etti ve bana saldırdı. Sonra çekip gitti. Ameliyata 2 gün kaldı. Bana sardı anlayacağınız.
Eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Kolay değil.
Ameliyat öncesi iyice strese girmiş, kendini çok büyük bir psikolojik baskı altında hissediyor. Evet bu baskıyı siz kurmuyorsunuz ama kendisi kuruyor. Ya sonuç olumsuz olursa endişesiyle etrafını kırıp döküyor. İnsan böyle anlarda en yakınındakine sarar. En sevdiğini kırar.Sorun benmişim. Benim psikolojik destek almam gerekiyormuş. 2-3 saat önce birlikte işten gelirken arabayı öyle tehlikeli kullanıyordu ki kaç kez kaza yapıyorduk. Kılpayı kurtulduk. Bende saldım. Şarj aleti de alıp gitti arabayla. Arasam mı en qsımdan konuşarak bir yere varabiliyor miyim diye düşünüyorum. Sonra bu son bulmayacak diyorum.
Bunları çoktan konuştum ve birçok kez konuştum. Yine de bana sataşıyor.Bence bu konuda eşinizinle konuşun onu üzdüğünü bu süreci zorlu bir sürece çevirmemesini söyleyin.. birbirinize destek olmanız gerektiğini ve problemin sadece onda olmadığını ikiniz için ortak bir problem olduğunu çözüm için savaşmayı denemenizi söyleyin.. onun için ne kadar değerli olduğunu çocuk ikinci planda olduğunu deyin.. yani anlayışlı olun eşiniz eksiklik hissettiğinden böyle yapıyor işte.. ayrıca 2 yıl çok normal bi süre umarım ameliyattan sonra herşey yolunda giderde hamile kalırsınız.. ama sabırlı olun lütfen.
Bana sarması çok mu normal? O çocuğu doğuracak olan benim. Sesimi çıkarmadım bana sarar diye. Trafikte ona buna küfür etti. Tamam dedim sadece yemek yaparken üzerime saldırdı. Sadece tamam dedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. O yüzden bir şey yapmayacağım.Ameliyat öncesi iyice strese girmiş, kendini çok büyük bir psikolojik baskı altında hissediyor. Evet bu baskıyı siz kurmuyorsunuz ama kendisi kuruyor. Ya sonuç olumsuz olursa endişesiyle etrafını kırıp döküyor. İnsan böyle anlarda en yakınındakine sarar. En sevdiğini kırar.
Bence yinede sabredin ameliyattan sonra bir umudunuz olur sperm görünürse bence değişecek ve herşey normale dönecek..Bunları çoktan konuştum ve birçok kez konuştum. Yine de bana sataşıyor.
Bence yinede sabredin ameliyattan sonra bir umudunuz olur sperm görünürse bence değişecek ve herşey normale dönecek..
Çıkmazsa eşinizi üzmeden ayrılmak istediğinizi söylersiniz.. geleceğiniz konusunda kaygılıysanız boşanmakta bi seçenek sizin için.. veya evlat edinebilirsiniz.İyimser düşünmeye çalıştığım için bu zamana kadar sürdü. Ya çıkmazsa. Geleceğim konusunda kaygılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?