Eşim üstüme çok geliyor

Diyorum ki üstüne basa basa çocuk isteyen eşimdir. Çocuk olma konusunda da bana baskı yapan odur. Çocuk isteseydim onunla evlenmezdim zaten. Allah razı olsun inşallah
Butun mesajlarinizi okumadim. Ilk mesaja yorum yaptim. Ama yinede demek istedgm su sizin istedgnizi altan alta hissediyordur ki istemeniz cok norml. Bu bile ona yeter. Allah ona da sizede yardim etsin ins. Kolay degldir kesinlikle.

Kendinizden yeteri kadar ödun vermissiniz ve esiniz alismis sizi stres topu gibi mi goruyo anlamadim herseyin acisini sizden almakla

Butun mesajlarinizi okumadim. Ilk mesaja yorum yaptim. Ama yinede demek istedgm su sizin istedgnizi altan alta hissediyordur ki istemeniz cok norml. Bu bile ona yeter. Allah ona da sizede yardim etsin ins. Kolay degldir kesinlikle.

Aslında evlenmek de istememiştim. Çünkü 1 yıldan az bir süre ilişkimiz vardı. Çocuk konusunda da o çok ısrarcı. Çocukları çok sever.

zor bir hastalık ve iyi bir hocaya giden çift valla eşiniz çocuk sahibi olamadıkça size karşı hırçınlaşmış biraz akışına bırakın çok tatlı dille konuşmaya çalışın zor bir süreç allah yardımcınız olsun

Yaptıklarından içimde çok şey birikti ve daha önceki tatlı dilliliğimi her zaman koruyamıyorum.Allah razı olsun.

Adam zaten kendini yetersiz hissediyor ustune gitme hem senden saklamamis söylemiş en başından evlenmiycektin o zaman

Adam zaten kendini yetersiz hissediyor ustune gitme hem senden saklamamis söylemiş en başından evlenmiycektin o zaman

O benim üstüme geliyor. Az önce yemek yapıyordum. Farklı bir çorba yapmamı istedi. Tamam dedim. Bağırmışım sözde. “Bana niye anlayış göstermiyorsun?Bana niye bağırıyorsun?....”bağırıp çağırmaya başladı,evi dağıttı, küfür etti ve bana saldırdı. Sonra çekip gitti. Ameliyata 2 gün kaldı. Bana sardı anlayacağınız.

Eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Kolay değil.

Eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Kolay değil.

Sorun benmişim. Benim psikolojik destek almam gerekiyormuş. 2-3 saat önce birlikte işten gelirken arabayı öyle tehlikeli kullanıyordu ki kaç kez kaza yapıyorduk. Kılpayı kurtulduk. Bende saldım. Şarj aleti de alıp gitti arabayla. Arasam mı en qsımdan konuşarak bir yere varabiliyor miyim diye düşünüyorum. Sonra bu son bulmayacak diyorum.

Bence bu konuda eşinizinle konuşun onu üzdüğünü bu süreci zorlu bir sürece çevirmemesini söyleyin.. birbirinize destek olmanız gerektiğini ve problemin sadece onda olmadığını ikiniz için ortak bir problem olduğunu çözüm için savaşmayı denemenizi söyleyin.. onun için ne kadar değerli olduğunu çocuk ikinci planda olduğunu deyin.. yani anlayışlı olun eşiniz eksiklik hissettiğinden böyle yapıyor işte.. ayrıca 2 yıl çok normal bi süre umarım ameliyattan sonra herşey yolunda giderde hamile kalırsınız.. ama sabırlı olun lütfen.

Ameliyat öncesi iyice strese girmiş, kendini çok büyük bir psikolojik baskı altında hissediyor. Evet bu baskıyı siz kurmuyorsunuz ama kendisi kuruyor. Ya sonuç olumsuz olursa endişesiyle etrafını kırıp döküyor. İnsan böyle anlarda en yakınındakine sarar. En sevdiğini kırar.

Bunları çoktan konuştum ve birçok kez konuştum. Yine de bana sataşıyor.

Bana sarması çok mu normal? O çocuğu doğuracak olan benim. Sesimi çıkarmadım bana sarar diye. Trafikte ona buna küfür etti. Tamam dedim sadece yemek yaparken üzerime saldırdı. Sadece tamam dedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. O yüzden bir şey yapmayacağım.

İyimser düşünmeye çalıştığım için bu zamana kadar sürdü. Ya çıkmazsa. Geleceğim konusunda kaygılıyım.
Çıkmazsa eşinizi üzmeden ayrılmak istediğinizi söylersiniz.. geleceğiniz konusunda kaygılıysanız boşanmakta bi seçenek sizin için.. veya evlat edinebilirsiniz.

Okudum tüm mesajları okudum, niye bu sabır anlamadım, evlendin diye cezalı mısın, adamın öocuğu olamayacagını kabul etmişsin evlenirken ama çirkefliğini,huysuzluğunu, kabalıklarını küfürlerini de kabul etmiş olmuyorsun ki, yemişim onun psikolojisini otursun edebiyle tedavisini olsun, gül gibi kızı bu kadar ezmeye ne hakkı var, sen de anababa evladısın kendini sev, aşk yuva aile bunlar karşılıklı korunacak şeyler, elin delisiyle uğraşma sal ipini gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…