- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.981
Az önce görevi tamamladımSuskun Ceylan ceylancım ne yaptın bugün. Ovülasyon geçti mi? :)
Günaydın canımAh canım benim inşallah allah söyletmiştir. Yok ama çok istiyorum allah izin everirse inşallah.
1 senedir uğraşıyoruz varikoselle çünki 2. Ameliyat için ilkinin üzerinden 1 sene geçmeliymiş çok şükür bitti ocakta gidiyoruz doktora bakalım ne diyecek.
Ama sen merak etme ameliyatınız güzel geçer inşallah. Burada ameliyat olup bebiş bekleyen 2 tane arkadaşımız var. 2 tanesi de ameliyat oldu beklemedeler. Ben de aheste aheste arkalarından gidiyorum.İlahi taktire inanan biriyim o yüzden bizimkinin de böyle olması gerekiyormuş diyorum.
Az önce görevi tamamladımyarın sabah test yapicam canım bakalım ne olucak yine iki çizgi çıkarsa herif eve gelmicek yarin mola
Nasıl reflü orda nasıl olcak çok şaşırdım gelişmeleri bize bildir canımGünaydın canıminşallah o güzel haberi tez zamanda alırsınız önce sağlık. Bakalım doktorumuz ne diyecek eşim haftasonu başka bir doktora gitti oda reflüsüne bakıldı mı dedi ilk defa duyuyorum hadi midede ki reflüyü biliyoruz da bu olayda da varmış :) reflü yoksa ilaç tedavisiyle de değerler artabiliyomuş bakalım neler gösterecek Rabbim hep dua edelim kesinlikle buda bizim imtihanımız hayırlı haberler bakalım bizde bebiş haberlerimizi alırız tez zamanda
İnşallah canım tüm isteyenlere allahım hayırlı evlatlar nasip etsin. Dobler çekilince reflüyü de bakıyorlar tatlım bizim reflümüz de var malesef.Günaydın canıminşallah o güzel haberi tez zamanda alırsınız önce sağlık. Bakalım doktorumuz ne diyecek eşim haftasonu başka bir doktora gitti oda reflüsüne bakıldı mı dedi ilk defa duyuyorum hadi midede ki reflüyü biliyoruz da bu olayda da varmış :) reflü yoksa ilaç tedavisiyle de değerler artabiliyomuş bakalım neler gösterecek Rabbim hep dua edelim kesinlikle buda bizim imtihanımız hayırlı haberler bakalım bizde bebiş haberlerimizi alırız tez zamanda
Haha Ceylan öldürdün adamıAz önce görevi tamamladımyarın sabah test yapicam canım bakalım ne olucak yine iki çizgi çıkarsa herif eve gelmicek yarin mola
Yaaa evet evet hiç yok demez sağolsun bunaSuskun Ceylan canım senin eşin de dediğin takviyeleri kullanmıyor ama bunu yapıyor hiç üşenmeden oda az değilmiş . Hahahaha
Valla ben bugün ara vermem lazım bitik durumdayızHaha Ceylan öldürdün adamı
Bizim bitti şimdi keyfimize göre.Batı beklicez bakalım neler olacak.
BEnce de ara verin olgunlaşma süresi tanımak lazım.Valla ben bugün ara vermem lazım bitik durumdayız
Aynen ben de ilk eşimden duydum şaşırdım. Reflü olayı varmış bizde. Film sonuçlarını alırken söylemişlerNasıl reflü orda nasıl olcak çok şaşırdım gelişmeleri bize bildir canım
Allah Allah napiomus reflü ne etkisi var bize öle bişe demedilerAynen ben de ilk eşimden duydum şaşırdım. Reflü olayı varmış bizde. Film sonuçlarını alırken söylemişler
Kuzum reflü kan akılı sağlamıyor. Damarda geri akım sürekli durmuş kan bulunuyor ve testiste ısıyı yükseltiyor. Bu yüzden spermleri bozuyor işte.Allah Allah napiomus reflü ne etkisi var bize öle bişe demediler
Valla bi yaşıma daha girdim ilk defa duydum bunudaKuzum reflü kan akılı sağlamıyor. Damarda geri akım sürekli durmuş kan bulunuyor ve testiste ısıyı yükseltiyor. Bu yüzden spermleri bozuyor işte.
canım reflü ultrasonda belli oluyor mu peki ? eşimde öyle bi durumda reflü yazardı ama bilemedim renkli ultrason mu çekinilmesi gerekiyor ? bu arada çalıştığım için gün içinde fazla bakamıyorumİnşallah canım tüm isteyenlere allahım hayırlı evlatlar nasip etsin. Dobler çekilince reflüyü de bakıyorlar tatlım bizim reflümüz de var malesef.
Evet canım renkli dobler çekiliyor ya damarların mm leri yazıyor vede reflü saptandı Yada saptanmadı yazması gerekiyor.canım reflü ultrasonda belli oluyor mu peki ? eşimde öyle bi durumda reflü yazardı ama bilemedim renkli ultrason mu çekinilmesi gerekiyor ? bu arada çalıştığım için gün içinde fazla bakamıyorum
bide onu beklicez desene :) artık ne olcaksa olsun bitsin istiyorum ya öffEvet canım renkli dobler çekiliyor ya damarların mm leri yazıyor vede reflü saptandı Yada saptanmadı yazması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?