Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canım inşallah o güzel haberi tez zamanda alırsınız önce sağlık. Bakalım doktorumuz ne diyecek eşim haftasonu başka bir doktora gitti oda reflüsüne bakıldı mı dedi ilk defa duyuyorum hadi midede ki reflüyü biliyoruz da bu olayda da varmış :) reflü yoksa ilaç tedavisiyle de değerler artabiliyomuş bakalım neler gösterecek Rabbim hep dua edelim kesinlikle buda bizim imtihanımız hayırlı haberler bakalım bizde bebiş haberlerimizi alırız tez zamanda

Nasıl reflü orda nasıl olcak çok şaşırdım gelişmeleri bize bildir canım

İnşallah canım tüm isteyenlere allahım hayırlı evlatlar nasip etsin. Dobler çekilince reflüyü de bakıyorlar tatlım bizim reflümüz de var malesef.

İnşallah canım tüm isteyenlere allahım hayırlı evlatlar nasip etsin. Dobler çekilince reflüyü de bakıyorlar tatlım bizim reflümüz de var malesef.
canım reflü ultrasonda belli oluyor mu peki ? eşimde öyle bi durumda reflü yazardı ama bilemedim renkli ultrason mu çekinilmesi gerekiyor ? bu arada çalıştığım için gün içinde fazla bakamıyorum

canım reflü ultrasonda belli oluyor mu peki ? eşimde öyle bi durumda reflü yazardı ama bilemedim renkli ultrason mu çekinilmesi gerekiyor ? bu arada çalıştığım için gün içinde fazla bakamıyorum
Evet canım renkli dobler çekiliyor ya damarların mm leri yazıyor vede reflü saptandı Yada saptanmadı yazması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…