- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.021
Hayrolsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlarrr.. bu gece rüyanda minik bir bebiş gördüm altını temizledim. Sonra kucağımda uyudu yatağa yatırırken beni o kadar sıkı tutmuştu ki zor kurtuldum. Düşmesin diye biraz ortalayayım dedim uyandı tekrar kucağıma aldım göğsümde uyudu çok güzeldi ama bebek abimin oğlunun küçüklüğüydü sanki. İnşallah bizimde mis kokulu meleklerimiz olur. Ben 2 tane istiyorum allah nasip ederse.
Haklısın cnm evettt şimdi ikinci için 2kez tüp bebek daha yaptırdık ama maalesef tutmadı seneler geçtikçe tabiii varikoselide ilerledi eşimin bakalım önümüzdeki aylarda bizde ameliyat olabilirz, n kadr süre oldu eşinizin ameliyat oldugu?Ozel hastanede yaptirdik canim biz. İleri derecedeydi ve cocuk olmasina engel oldugu icin mecburduk yaptirmaya. Sizin tup bebekle olmus ne guzel. Herkes sizin kadar sansli olamayabiliyor. Varikosel cok ileri derecedeyse spermin dna sini bozdugu icin tup bebekte tutmuyor.
21 agustosta olmustu canim. Suan 2.5 aylik hamileyimHaklısın cnm evettt şimdi ikinci için 2kez tüp bebek daha yaptırdık ama maalesef tutmadı seneler geçtikçe tabiii varikoselide ilerledi eşimin bakalım önümüzdeki aylarda bizde ameliyat olabilirz, n kadr süre oldu eşinizin ameliyat oldugu?
İyi canım sen nasılsın esin nasıl ağrısı falan varmıKızlarr merhaba nasılsınız
İyiyim canım benim eşimde hiç Ağrı şikayeti olmadı yaa hatta ultrasonda çıktığında şaşırdık ağrı sızı da olmadı die doktor demiş bazısında Ağrı olmuyor sanırım boyutları ufak diye bakalım bizimde 2 ocakda belli olacak merak ediyorum ameliyat diyecek miİyi canım sen nasılsın esin nasıl ağrısı falan varmı
Yeni yumurtlama dönemini bitirdim beklemedeyim bende :)İyiyim canım benim eşimde hiç Ağrı şikayeti olmadı yaa hatta ultrasonda çıktığında şaşırdık ağrı sızı da olmadı die doktor demiş bazısında Ağrı olmuyor sanırım boyutları ufak diye bakalım bizimde 2 ocakda belli olacak merak ediyorum ameliyat diyecek misizde durumlar nasıl bakalım
Canım benim akıntım Olduda benden yapışkan sıvı gelmedi göguslerımde ağrı hala devam edıyor sıkma canını belli olmuyorSuskun Ceylan canım ben bu ay yumurtamı çatlatamadım galiba akıntım da pek olmadı göğüslerim de olgunlaşmadı hiç. Canım çok sıkkın.
Yok yok bu ay çok tuhaf oldu zaten. Göğüslerim bu adetimden sonra bir söndü dolgunlaşır die bekliyorum ama yok. Bu ay yumurtam olgunlaşmadı sanırım zor sökülür ve adetim gecikecektir. Bazen böyle oluyor 50 güne çıkıyor ve bu beni daha çok üzüyor acaba miniğim geldimi diye sürekli düşünür oluyorum test negatif çıksa bile.Canım benim akıntım Olduda benden yapışkan sıvı gelmedi göguslerımde ağrı hala devam edıyor sıkma canını belli olmuyor
Canım kist falan mı var acabaYok yok bu ay çok tuhaf oldu zaten. Göğüslerim bu adetimden sonra bir söndü dolgunlaşır die bekliyorum ama yok. Bu ay yumurtam olgunlaşmadı sanırım zor sökülür ve adetim gecikecektir. Bazen böyle oluyor 50 güne çıkıyor ve bu beni daha çok üzüyor acaba miniğim geldimi diye sürekli düşünür oluyorum test negatif çıksa bile.
Yok canım kist olduğunu düşünmüyorum 6 ayda bir kontrollere gidiyorum bekarken de çok gittim şimdiye kadar hiç bir dr demedi. Özellikle adet bitiminde kahverengi akıntım çok geliyor diye gittim kist olsun miyom olsun Allah’a şükür diyen olmadı. Eşimin ameliyat işi sonuçlansın tekrar gideceğim de onu bekliyorum.Canım kist falan mı var acaba
Olsa mutlaka biri söylerdi canım bende de adet bitmesine yakın kan değilde kahve rengi akıntı olur normal yani takma adetlerin duzenli demi seninYok canım kist olduğunu düşünmüyorum 6 ayda bir kontrollere gidiyorum bekarken de çok gittim şimdiye kadar hiç bir dr demedi. Özellikle adet bitiminde kahverengi akıntım çok geliyor diye gittim kist olsun miyom olsun Allah’a şükür diyen olmadı. Eşimin ameliyat işi sonuçlansın tekrar gideceğim de onu bekliyorum.
Yani günü gününe olduğumda oluyor 2-3 gün sarktığıda oluyor ama doktorlar normal dedi. Normalde 32 günde bir oluyorum ama bazen 30 bazen 35 gün de oluyor. Nadiren 6 ayda bir döngüm değişiyor 40a 50 ye çıkıyor oda mevsimsel olurmuş senede 2 kez gecikmesi. Zaten eşimin rahatsızlığından dolayı stres sıkıntı düzenimi bozdu iyice. Her gecikmeye hamilelik psikolojisine bürünüyorum oda beni çok yıpratıyor. Gününde olmak daha iyi bir iki gün gecikse acaba mo diyorsun bazen 15 gün gecikiyororum sonra adet olunca ağlama krizleri toparlanmam zor oluyor.Olsa mutlaka biri söylerdi canım bende de adet bitmesine yakın kan değilde kahve rengi akıntı olur normal yani takma adetlerin duzenli demi senin
Olabiliyor okadar normal canım benimde yılda 2-3 defa 5 gün gecikir hatta bi defa kan bile vermiştim hamilesiyim diye malesef negatifti baya üzülmüştüm o yüzden sonrasında hiç kan vermedim çünkü hep 6 gün gecikmeden sonra adet olurum baya yıpratıcı bi süreç gerçekten senınkıde normal canımYani günü gününe olduğumda oluyor 2-3 gün sarktığıda oluyor ama doktorlar normal dedi. Normalde 32 günde bir oluyorum ama bazen 30 bazen 35 gün de oluyor. Nadiren 6 ayda bir döngüm değişiyor 40a 50 ye çıkıyor oda mevsimsel olurmuş senede 2 kez gecikmesi. Zaten eşimin rahatsızlığından dolayı stres sıkıntı düzenimi bozdu iyice. Her gecikmeye hamilelik psikolojisine bürünüyorum oda beni çok yıpratıyor. Gününde olmak daha iyi bir iki gün gecikse acaba mo diyorsun bazen 15 gün gecikiyororum sonra adet olunca ağlama krizleri toparlanmam zor oluyor.
Aynen canım bu süreç çok kötü. Bizim de sınavımız bu olsa gerek. Bende ovülasyon kiti alcam da ilk önce eşimin değerlerinin düzelmesini bekliyorum birde buna boşa masraf yapmak istemiyorum. Yumurtlama takibi de yaptırmak istemiyorum oda beni zihnen ve psikolojik yorar ve yıpratır. En mantıklısı ovülasyon testi bu sayede de yumurtluyor muyum? Yumurtlamıyor muyum? Anlaşılır.Olabiliyor okadar normal canım benimde yılda 2-3 defa 5 gün gecikir hatta bi defa kan bile vermiştim hamilesiyim diye malesef negatifti baya üzülmüştüm o yüzden sonrasında hiç kan vermedim çünkü hep 6 gün gecikmeden sonra adet olurum baya yıpratıcı bi süreç gerçekten senınkıde normal canım
Evet canım bekle biraz çok masraflı değil aslında 18 ovilasyon 2 gebelik testi 20 TL'ye aldım ben yapacak bişe yok sonu güzel olsun inşallahAynen canım bu süreç çok kötü. Bizim de sınavımız bu olsa gerek. Bende ovülasyon kiti alcam da ilk önce eşimin değerlerinin düzelmesini bekliyorum birde buna boşa masraf yapmak istemiyorum. Yumurtlama takibi de yaptırmak istemiyorum oda beni zihnen ve psikolojik yorar ve yıpratır. En mantıklısı ovülasyon testi bu sayede de yumurtluyor muyum? Yumurtlamıyor muyum? Anlaşılır.
Evet canım o şekilde uygun ama preseed jel de istiyorum birlikte miktar göre değişiyor. 200/350 lira arasız bizim bebişler çok masraflı çook.Evet canım bekle biraz çok masraflı değil aslında 18 ovilasyon 2 gebelik testi 20 TL'ye aldım ben yapacak bişe yok sonu güzel olsun inşallah
Jel ne için kiEvet canım o şekilde uygun ama preseed jel de istiyorum birlikte miktar göre değişiyor. 200/350 lira arasız bizim bebişler çok masraflı çook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?