Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayrolsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

Haklısın cnm evettt şimdi ikinci için 2kez tüp bebek daha yaptırdık ama maalesef tutmadı seneler geçtikçe tabiii varikoselide ilerledi eşimin bakalım önümüzdeki aylarda bizde ameliyat olabilirz, n kadr süre oldu eşinizin ameliyat oldugu?

21 agustosta olmustu canim. Suan 2.5 aylik hamileyim sizde bian once olun bence. Cok basit bi ameliyat.

İyi canım sen nasılsın esin nasıl ağrısı falan varmı
İyiyim canım benim eşimde hiç Ağrı şikayeti olmadı yaa hatta ultrasonda çıktığında şaşırdık ağrı sızı da olmadı die doktor demiş bazısında Ağrı olmuyor sanırım boyutları ufak diye bakalım bizimde 2 ocakda belli olacak merak ediyorum ameliyat diyecek mi sizde durumlar nasıl bakalım

Yeni yumurtlama dönemini bitirdim beklemedeyim bende :)

Canım benim akıntım Olduda benden yapışkan sıvı gelmedi göguslerımde ağrı hala devam edıyor sıkma canını belli olmuyor
Yok yok bu ay çok tuhaf oldu zaten. Göğüslerim bu adetimden sonra bir söndü dolgunlaşır die bekliyorum ama yok. Bu ay yumurtam olgunlaşmadı sanırım zor sökülür ve adetim gecikecektir. Bazen böyle oluyor 50 güne çıkıyor ve bu beni daha çok üzüyor acaba miniğim geldimi diye sürekli düşünür oluyorum test negatif çıksa bile.

Canım kist falan mı var acaba

Canım kist falan mı var acaba
Yok canım kist olduğunu düşünmüyorum 6 ayda bir kontrollere gidiyorum bekarken de çok gittim şimdiye kadar hiç bir dr demedi. Özellikle adet bitiminde kahverengi akıntım çok geliyor diye gittim kist olsun miyom olsun Allah’a şükür diyen olmadı. Eşimin ameliyat işi sonuçlansın tekrar gideceğim de onu bekliyorum.

Olsa mutlaka biri söylerdi canım bende de adet bitmesine yakın kan değilde kahve rengi akıntı olur normal yani takma adetlerin duzenli demi senin

Olsa mutlaka biri söylerdi canım bende de adet bitmesine yakın kan değilde kahve rengi akıntı olur normal yani takma adetlerin duzenli demi senin
Yani günü gününe olduğumda oluyor 2-3 gün sarktığıda oluyor ama doktorlar normal dedi. Normalde 32 günde bir oluyorum ama bazen 30 bazen 35 gün de oluyor. Nadiren 6 ayda bir döngüm değişiyor 40a 50 ye çıkıyor oda mevsimsel olurmuş senede 2 kez gecikmesi. Zaten eşimin rahatsızlığından dolayı stres sıkıntı düzenimi bozdu iyice. Her gecikmeye hamilelik psikolojisine bürünüyorum oda beni çok yıpratıyor. Gününde olmak daha iyi bir iki gün gecikse acaba mo diyorsun bazen 15 gün gecikiyororum sonra adet olunca ağlama krizleri toparlanmam zor oluyor.

Olabiliyor okadar normal canım benimde yılda 2-3 defa 5 gün gecikir hatta bi defa kan bile vermiştim hamilesiyim diye malesef negatifti baya üzülmüştüm o yüzden sonrasında hiç kan vermedim çünkü hep 6 gün gecikmeden sonra adet olurum baya yıpratıcı bi süreç gerçekten senınkıde normal canım

Aynen canım bu süreç çok kötü. Bizim de sınavımız bu olsa gerek. Bende ovülasyon kiti alcam da ilk önce eşimin değerlerinin düzelmesini bekliyorum birde buna boşa masraf yapmak istemiyorum. Yumurtlama takibi de yaptırmak istemiyorum oda beni zihnen ve psikolojik yorar ve yıpratır. En mantıklısı ovülasyon testi bu sayede de yumurtluyor muyum? Yumurtlamıyor muyum? Anlaşılır.

Evet canım bekle biraz çok masraflı değil aslında 18 ovilasyon 2 gebelik testi 20 TL'ye aldım ben yapacak bişe yok sonu güzel olsun inşallah

Evet canım bekle biraz çok masraflı değil aslında 18 ovilasyon 2 gebelik testi 20 TL'ye aldım ben yapacak bişe yok sonu güzel olsun inşallah
Evet canım o şekilde uygun ama preseed jel de istiyorum birlikte miktar göre değişiyor. 200/350 lira arasız bizim bebişler çok masraflı çook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…