- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.941
Canım sizin morfoloji ameliyattan önce de iyimiydi? Bir de bana sağlıklı yemek örnekleri verin. Yap yap bitti. Dün bal kabağını dilimleyip fırına attım. Soğuduktan sonra üzerine tahin gezdirdim çayın yanında verdim eşime normalde hiç de sevmez ama zar zor yedi. :)Evet canım Aydın’da yaşıyorum:) o bebişler herşeyımızı değiştirdi valla :)
60 dı canım ameliyat dan önce sonrada %61 çıktıCanım sizin morfoloji ameliyattan önce de iyimiydi? Bir de bana sağlıklı yemek örnekleri verin. Yap yap bitti. Dün bal kabağını dilimleyip fırına attım. Soğuduktan sonra üzerine tahin gezdirdim çayın yanında verdim eşime normalde hiç de sevmez ama zar zor yedi. :)
Ben hiç bişe yapmıyorumki siz bana önerin asıl60 dı canım ameliyat dan önce sonrada %61 çıktı
Banada oyle olurdu canim teste gore hareket etmek istiyo insan ama bu seferde hergun olunca tutarmi ki diye dusunurdum hep. O yuzden son ay test yapmadimŞimdi bana akıl verin benim attığım fotoları gördünüz bende gün aşırı yapiyordum ama çoğu koyulaşınca iki gündür ara vermiyorum şimdi bugundemi yapicam yoksa bugün ara verip yarın mi bu ne ya
Oyyy o gelsinde nasıl gelırse gelsinBanada oyle olurdu canim teste gore hareket etmek istiyo insan ama bu seferde hergun olunca tutarmi ki diye dusunurdum hep. O yuzden son ay test yapmadimakisina biraktik 2 gunde bir girdik iliskiye. Tabi hersey nasip. Bole gelecegi varmis minigin.
Bugün sol kasıgımda ağrı var birazBanada oyle olurdu canim teste gore hareket etmek istiyo insan ama bu seferde hergun olunca tutarmi ki diye dusunurdum hep. O yuzden son ay test yapmadimakisina biraktik 2 gunde bir girdik iliskiye. Tabi hersey nasip. Bole gelecegi varmis minigin.
Haha beterin beteri varmış.Ben hiç bişe yapmıyorumki siz bana önerin asıl
Bunlar hiz içinmi canımHaha beterin beteri varmış.
Hafta da 1 güz muhakkak nohut salçalı olsun salça da likopen var ve bu sperm için önemli.
Havuç kıvırcık ve ne seviyorsanız her gün bol yeşillik dolu salata. Soğanda önemli.
Zeytinyağlı yemekler içine sarımsak.
Karnabahar ve brokoli haftada 1 kez.
Mercimek çorbası ve yeşil mercimek çorbası muhakkak.
Pırasa yemeği.
Muz, kivi, portakal, avokado yenmeli.
Ceviz, fındık, fıstık, ay ve kabak çekirdeği, çiğ badem. Avuç içi kadar fazlası yok.
Günde 3 tane hurma.
Toz keçiboynuzu suya katıp içilebilir.
1 yemek kaşığı tahin. Süte katılabilir
Balık çeşitleri ve ton balığı salatalara katılabilir.
Canım şuan bu kadar hatırlayabildim. :)
Hadi gözün aydın tatlım değerlendirdin maaşallah diyelim yumoşu bekleyelim.Bunlar hiz içinmi canım
Hmm bı deneyim bakım :)Hadi gözün aydın tatlım değerlendirdin maaşallah diyelim yumoşu bekleyelim.
Bunlar herşey için hız miktar kalite. Kullandığımız vitaminleri bunları kullanarak doğal alıyoruz ve yumurta olsun sperm olsun yaşam biçimi bu şekilde olmalıymış.
Eşlerimiz ve bizim için de.Bunlar hiz içinmi canım
Benim gözlerim de gerçekten problem var galibaHmm bı deneyim bakım :)
Benim gözlerim de gerçekten problem var galiba
Bir önceki yazımı dikkate alma canım ben yazını farklı okuyup farklı bir cevap verdim.
Benim kulağıma ameliyat dedi diz kapagimin arkasında yırtılma var doktora bebek için tedavi oluyorum diyorum geri yolluyorlar beniBir göz doktoru şart. Hahaha
Bende eşimden fırsat bulup gidemiyorum doktora. En son gittiğim de polikistik över başlangıcı olabilir dedi. Daha da gidip baktırmadım o bile bebek için bir sorun. Rahim filmi falanda çektirmedim. Ama bebiş istiyorum inşallah.Benim kulağıma ameliyat dedi diz kapagimin arkasında yırtılma var doktora bebek için tedavi oluyorum diyorum geri yolluyorlar beni
Canım neden bakinmiyorsun bu arada polikistik over bebek olmasını engelliyor diye biliyorumBende eşimden fırsat bulup gidemiyorum doktora. En son gittiğim de polikistik över başlangıcı olabilir dedi. Daha da gidip baktırmadım o bile bebek için bir sorun. Rahim filmi falanda çektirmedim. Ama bebiş istiyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?