Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım Aydın’da yaşıyorum:) o bebişler herşeyımızı değiştirdi valla :)
Canım sizin morfoloji ameliyattan önce de iyimiydi? Bir de bana sağlıklı yemek örnekleri verin. Yap yap bitti. Dün bal kabağını dilimleyip fırına attım. Soğuduktan sonra üzerine tahin gezdirdim çayın yanında verdim eşime normalde hiç de sevmez ama zar zor yedi. :)

60 dı canım ameliyat dan önce sonrada %61 çıktı

Banada oyle olurdu canim teste gore hareket etmek istiyo insan ama bu seferde hergun olunca tutarmi ki diye dusunurdum hep. O yuzden son ay test yapmadim akisina biraktik 2 gunde bir girdik iliskiye. Tabi hersey nasip. Bole gelecegi varmis minigin.

Banada oyle olurdu canim teste gore hareket etmek istiyo insan ama bu seferde hergun olunca tutarmi ki diye dusunurdum hep. O yuzden son ay test yapmadim akisina biraktik 2 gunde bir girdik iliskiye. Tabi hersey nasip. Bole gelecegi varmis minigin.
Oyyy o gelsinde nasıl gelırse gelsin bakalım aşmamada test yapıyım kafam karıştı valla

Bugün sol kasıgımda ağrı var biraz

Ben hiç bişe yapmıyorumki siz bana önerin asıl
Haha beterin beteri varmış.
Hafta da 1 güz muhakkak nohut salçalı olsun salça da likopen var ve bu sperm için önemli.
Havuç kıvırcık ve ne seviyorsanız her gün bol yeşillik dolu salata. Soğanda önemli.
Zeytinyağlı yemekler içine sarımsak.
Karnabahar ve brokoli haftada 1 kez.
Mercimek çorbası ve yeşil mercimek çorbası muhakkak.
Pırasa yemeği.
Muz, kivi, portakal, avokado yenmeli.
Ceviz, fındık, fıstık, ay ve kabak çekirdeği, çiğ badem. Avuç içi kadar fazlası yok.
Günde 3 tane hurma.
Toz keçiboynuzu suya katıp içilebilir.
1 yemek kaşığı tahin. Süte katılabilir
Balık çeşitleri ve ton balığı salatalara katılabilir.
Canım şuan bu kadar hatırlayabildim. :)

Arı sütü bal polen karışımı.
Her türlü baklagil bakliyat olabilir
Bol havuç bal kabağı A vitamini açısından önemli bunlarıda ekliyeyim.

Bunlar hiz içinmi canım

Hmm bı deneyim bakım :)

Benim kulağıma ameliyat dedi diz kapagimin arkasında yırtılma var doktora bebek için tedavi oluyorum diyorum geri yolluyorlar beni
Bende eşimden fırsat bulup gidemiyorum doktora. En son gittiğim de polikistik över başlangıcı olabilir dedi. Daha da gidip baktırmadım o bile bebek için bir sorun. Rahim filmi falanda çektirmedim. Ama bebiş istiyorum inşallah.

Canım neden bakinmiyorsun bu arada polikistik over bebek olmasını engelliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…