- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.961
Hoşgeldin canım. Nasılsın iyi misin?Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :)
Evet canım biliyorum ama her ay adet oluyorum hormon testlerim de iyi. İlk önce eşimin ameliyatını atlatalım başka bir doktora gidicem mutlaka.Canım neden bakinmiyorsun bu arada polikistik over bebek olmasını engelliyor diye biliyorum
Hoşbuldum canım :) Valla iyi diyelim iyi olsun.. Bizde maalesef varikosel denen illetle geçen hafta tanıştık ve araştırmalarım sonucu buraya üye olup dertleşmeye ve bilgi alışverişi yapmaya geldim :)Hoşgeldin canım. Nasılsın iyi misin?
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :)
Anlat bakalım ne kadarlık evlisin hiç hamile kaldınmı sayınız hızınız kaçHoşbuldum canım :) Valla iyi diyelim iyi olsun.. Bizde maalesef varikosel denen illetle geçen hafta tanıştık ve araştırmalarım sonucu buraya üye olup dertleşmeye ve bilgi alışverişi yapmaya geldim :)
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Anlat canım anlat ben gayet deneyimliyim bu konuda. Yaşadığın şehirde söylersen doktor da öneririz.Hoşbuldum canım :) Valla iyi diyelim iyi olsun.. Bizde maalesef varikosel denen illetle geçen hafta tanıştık ve araştırmalarım sonucu buraya üye olup dertleşmeye ve bilgi alışverişi yapmaya geldim :)
2 yıllık evliyim canım 6 ay korunduk sonra çocuk düşünmeye karar verdk. Baktık 1 sene olmadı hadi dedik gidelim bi kontrole benim her değerim normal çıktı ama eşimin sperm değerleri oldukça düşük çıktı. Hareketsiz %85 yerinde hareketli %10 ileri hareketli %5 doktor bu değerlerle zor dedi ama hiç bi bilgide vermedi açıkcası bizi tatmin etmeyince devlet hastanesinde test yaptırdık ve üroloji doktorumuz ultrason istedi 3 adet varikosel çıktı. çift taraflı bizimde elle muaynede anlaşılmadı boyutları ufakmış ama değerler çok düşük bakalım 2 ocakta sonuçlarla gideceğiz ne diyecek ameliyat mı değil mi eşimde çok tedirgin ilk kez başına böyle bişey geldi tabiiAnlat bakalım ne kadarlık evlisin hiç hamile kaldınmı sayınız hızınız kaç
İstanbuldayım canım :)Anlat canım anlat ben gayet deneyimliyim bu konuda. Yaşadığın şehirde söylersen doktor da öneririz.
Bende istanbuldayım canım. Biz 1 kez ameliyat olduk şimdi ikinciye hazırlanıyoruz. Bizim doktorumuz doc. Dr. Levent Türk özel ama isterseniz danışmak amaçlı gidebilirsiniz. Ameliyattan korkmayın ertesi gün normal hayatına döner sadece hafif ağrısı olur ama çok önemli değil benim eşim ertesi gün araba bile kullandı.İstanbuldayım canım :)
aaa 2. ye neden hazırlanıyor canm ??Bende istanbuldayım canım. Biz 1 kez ameliyat olduk şimdi ikinciye hazırlanıyoruz. Bizim doktorumuz doc. Dr. Levent Türk özel ama isterseniz danışmak amaçlı gidebilirsiniz. Ameliyattan korkmayın ertesi gün normal hayatına döner sadece hafif ağrısı olur ama çok önemli değil benim eşim ertesi gün araba bile kullandı.
Bizim başımızdan bir yetersiz ameliyat geçti canım dr tüm damarları bağlamamış kalan damarlar var ve tek taraflı olmuştuk şimdi çift taraflı düşünüyoruz Levent hoca iki tarafı temizlerim ameliyatla dedi. Sağda da var ama ilk dr ameliyat edelim dememişti solu yapmıştı ve araştırma hastanesin de olmuştuk şimdi pişmanız keşke daha çok araştırıp Levent hocaya gitseydik ilk önce. Araştırmada da proflar yapıyor diye güvendik ama olmadı. Buda allahtan inşallah bu güzel ve tam olur.aaa 2. ye neden hazırlanıyor canm ??
zaten bizimde ameliyata karar verirse doktorumz kesinlikle mikrocerrahi düşünüyoruz canm. 1 haftadır araştırıyor eşimgmz1990 başka sormak istediklerin varsa sorabilirsin. Bir de ameliyat olacağınız hekimi güzel seçmelisiniz ve mikrocerrahi ameliyatı olun muhakkak.
Anladım canım inşallah tamamen kurtulursunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun doktor seçimi çok önemli kesinlikle tavsiye üzeri gidilmesi lazım. Sizin bebiş varmı canım ?Bizim başımızdan bir yetersiz ameliyat geçti canım dr tüm damarları bağlamamış kalan damarlar var ve tek taraflı olmuştuk şimdi çift taraflı düşünüyoruz Levent hoca iki tarafı temizlerim ameliyatla dedi. Sağda da var ama ilk dr ameliyat edelim dememişti solu yapmıştı ve araştırma hastanesin de olmuştuk şimdi pişmanız keşke daha çok araştırıp Levent hocaya gitseydik ilk önce. Araştırmada da proflar yapıyor diye güvendik ama olmadı. Buda allahtan inşallah bu güzel ve tam olur.
Varikosel den kaynaklıdır canım hareketiniz ml de sperm sayımız kacti2 yıllık evliyim canım 6 ay korunduk sonra çocuk düşünmeye karar verdk. Baktık 1 sene olmadı hadi dedik gidelim bi kontrole benim her değerim normal çıktı ama eşimin sperm değerleri oldukça düşük çıktı. Hareketsiz %85 yerinde hareketli %10 ileri hareketli %5 doktor bu değerlerle zor dedi ama hiç bi bilgide vermedi açıkcası bizi tatmin etmeyince devlet hastanesinde test yaptırdık ve üroloji doktorumuz ultrason istedi 3 adet varikosel çıktı. çift taraflı bizimde elle muaynede anlaşılmadı boyutları ufakmış ama değerler çok düşük bakalım 2 ocakta sonuçlarla gideceğiz ne diyecek ameliyat mı değil mi eşimde çok tedirgin ilk kez başına böyle bişey geldi tabiidaha varikoseli telaffüz edemiyo siz düşünün
Canm ml de 8 milyon toplamda da 32 milyon sperm sayısıVarikosel den kaynaklıdır canım hareketiniz ml de sperm sayımız kacti
Ah canım benim inşallah allah söyletmiştir. Yok ama çok istiyorum allah izin everirse inşallah.Anladım canım inşallah tamamen kurtulursunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun doktor seçimi çok önemli kesinlikle tavsiye üzeri gidilmesi lazım. Sizin bebiş varmı canım ?
Hmm ameliyatla sayiniz sayiniz duzelir canım buradaki herkesin öyle oldu bizim ameliyat öncesi ml 14.900 sonrasında 35.800 oldu genelde yükseliyor yani hareketiniz içinde takviye ilaç kullanırsınız biz progeny kullandık canım hayırlısı bakalımCanm ml de 8 milyon toplamda da 32 milyon sperm sayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?