- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.001
Sıkıntı yapma canım daha iyileşme sürecini bekleyeceksin :)bide onu beklicez desene :) artık ne olcaksa olsun bitsin istiyorum ya öff
Beklemekten sıkıldım gari yeterrrrrrrrrSıkıntı yapma canım daha iyileşme sürecini bekleyeceksin :)
Ya ben napayım oturup ağlim bari.Beklemekten sıkıldım gari yeterrrrrrrrr
Yok ağlama canım okadar dualar boşa gitmez inşallahYa ben napayım oturup ağlim bari.
Hadi hayırlısı canım şimdi beklemedeyizAlttaki bugünkü testim bi yumurtlama hikayesinin daha sonuna geldik
Evetttt inşallah tutmuşturHadi hayırlısı canım şimdi beklemedeyiz
Burdayım canım yine internetim bitti ayın 3 ünde yenilenecek akşamları esimden bağlanıp giriyorum durumlar boyle bebek yeleği yapmaya basladim hayırlısıyla inşallah tamamlayip burda paylasacagim ilk kez yapıyorum hayırlısıyla inşallah tamamlayayim becerebilirsem bir kaç tane bebek battaniyesi bere atkı patik yelek ne yapabilirsem yapıp satmayı düşünüyorum kuzumA Ataabetull nerde acaba sesi çıkmıyor
Kız hamile misin
Hmm anladım kuzum yap zaman gecerBurdayım canım yine internetim bitti ayın 3 ünde yenilenecek akşamları esimden bağlanıp giriyorum durumlar boyle bebek yeleği yapmaya basladim hayırlısıyla inşallah tamamlayip burda paylasacagim ilk kez yapıyorum hayırlısıyla inşallah tamamlayayim becerebilirsem bir kaç tane bebek battaniyesi bere atkı patik yelek ne yapabilirsem yapıp satmayı düşünüyorum kuzum
Ayyy inşallah ama o testler ovilasyon testi canım yumurta takibi yaptımKız hamile misin
Hem stresimi alır hemde ailemize bir katkimiz olsun istiyorum hayırlısıyla inşallah nslalah kuzum damlaya damlaya göl olurHmm anladım kuzum yap zaman gecer
Ha anladım kuzum hayırlısıyla inşallah hayırlı haberler alalım kuzum çoook mutlu oLalım inşallahAyyy inşallah ama o testler ovilasyon testi canım yumurta takibi yaptım
Ben hicccc beceremem annem kaynana bilir onlar yapar artık bizeHem stresimi alır hemde ailemize bir katkimiz olsun istiyorum hayırlısıyla inşallah nslalah kuzum damlaya damlaya göl olur
İnşallah canım bittimi senin adetHa anladım kuzum hayırlısıyla inşallah hayırlı haberler alalım kuzum çoook mutlu oLalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?