Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Erken mi diyorsun canım doktor yapabilirsiniz dedi ama bende o psikolojiye girdim :) bana göre de erken ama acaba olur mu :))
Ovilasyon testi için erken demistim bence ameliyat yerine zarar vermeden deneyebilirsiniz ama benim eşim ağrı hissetmişti ameliyat yeri gerildiği için

Ovilasyon testi için erken demistim bence ameliyat yerine zarar vermeden deneyebilirsiniz ama benim eşim ağrı hissetmişti ameliyat yeri gerildiği için
Ayy ne diyorsun eşimin canı tatlıdır:) benim için no problem de :) Canım ya peki simdi adet sonrası birliktelik olucak ya acaba eşim antibiyotiklerin etkisi geçmiş olur demi hani sonradan sıkıntı olmaz

Ayy ne diyorsun eşimin canı tatlıdır:) benim için no problem de :) Canım ya peki simdi adet sonrası birliktelik olucak ya acaba eşim antibiyotiklerin etkisi geçmiş olur demi hani sonradan sıkıntı olmaz
Özakman bırak denesin:) bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım öyle bişe olsa doktor uyarırdı siz çalışmalara devam edin

İlk defa duydum doktora sormadan kullanılıyormu bi sıkıntı olmasın sonra

Kızçeler pek sık giremicem bu aralar ama mutlaka hergün girmeye çalışacağım. Bu ay sınavlarım var dua edin bana bu hengamenin içinde umarım geçebilirim. :)

Kızçeler pek sık giremicem bu aralar ama mutlaka hergün girmeye çalışacağım. Bu ay sınavlarım var dua edin bana bu hengamenin içinde umarım geçebilirim. :)
Başarılar canım yanlız birak bizi bende bugün daha geldim zeytin toplucaz yağ için şimdiden yoruldum

Başarılar canım yanlız birak bizi bende bugün daha geldim zeytin toplucaz yağ için şimdiden yoruldum
Aaa ne güzel bu mevsimde mi toplanıyor. Aydın’da hava güzel galiba biz ekimden beri kapı pencere bir tek havalandırmak için açıyoruz. :)
Zor mu toplanıyor. Ege’yi seviyorum. :)

Kızlar napionuz bugün uzun zamandan sonra rüyamda bebek gördüm hem binkiz bebek vardı hem erkek bakıyorum kız kucağımda acaba diyorum erkegimi alsam böyle karışık bı rüya rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bazen çok sıkılıyorum takmayı diyorum ama duygusala bağlayınca olmuyor iste

Kizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmm hala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
Valla hala soktayim rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım ameliyat öncesi sayiniz kaçtı bide hızınız unuttum valla sen rahim filminden sonra bı defa adet olup sonra hamile kalmistin esin ne kullandi testi tekrarlamadiniz diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…