- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.041
Canım erken benceKızlar benim eşim ameliyat oldu haftaya adet olucam 6sinda ondan sonra bende yumurta takibi alicam erken mi sizce birliktelik için
Yeni ameliyat oldu sanırım öle hatırlıyorum biz 15 gün sonra fln beraber olmuştukKızlar benim eşim ameliyat oldu haftaya adet olucam 6sinda ondan sonra bende yumurta takibi alicam erken mi sizce birliktelik için
Erken mi diyorsun canım doktor yapabilirsiniz dedi ama bende o psikolojiye girdim :) bana göre de erken ama acaba olur mu :))Yeni ameliyat oldu sanırım öle hatırlıyorum biz 15 gün sonra fln beraber olmuştuk
Ovilasyon testi için erken demistimErken mi diyorsun canım doktor yapabilirsiniz dedi ama bende o psikolojiye girdim :) bana göre de erken ama acaba olur mu :))
Ayy ne diyorsun eşimin canı tatlıdır:) benim için no problem de :) Canım ya peki simdi adet sonrası birliktelik olucak ya acaba eşim antibiyotiklerin etkisi geçmiş olur demi hani sonradan sıkıntı olmazOvilasyon testi için erken demistimbence ameliyat yerine zarar vermeden deneyebilirsiniz ama benim eşim ağrı hissetmişti ameliyat yeri gerildiği için
Kuzum preseed jel yavaş ileri haraketli spermlere daha çok haraket katıyor vede rahim içinde bazı antikorlar var spermlerin ilerlemesi engelliyor bu jel sayesinde daha iyi yüzüp ilerleyebiliyormuş. Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler.Jel ne için ki
Özakman bırak denesin:) bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım öyle bişe olsa doktor uyarırdı siz çalışmalara devam edinAyy ne diyorsun eşimin canı tatlıdır:) benim için no problem de :) Canım ya peki simdi adet sonrası birliktelik olucak ya acaba eşim antibiyotiklerin etkisi geçmiş olur demi hani sonradan sıkıntı olmaz
İlk defa duydum doktora sormadan kullanılıyormu bi sıkıntı olmasın sonraKuzum preseed jel yavaş ileri haraketli spermlere daha çok haraket katıyor vede rahim içinde bazı antikorlar var spermlerin ilerlemesi engelliyor bu jel sayesinde daha iyi yüzüp ilerleyebiliyormuş. Araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler.
Yok canım merak etme hiç bir yan etkisi yok. Burada da topiği var sanırım bir bakarsın. Yurt dışında da çok kullanılıyor.İlk defa duydum doktora sormadan kullanılıyormu bi sıkıntı olmasın sonra
Başarılar canım yanlız birak bizi bende bugün daha geldim zeytin toplucaz yağ için şimdiden yoruldumKızçeler pek sık giremicem bu aralar ama mutlaka hergün girmeye çalışacağım. Bu ay sınavlarım var dua edin bana bu hengamenin içinde umarım geçebilirim. :)
Aaa ne güzel bu mevsimde mi toplanıyor. Aydın’da hava güzel galiba biz ekimden beri kapı pencere bir tek havalandırmak için açıyoruz. :)Başarılar canım yanlız birak bizi bende bugün daha geldim zeytin toplucaz yağ için şimdiden yoruldum
Maşallahh cnm... nerde oldu operasyonu cnm?21 agustosta olmustu canim. Suan 2.5 aylik hamileyimsizde bian once olun bence. Cok basit bi ameliyat.
Evet canım aralikda başlanıyor toplamaya dikkat ediyorum tabiii yerden topluyorumSuskun Ceylan dikkat et hoplayıp zıplama dala asıla ne olur ne olmaz.
Suskun Ceylan dikkat et hoplayıp zıplama dala asıla ne olur ne olmaz.
Aaaaa allahimmm sen ne kadar buyuksunnn canım gözün aydın valla çok sevindimKizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmmhala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
Valla hala soktayim rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım ameliyat öncesi sayiniz kaçtı bide hızınız unuttum valla sen rahim filminden sonra bı defa adet olup sonra hamile kalmistin esin ne kullandi testi tekrarlamadiniz diye hatırlıyorumKizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmmhala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
Maşallah yaKizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmmhala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?