- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.061
Yaa ne güzel canım maşallahKizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmmhala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
ayyy ne güzel yaaaaKizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmmhala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
Enfeksiyon varsa antibiyotikle tedaviden sonra değerler yükselebilirmiş. Bir deneyin canım belki şifa ondadır. Elle kontrolden sonra karar veriyorlar ameliyata. Demek ki gerek görmemiş. İçin rahat olacaksa bir doktora daha gidin. Biz 4 doktordan görüş almıştıkMerhaba kızlar nasılsınız.. Eşim bugün doktora gitti sonuçlarıyla doktor antibiyotik vermiş ve demiş ki boyutları ufak olduğu için ameliyat önermiyorum. İlaç kullan 1 ay sora tekrar bakıcaz değerlerine demiş bu işten bişey anlamadım ben. Antibiyotik değerleri yükseltir mi ki hiç öyle bişey duymadım önceden yaa..3 mm üzeri varikosellere ameliyat öneriyoruz demiş. Hayır bide ilerlerse diye korkuyorum şimdi. Sizde öyle duydunuz mu acaba kafam allak bullak olduuuu
Aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum maaşallah tek yumurta ikizleri sanırım ne mutlu sana. Bizlerde dua et canım.Kizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmmhala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
Saolasin canim benim. Bzim morfolojide sikinti yoktu. Sayimiz azdi . Toplam 9.6 milyondu. Ameliyattan sonra proxeed plus,keciboynuzu kuru ve keciboynuzu pekmezi kullandi. Evet rahim filminden sonra 1 kez adet gordum sonra hamile kaldim darisi en yakin zamanda basinizaaaaValla hala soktayim rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım ameliyat öncesi sayiniz kaçtı bide hızınız unuttum valla sen rahim filminden sonra bı defa adet olup sonra hamile kalmistin esin ne kullandi testi tekrarlamadiniz diye hatırlıyorum
Evet canim tek yumurta ikizleri :) cok tesekkur ederiz. Hepinize dua ediyoruz 3 kisi birden :)Aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum maaşallah tek yumurta ikizleri sanırım ne mutlu sana. Bizlerde dua et canım.
Cok tesekkur ederizzz amin insallahMaşallah yane güzel allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Kuzum bizim morfoloji sıfırSaolasin canim benim. Bzim morfolojide sikinti yoktu. Sayimiz azdi . Toplam 9.6 milyondu. Ameliyattan sonra proxeed plus,keciboynuzu kuru ve keciboynuzu pekmezi kullandi. Evet rahim filminden sonra 1 kez adet gordum sonra hamile kaldim darisi en yakin zamanda basinizaaaa
İnsallahhh canim benimmm. Sira senin bebisin kalp atislarinda hayirlisiyla duyarsiniz insallahYaa ne güzel canım maşallahGözün aydın Allah sağlık versin sağlıkla kucağına alırsın ikisinide inşallah
A+b 50 olmasi gerekiyor sanirim bizde 55 ti. Korkma sakin rabbim emeklerin karsiligini bosa cikarmaz allahin izniyle yakkn zamanda alcaksin guzel haberi ve burda cikdiricaz hepimiz:)Kuzum bizim morfoloji sıfırçok korkuyorum. Sizde kaçtı tam olarak. İnşallah bizimkide yükselir.
2.5 yildir istiyordukk. Temmuzda varikoseli ogrendik Agustosta da esim ameliyat olmustu. Estagfurullah sorcaksiniz tabiki. Harekette sikintimiz yoktu canim arkadasada dedim a+b %55 felandi. Sayimiz azdi bizimNiles143 canım haraketiniz kaçtı. K. Bakma çok soru soruyorum ama umut oluyorsun o yüzden heleki çifte umut. Çok sevindim anlatamam. Ne kadardır bekliyordunuz bebişleriii :)
Ah canım benim iyiki varsınız. B Birmucize2.5 yildir istiyordukk. Temmuzda varikoseli ogrendik Agustosta da esim ameliyat olmustu. Estagfurullah sorcaksiniz tabiki. Harekette sikintimiz yoktu canim arkadasada dedim a+b %55 felandi. Sayimiz azdi bizim
Amin canım dualarına bizi de kat. Çok güzel bir haberdi bu yüzümüzde kocaman bir gülümseme oluşturduİnsallah
İnsallahhh canim benimmm. Sira senin bebisin kalp atislarinda hayirlisiyla duyarsiniz insallah
Canım kafanda soru işaretleri varsa farklı bi ürologa daha gitsin biz öyle yapmıştıkMerhaba kızlar nasılsınız.. Eşim bugün doktora gitti sonuçlarıyla doktor antibiyotik vermiş ve demiş ki boyutları ufak olduğu için ameliyat önermiyorum. İlaç kullan 1 ay sora tekrar bakıcaz değerlerine demiş bu işten bişey anlamadım ben. Antibiyotik değerleri yükseltir mi ki hiç öyle bişey duymadım önceden yaa..3 mm üzeri varikosellere ameliyat öneriyoruz demiş. Hayır bide ilerlerse diye korkuyorum şimdi. Sizde öyle duydunuz mu acaba kafam allak bullak olduuuu
Canım enfeksiyon var demiş bakalım ben 3 mm yukarısını ameliyat önermiyorum demiş bakalım ilaçları kullansın göreceğiz. Bizimde baya sayı hız yavaş inşallah ilaçla düzelir ne diyelimEnfeksiyon varsa antibiyotikle tedaviden sonra değerler yükselebilirmiş. Bir deneyin canım belki şifa ondadır. Elle kontrolden sonra karar veriyorlar ameliyata. Demek ki gerek görmemiş. İçin rahat olacaksa bir doktora daha gidin. Biz 4 doktordan görüş almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?