Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar nasılsınız.. Eşim bugün doktora gitti sonuçlarıyla doktor antibiyotik vermiş ve demiş ki boyutları ufak olduğu için ameliyat önermiyorum. İlaç kullan 1 ay sora tekrar bakıcaz değerlerine demiş bu işten bişey anlamadım ben. Antibiyotik değerleri yükseltir mi ki hiç öyle bişey duymadım önceden yaa..3 mm üzeri varikosellere ameliyat öneriyoruz demiş. Hayır bide ilerlerse diye korkuyorum şimdi. Sizde öyle duydunuz mu acaba kafam allak bullak olduuuu

Kizlaaaar bugun kontrolumuz vardi doktora gittikkk. İkizler geliyormus megersemmm hala inanamiyorum. Rabbim sen ne buyuksun
ayyy ne güzel yaaaa gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.. Ahh bizde tez zamanda o güzel haberi alırız inşallaaahhhh

Enfeksiyon varsa antibiyotikle tedaviden sonra değerler yükselebilirmiş. Bir deneyin canım belki şifa ondadır. Elle kontrolden sonra karar veriyorlar ameliyata. Demek ki gerek görmemiş. İçin rahat olacaksa bir doktora daha gidin. Biz 4 doktordan görüş almıştık

Saolasin canim benim. Bzim morfolojide sikinti yoktu. Sayimiz azdi . Toplam 9.6 milyondu. Ameliyattan sonra proxeed plus,keciboynuzu kuru ve keciboynuzu pekmezi kullandi. Evet rahim filminden sonra 1 kez adet gordum sonra hamile kaldim darisi en yakin zamanda basinizaaaa

Kuzum bizim morfoloji sıfır çok korkuyorum. Sizde kaçtı tam olarak. İnşallah bizimkide yükselir.

Niles143 canım haraketiniz kaçtı. K. Bakma çok soru soruyorum ama umut oluyorsun o yüzden heleki çifte umut. Çok sevindim anlatamam. Ne kadardır bekliyordunuz bebişleriii :)

Kuzum bizim morfoloji sıfır çok korkuyorum. Sizde kaçtı tam olarak. İnşallah bizimkide yükselir.
A+b 50 olmasi gerekiyor sanirim bizde 55 ti. Korkma sakin rabbim emeklerin karsiligini bosa cikarmaz allahin izniyle yakkn zamanda alcaksin guzel haberi ve burda cikdiricaz hepimiz:)

Niles143 canım haraketiniz kaçtı. K. Bakma çok soru soruyorum ama umut oluyorsun o yüzden heleki çifte umut. Çok sevindim anlatamam. Ne kadardır bekliyordunuz bebişleriii :)
2.5 yildir istiyordukk. Temmuzda varikoseli ogrendik Agustosta da esim ameliyat olmustu. Estagfurullah sorcaksiniz tabiki. Harekette sikintimiz yoktu canim arkadasada dedim a+b %55 felandi. Sayimiz azdi bizim

2.5 yildir istiyordukk. Temmuzda varikoseli ogrendik Agustosta da esim ameliyat olmustu. Estagfurullah sorcaksiniz tabiki. Harekette sikintimiz yoktu canim arkadasada dedim a+b %55 felandi. Sayimiz azdi bizim
Ah canım benim iyiki varsınız. B Birmucize
İnşallah hayırlısıyla teyze de oluruz. Yavrularınızı alırsınız sağlıkla kucağınıza.

Canım kafanda soru işaretleri varsa farklı bi ürologa daha gitsin biz öyle yapmıştık

Kızlar bu arada eşim devlet hastanesine gitti bugün. Tahlillerinin tekrarlanmasını istedi sonuçlarını da göstermiş. Bize 15 milyon sperm yetiyor demiş. Sizin ameliyatınız bence başarılı geçmiş sayı yükselmiş demiş. Doblere çok güvenmemek lazım falan demiş. Morfoloji de vücutla alakalı bir problem demiş.

Canım enfeksiyon var demiş bakalım ben 3 mm yukarısını ameliyat önermiyorum demiş bakalım ilaçları kullansın göreceğiz. Bizimde baya sayı hız yavaş inşallah ilaçla düzelir ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…