- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.081
Canm haftasonu başka bi doktora gitmiştik oda reflü varsa kesin ameliyat demiş. Buda gerek yok demiş inan kafamız allak bullak olduCanım kafanda soru işaretleri varsa farklı bi ürologa daha gitsin biz öyle yapmıştık
Üroloji hekimleri birbirleriyle paralel düşünmüyor olabiliyorlar fakat bazen 3 mmlik varikosel spermi etkilemiyorken bazen de 1 mmlik varikosel sperm değerlerini etkiliyor. Benim eşimin ark var varikoseli var ama çocuğu oluyor. Bunun gibi birşey.Canım enfeksiyon var demiş bakalım ben 3 mm yukarısını ameliyat önermiyorum demiş bakalım ilaçları kullansın göreceğiz. Bizimde baya sayı hız yavaş inşallah ilaçla düzelir ne diyelim
Üroloji hekimleri birbirleriyle paralel düşünmüyor olabiliyorlar fakat bazen 3 mmlik varikosel spermi etkilemiyorken bazen de 1 mmlik varikosel sperm değerlerini etkiliyor. Benim eşimin ark var varikoseli var ama çocuğu oluyor. Bunun gibi birşey.
Prof Teoman Cem Kadıoğlu ve
Dr. Levent Türk hocaların siteleri ve yazıları var okumanı tavsiye ederim ve farklı hekimlere de muayene olun tabi...[/QUOT
Üroloji hekimleri birbirleriyle paralel düşünmüyor olabiliyorlar fakat bazen 3 mmlik varikosel spermi etkilemiyorken bazen de 1 mmlik varikosel sperm değerlerini etkiliyor. Benim eşimin ark var varikoseli var ama çocuğu oluyor. Bunun gibi birşey.
Dr. Levent Türk hocaların siteleri ve yazıları var okumanı tavsiye ederim ve farklı hekimlere de muayene olun tabi...
Haklısın canım iyi araştırılması gerek. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahÜroloji hekimleri birbirleriyle paralel düşünmüyor olabiliyorlar fakat bazen 3 mmlik varikosel spermi etkilemiyorken bazen de 1 mmlik varikosel sperm değerlerini etkiliyor. Benim eşimin ark var varikoseli var ama çocuğu oluyor. Bunun gibi birşey.
Dr. Levent Türk hocaların siteleri ve yazıları var okumanı tavsiye ederim ve farklı hekimlere de muayene olun tabi...
Yapışkan değil sıvı seffafKızlar bugün adetimin 19.günü Seffaf akıntım hala devam ediyor acaba neden
Bugün de bir doktora görüşmeye gideceğiz içimiz rahat etmedi canım.Üroloji hekimleri birbirleriyle paralel düşünmüyor olabiliyorlar fakat bazen 3 mmlik varikosel spermi etkilemiyorken bazen de 1 mmlik varikosel sperm değerlerini etkiliyor. Benim eşimin ark var varikoseli var ama çocuğu oluyor. Bunun gibi birşey.
Canım benim yumurtlama döneminde olur yumurta akı gibi bu öyle değil sıvı şeffaf kokusuz bı akıntı normalde bu dönemlerim kuru geçerdi benim adetten sonra hiç geçmedi usuttummu acabaSuskun Ceylan
Evet kuzum bende de aynı şey var. Sıvı halde aktığını hissediyorum birde lavobaya gidip temizlendiğimde elimde jel var hissi veriyor.
Sanırım adet öncesi benimki adet olacağım galiba.
Kesinlikle tek doktorla kalmayın canım hatta bizim ilk gittigimiz doktor bakın araştırın öyle karar verin ameliyata demiştiBugün de bir doktora görüşmeye gideceğiz içimiz rahat etmedi canım.
Canım üşütmekte alakalı olabilir mi bilmiyorum fakat hiç böyle olmuyorsan bebiştir belki.Canım benim yumurtlama döneminde olur yumurta akı gibi bu öyle değil sıvı şeffaf kokusuz bı akıntı normalde bu dönemlerim kuru geçerdi benim adetten sonra hiç geçmedi usuttummu acaba
Yok artıkCanım üşütmekte alakalı olabilir mi bilmiyorum fakat hiç böyle olmuyorsan bebiştir belki.
Offf bende hiçbirşey hissetmiyorum bu gece rüyamda çift çizgiyi gördüm zaten bir tek rüya da görürüm sanırımYok artıkbu dönemde kuru olurum hep bebis varmı bilmiyorum çünkü hiç bişe hissetmiyorum yine
Hayırlısı olsun canım buda bizim sinavimizOfff bende hiçbirşey hissetmiyorum bu gece rüyamda çift çizgiyi gördüm zaten bir tek rüya da görürüm sanırımeşime de diyorum ki düşecek ama olsun ne yapalım en azından oluyormuş. Psikolojim iyice bozuldu.
Hadi hayırlısı canımOfff bende hiçbirşey hissetmiyorum bu gece rüyamda çift çizgiyi gördüm zaten bir tek rüya da görürüm sanırımeşime de diyorum ki düşecek ama olsun ne yapalım en azından oluyormuş. Psikolojim iyice bozuldu.
Akıntı hiç bitmiyor bu dönem. Gerçi benim adet önceside olurdu ama bu daha yoğun geliyorYok artıkbu dönemde kuru olurum hep bebis varmı bilmiyorum çünkü hiç bişe hissetmiyorum yine
Ayy canım inşallah ya olsun artık Allah’ımın izniyle. Soruyorlar düşünmüyoruz diyorum ona bile birşey diyorlar öyle diyecek tabi başka ne diyecek olduğu zaman olur diyorlar sinir oluyorum.Hadi hayırlısı canımBen de rüyamda görmüştüm çift çizgiyi buraya da yazmıştım
Hadi inşallah içine doğmuşturAyy canım inşallah ya olsun artık Allah’ımın izniyle. Soruyorlar düşünmüyoruz diyorum ona bile birşey diyorlar öyle diyecek tabi başka ne diyecek olduğu zaman olur diyorlar sinir oluyorum.
Canım seninmi hiç geçmiyor akıntı öyleyse hamile oldugun içindir benim bu donemim hep kuru olurdu bu ay böyle dengem değişiyor yineAkıntı hiç bitmiyor bu dönem. Gerçi benim adet önceside olurdu ama bu daha yoğun geliyor
Hamilelik öncesi ve adet olmam gereken hafta devam etti canım. Adet geldi sanıyordum akıntı yüzündenCanım seninmi hiç geçmiyor akıntı öyleyse hamile oldugun içindir benim bu donemim hep kuru olurdu bu ay böyle dengem değişiyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?