Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım enfeksiyon var demiş bakalım ben 3 mm yukarısını ameliyat önermiyorum demiş bakalım ilaçları kullansın göreceğiz. Bizimde baya sayı hız yavaş inşallah ilaçla düzelir ne diyelim
Üroloji hekimleri birbirleriyle paralel düşünmüyor olabiliyorlar fakat bazen 3 mmlik varikosel spermi etkilemiyorken bazen de 1 mmlik varikosel sperm değerlerini etkiliyor. Benim eşimin ark var varikoseli var ama çocuğu oluyor. Bunun gibi birşey.
Prof Teoman Cem Kadıoğlu ve
Dr. Levent Türk hocaların siteleri ve yazıları var okumanı tavsiye ederim ve farklı hekimlere de muayene olun tabi...

Haklısın canım iyi araştırılması gerek. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bugün de bir doktora görüşmeye gideceğiz içimiz rahat etmedi canım.

Suskun Ceylan
Evet kuzum bende de aynı şey var. Sıvı halde aktığını hissediyorum birde lavobaya gidip temizlendiğimde elimde jel var hissi veriyor.
Sanırım adet öncesi benimki adet olacağım galiba.

Canım benim yumurtlama döneminde olur yumurta akı gibi bu öyle değil sıvı şeffaf kokusuz bı akıntı normalde bu dönemlerim kuru geçerdi benim adetten sonra hiç geçmedi usuttummu acaba

Yok artık bu dönemde kuru olurum hep bebis varmı bilmiyorum çünkü hiç bişe hissetmiyorum yine
Offf bende hiçbirşey hissetmiyorum bu gece rüyamda çift çizgiyi gördüm zaten bir tek rüya da görürüm sanırım eşime de diyorum ki düşecek ama olsun ne yapalım en azından oluyormuş. Psikolojim iyice bozuldu.

Hayırlısı olsun canım buda bizim sinavimiz

Hadi hayırlısı canım Ben de rüyamda görmüştüm çift çizgiyi buraya da yazmıştım

Hadi hayırlısı canım Ben de rüyamda görmüştüm çift çizgiyi buraya da yazmıştım
Ayy canım inşallah ya olsun artık Allah’ımın izniyle. Soruyorlar düşünmüyoruz diyorum ona bile birşey diyorlar öyle diyecek tabi başka ne diyecek olduğu zaman olur diyorlar sinir oluyorum.

Ayy canım inşallah ya olsun artık Allah’ımın izniyle. Soruyorlar düşünmüyoruz diyorum ona bile birşey diyorlar öyle diyecek tabi başka ne diyecek olduğu zaman olur diyorlar sinir oluyorum.
Hadi inşallah içine doğmuştur Sana yazinca baktım şimdi yumurtlamadan bir hafta sonra görmüşüm çift çizgili rüyayı

Kızlar merhabaaa bugün Üsküdar Devlet Hastanesinde OPR.DR. OĞUZHAN GÜNDÜZ a gittik ve oda ameliyat gerekmiyor enfeksiyon var onu bi temizleyelim antibiyotik tedavisiyle tekrar değerlerine bakalım dedi. Bu doktoru eşim yorumlardan bulmuş gerçekten yarım saat dinledi bizi bütün değerleri tek tek inceledi. İyi bir doktor. 1 ay ilaç tedavisi birde takviye verdi ama onun ismini unuttm :) Ameliyat gerekmemesine sevindim inşallah ilaçlarla hallolur bizimki de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…