- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.101
İnşallah canım çok geçmiş olsunKızlar merhabaaa bugün Üsküdar Devlet Hastanesinde OPR.DR. OĞUZHAN GÜNDÜZ a gittik ve oda ameliyat gerekmiyor enfeksiyon var onu bi temizleyelim antibiyotik tedavisiyle tekrar değerlerine bakalım dedi. Bu doktoru eşim yorumlardan bulmuş gerçekten yarım saat dinledi bizi bütün değerleri tek tek inceledi. İyi bir doktor. 1 ay ilaç tedavisi birde takviye verdi ama onun ismini unuttm :) Ameliyat gerekmemesine sevindim inşallah ilaçlarla hallolur bizimki de yaa
Değerleriniz kaçtı hareketlilik morfoloji falan...Kızlar merhabaaa bugün Üsküdar Devlet Hastanesinde OPR.DR. OĞUZHAN GÜNDÜZ a gittik ve oda ameliyat gerekmiyor enfeksiyon var onu bi temizleyelim antibiyotik tedavisiyle tekrar değerlerine bakalım dedi. Bu doktoru eşim yorumlardan bulmuş gerçekten yarım saat dinledi bizi bütün değerleri tek tek inceledi. İyi bir doktor. 1 ay ilaç tedavisi birde takviye verdi ama onun ismini unuttm :) Ameliyat gerekmemesine sevindim inşallah ilaçlarla hallolur bizimki de yaa
Bat 7 ocak canım bakalım meler olacak ümidim YÖK ama bellide olmaz. İnşallah bebişkom gelmiştir inşallah.Hadi inşallah içine doğmuşturSana yazinca baktım şimdi yumurtlamadan bir hafta sonra görmüşüm çift çizgili rüyayı
Benim ilk hamileliğimde adet günü alındım olmuştuSuskun Ceylan
Evet kuzum bende de aynı şey var. Sıvı halde aktığını hissediyorum birde lavobaya gidip temizlendiğimde elimde jel var hissi veriyor.
Sanırım adet öncesi benimki adet olacağım galiba.
Canım benim adet öncesi akintim olurdu hep adet sonrası yumurtlama zamanı yapışkan şeffaf akintim olur geçer adet zamanına kadar kuru olurdum ama bu ay hep akintim var bu yüzden merak ettim hayırlısı bakalım bu ayda olmazsa Şubatta aşılama yapilcak banaBat 7 ocak canım bakalım meler olacak ümidim YÖK ama bellide olmaz. İnşallah bebişkom gelmiştir inşallah.
Canım senin normal adet gördüğün zaman adet öncesi akıntın oluyormuydu? Bende olduğu için adet öncesi akıntıya yorumluyorum.
Oluyordu canım oradan anlıyordum adet yakında gelir diye. Aynı akıntı devam etti adet gelmedi. Biraz daha yogunlaştı o haftaBat 7 ocak canım bakalım meler olacak ümidim YÖK ama bellide olmaz. İnşallah bebişkom gelmiştir inşallah.
Canım senin normal adet gördüğün zaman adet öncesi akıntın oluyormuydu? Bende olduğu için adet öncesi akıntıya yorumluyorum.
Canım ben kullanıyorum sabah aç veriyorum.Eki Görüntüle 2088377 kızlar bu ilaçtan kullanan var mı eşi ac tok farkeder mi birde bu ilacı kullanıp hızı yükselen var mı
Eczanede yoktu sipariş verdik anca geldi bu ay inş başlıyoruz birliktelik için erken mi sence 10 gün sonra adet olucamCanım ben kullanıyorum sabah aç veriyorum.
Yumurtlama döneminde değilsindir canım bebiş içinse birliktelikEczanede yoktu sipariş verdik anca geldi bu ay inş başlıyoruz birliktelik için erken mi sence 10 gün sonra adet olucam
Ovulasyon testi aldım:) adetten 12.gün başlıycam teste :)Yumurtlama döneminde değilsindir canım bebiş içinse birliktelik
Canım 10.gun yap bi tane nolur nolmaz kaçırma benım 12.gun oldu mesela yumurtlama ne zaman beraber olman gerektıgını bilirsin enazındanOvulasyon testi aldım:) adetten 12.gün başlıycam teste :)
Bende senin gibi yapıp aticam buraya inşallah senden de çok güzel haberler alırız :*İlki 12.gun sabah 2.ise akşam üzereydi sanırım erken çatladı yumurtam
İki çizgiyi ovilasyon testi bile olsa görmek kadar güzel bı duygu yok inşallah tez zamanda gebelik testinde de kopkoyu iki çizgi görürüz inşallahBende senin gibi yapıp aticam buraya inşallah senden de çok güzel haberler alırız :*
Ben beklemedeyim canım A Ataabetull nerde hiç görünmüyorKızlarrr nasılsınız ne yapıyorsunuz niye kimsecikler YÖK.
Bende spor ev yemek ders günleri geçiriyorum. Çok aktif olamıyorum sınavlardan sonra buradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?