Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayın 3 demişti ama bende bilmiyorum. Örgüye kaptırdı kendini sanırım.
Kuzum şubatta aşılama düşünüyor muşsun? Kaç ay oldu eşin ameliyat olalı.
Evet evet yaptiricam canım hatta bı defa yaptırıp olmazsa tüp Bebek istediğimi soylicem eşime yaşım 33 olcak beklemek istemiyorum artık 17 Ağustos da ameliyat oldu canım

Merhaba merak ettim sizde bir gelişme varmı acaba

Evet evet yaptiricam canım hatta bı defa yaptırıp olmazsa tüp Bebek istediğimi soylicem eşime yaşım 33 olcak beklemek istemiyorum artık 17 Ağustos da ameliyat oldu canım
Hadi bakalım canım allah gönlünüze göre versin inşallah. Benim yaşım 26 ben beklicem sanırım. Eşim 33 sakıncası olur mu bilmiyorum.

Ya kızlar doktorlar bana korun yada korunma demedi. Bende sormayı unuttum Kritik günler yakında bu aralar akıntım başladı. Ne yapsam karar veremedim !!!!!

Ya kızlar doktorlar bana korun yada korunma demedi. Bende sormayı unuttum Kritik günler yakında bu aralar akıntım başladı. Ne yapsam karar veremedim !!!!!
Sen testlerini yaptirdinmi canım senin durumun benim amcakizima çok benziyor onu 2 ay korundurdu ters sonuçları çıkana kadar ve düsukleri kan prtilasmasindan kaynaklandığı anlaşılınca korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı şuan hergun göbeğinden iğne vuruyor kendine sıkıntı yok çok şükür 2 aylık hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…