- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.121
Ayın 3 demişti ama bende bilmiyorum. Örgüye kaptırdı kendini sanırım.Ben beklemedeyim canım @Ataabetull nerde hiç görünmüyor
Evet evet yaptiricam canım hatta bı defa yaptırıp olmazsa tüp Bebek istediğimi soylicem eşime yaşım 33 olcak beklemek istemiyorum artık 17 Ağustos da ameliyat oldu canımAyın 3 demişti ama bende bilmiyorum. Örgüye kaptırdı kendini sanırım.
Kuzum şubatta aşılama düşünüyor muşsun? Kaç ay oldu eşin ameliyat olalı.
Evet bende öyle hatırlıyorum neti bilmiştiAyın 3 demişti ama bende bilmiyorum. Örgüye kaptırdı kendini sanırım.
Kuzum şubatta aşılama düşünüyor muşsun? Kaç ay oldu eşin ameliyat olalı.
Merhaba merak ettim sizde bir gelişme varmı acabaMerhaba kızlar ,yazdıklarınızı okudum bu siteyi de uzun zamandır takip ediyorum ,benim eşimde Ağustosun 2nde sol varikoselden ameliyat oldu iyileşme süreci araştırmalarımıza göre biraz daha geç oldu . Bizimde hareket sorunumuz vardı umarım bundan sonrası güzel olur
Hadi bakalım canım allah gönlünüze göre versin inşallah. Benim yaşım 26 ben beklicem sanırım. Eşim 33 sakıncası olur mu bilmiyorum.Evet evet yaptiricam canım hatta bı defa yaptırıp olmazsa tüp Bebek istediğimi soylicem eşime yaşım 33 olcak beklemek istemiyorum artık 17 Ağustos da ameliyat oldu canım
Erkek için sorun olacağını sanmıyorum canımHadi bakalım canım allah gönlünüze göre versin inşallah. Benim yaşım 26 ben beklicem sanırım. Eşim 33 sakıncası olur mu bilmiyorum.
Sonuç ne oldu değerleriniz nasıl?Benim eşimde olmuştu 2013 te
Canım azaldı hafif göğüs ağrım var öyle bilemiyorum inşallahhhhh boş geçmez bu ayimizSuskun Ceylan canım akıntın ne durumda. Bugün benimde karnıma kramp girdi hayr olsun inşallah.
Sonuç ne oldu değerleriniz nasıl?
Varmı bebiş peki ne kadar düzelme oldu şuan ne durumdasiniz acabaBenim eşimde olmuştu 2013 te
Varikosel e bağlı mi peki farklı bı sorun varmiÇok fazla değişmemekle birlikte
Şuan tüp bebeğe başladım
Benim ümidim yok ama inşallah senin bebişin vardır. Dua ediyorum. Aşılamaya tüp bebeğe geçmeden bebişine kavuşursun.Canım azaldı hafif göğüs ağrım var öyle bilemiyorum inşallahhhhh boş geçmez bu ayimiz
Varmı bebiş peki ne kadar düzelme oldu şuan ne durumdasiniz acaba
Varikosel e bağlı mi peki farklı bı sorun varmi
Sen testlerini yaptirdinmi canım senin durumun benim amcakizima çok benziyor onu 2 ay korundurdu ters sonuçları çıkana kadar ve düsukleri kan prtilasmasindan kaynaklandığı anlaşılınca korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı şuan hergun göbeğinden iğne vuruyor kendine sıkıntı yok çok şükür 2 aylık hamileYa kızlar doktorlar bana korun yada korunma demedi. Bende sormayı unuttum Kritik günler yakında bu aralar akıntım başladı. Ne yapsam karar veremedim !!!!!
4 senedir hiç hamilelik oluşmadı sanırım.Çok fazla değişmemekle birlikte
Şuan tüp bebeğe başladım
Anladım çok geçmiş olsunPolikistik over
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?