- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.141
Canım 1 ay korun hem rahim kendine gelsin devam edersin.Ya kızlar doktorlar bana korun yada korunma demedi. Bende sormayı unuttum Kritik günler yakında bu aralar akıntım başladı. Ne yapsam karar veremedim !!!!!
4 senedir hiç hamilelik oluşmadı sanırım.
Hayırlısı olsun. Biz takviye vitaminler kullanıyoruz bakalım neler olacak.
Anladım çok geçmiş olsun
Canım inşallah benimde hiç umudum yok zaten hiç bişe hissetmiyorum ama inşallahhhhh bı sürpriz le gelir bebislerBenim ümidim yok ama inşallah senin bebişin vardır. Dua ediyorum. Aşılamaya tüp bebeğe geçmeden bebişine kavuşursun.
Biz ameliyatın 4.ayindayiz sayımız 35.800 hız %38 oldu fakat 15 aydır hiç hamile kalamadim Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallahTeşekkür ederim sizin nedir durum ?
Biz ameliyatın 4.ayindayiz sayımız 35.800 hız %38 oldu fakat 15 aydır hiç hamile kalamadim Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah
Sayiniz kaçtı acaba banada olur artık normal yolla dedi ama sıkıldim artıkSuya dökülen bir ilaç içmişti eşim de
Faydası olmadı
Doktor normal olur diyor
ama hiç gebelik olmadı
Tüp bebeğe başladık
Sayiniz kaçtı acaba banada olur artık normal yolla dedi ama sıkıldim artık
Kuzum sizin spermler 35 milyon 800 bin değil onu 3 ile çarp 3 milim değilmiydi sperm yoğunluğu. Senin dediğin rakam milimde olanBiz ameliyatın 4.ayindayiz sayımız 35.800 hız %38 oldu fakat 15 aydır hiç hamile kalamadim Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah
Sayiniz kaçtı acaba banada olur artık normal yolla dedi ama sıkıldim artık
Ya işte bende 33 yaşıma gircem bı defa deneyip olmazsa bende tup bebek istiyorum beklemek istemiyorum bulunduğum şehir tüp Bebek merkezi de yok bakalımBize de olur demişti
Ama olmadı
Hala aşılama deneyelim diyor
Fakat ben zaman kaybetmek istemiyorum
Yaa evet öyle eeeee teyzesi niye gelmedi bebiş halaaaaKuzum sizin spermler 35 milyon 800 bin değil onu 3 ile çarp 3 milim değilmiydi sperm yoğunluğu. Senin dediğin rakam milimde olan
Ya işte bende 33 yaşıma gircem bı defa deneyip olmazsa bende tup bebek istiyorum beklemek istemiyorum bulunduğum şehir tüp Bebek merkezi de yok bakalım
Ya işte bende 33 yaşıma gircem bı defa deneyip olmazsa bende tup bebek istiyorum beklemek istemiyorum bulunduğum şehir tüp Bebek merkezi de yok bakalım
Inşallah canimm benimmmİki çizgiyi ovilasyon testi bile olsa görmek kadar güzel bı duygu yok inşallah tez zamanda gebelik testinde de kopkoyu iki çizgi görürüz inşallah
Belki de senin yumurtaların olgunlaşmıyordur. Pco da ekstra bir problem.Suya dökülen bir ilaç içmişti eşim de
Faydası olmadı
Doktor normal olur diyor
ama hiç gebelik olmadı
Tüp bebeğe başladık
107 milyon yapıyor ozaman toplamda ilk defa hesapladimYaa evet öyle eeeee teyzesi niye gelmedi bebiş halaaaa
Belki de senin yumurtaların olgunlaşmıyordur. Pco da ekstra bir problem.
Acaba bende de varmı ya bende çok düzenli adet olurum yumurtlama testlerimde pozitifi hep görürüm olmazsa olmuyor isteAslında düzenli bir adet oluyorum
Yumurtalarım da büyüyor
AHhh sen Yok musun sen.. ben sana hesaplayıp ayrıntılı söylememişmiydim.107 milyon yapıyor ozaman toplamda ilk defa hesapladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?