- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.161
Eşinin sperm DNA hasarı vardır belki. Sperm yapısı normal mi. Hızı falan iyi mi?Aslında düzenli bir adet oluyorum
Yumurtalarım da büyüyor
Acaba bende de varmı ya bende çok düzenli adet olurum yumurtlama testlerimde pozitifi hep görürüm olmazsa olmuyor iste
Eşinin sperm DNA hasarı vardır belki. Sperm yapısı normal mi. Hızı falan iyi mi?
Eşinin sperm DNA hasarı vardır belki. Sperm yapısı normal mi. Hızı falan iyi mi?
Herşeyinizde gayet iyi görünüyor ama 2013 den beri baya seneler geçmiş ve hiç gebelik oluşmamış bunu. Altında yatan başka neden olmasın. Bilemedim ki.Toplam sperm 270
Molitite 69
Konstrasiyon 108
İleri hızlı 45
Testleri yaptık sonuçlar 2 ay sonra çıkacak bende pırtılaşmadan şüpheleniyorum inş cnm dediğin gibi olur. Onun eşinde sorun yoktur belki malum bizim eşlerde sorunlu olduğu için hemen hamilelik hayal gibi birşey. Keşke bizlerde korunmayı bıraktığımız gibi hamile kalabilsekSen testlerini yaptirdinmi canım senin durumun benim amcakizima çok benziyor onu 2 ay korundurdu ters sonuçları çıkana kadar ve düsukleri kan prtilasmasindan kaynaklandığı anlaşılınca korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı şuan hergun göbeğinden iğne vuruyor kendine sıkıntı yok çok şükür 2 aylık hamile
Herşeyinizde gayet iyi görünüyor ama 2013 den beri baya seneler geçmiş ve hiç gebelik oluşmamış bunu. Altında yatan başka neden olmasın. Bilemedim ki.
Bu değerlerin yarısı hatta daha düşük olup hamile kalanları biliyorum ben..
Ne bileyim çok tecrubesizim etrafımda böyle olan hiç yok bilmiyorum bakalım bı Şubat'ta doktora gitcem ilk aşılama denerim sonra tüp inşallahHiç bekleme direk tüp dene derim
Ben 1 aşılama yaptırdım boşuna
Aşılama %10 tüp bebek %50 şans
Evet canım onun esinde sorun yokTestleri yaptık sonuçlar 2 ay sonra çıkacak bende pırtılaşmadan şüpheleniyorum inş cnm dediğin gibi olur. Onun eşinde sorun yoktur belki malum bizim eşlerde sorunlu olduğu için hemen hamilelik hayal gibi birşey. Keşke bizlerde korunmayı bıraktığımız gibi hamile kalabilsek
Ne bileyim çok tecrubesizim etrafımda böyle olan hiç yok bilmiyorum bakalım bı Şubat'ta doktora gitcem ilk aşılama denerim sonra tüp inşallah
Maalesef öyle rabbim hakkımizda hayırlısını versin inşallahİnsan başına gelmeyince ne bilsin
ben hiçbirşey bilmiyordum
Araştırma araştıra öğreniyorum
Damdan düşeni anca damdan düşen anlar
Maalesef öyle rabbim hakkımizda hayırlısını versin inşallah
ah bu erkeklerSuskun Ceylan
Kuzum benim adet belirtilerim başladı.
Bugün eşime diyorum ki. Ben bu aralar çok yoruluyorum nabzım hemen yükseliyor, oda diyor ki hamilesin ya ondandır. Espiri yapıyor kendince
Sonra da aman aman çok Ümit bağlayıp sonra üzme kendini olacak inşallah diyor.
Hahahaah bu erkeklerben tam 15 aydır hamilelik belirtileri yaşadığım için hiç takmıyorum artık bi hafta kaldı adete sol kasıgım sancılanıyor bazen batma oluyor bugün migdem bulandı sabah uyandığımda hatta kusucaktım göguslerım de ağrı var bunların hepsi hamilelik belirtisi ama ben her ay böyle oluyorum zaten
Valla ben dinlemek istemiyorum ama içimde başka biri var o dinliyor ben oralı olmamaya çalışıyorumHahahabende hep oluyordu hep bekliyordum sürekli kendimi dinliyordum ama artk bıraktım.
Canım internetimi henüz yenilemddim kızlar bugün benim yumurtlama gunummus adet tarihine göre hesap yaptım bugün 2 kere afedersiniz 40 dk aralıkla birliktelik oldu ama ben bugün yumurtlama olduğunu bilmediğim için hemen ayağa kalktım islerimi yapmaya devam ettimBen beklemedeyim canım A Ataabetull nerde hiç görünmüyor
Takılma o hesaplara benim telefonum da adet takvimi var adetin 14.gunu diye hesaplıyor ama ben bu ay ovilasyon testi yaptım 12.gunde yumurtlama pozitif oldu canım o yüzden takvime takilmaCanım internetimi henüz yenilemddim kızlar bugün benim yumurtlama gunummus adet tarihine göre hesap yaptım bugün 2 kere afedersiniz 40 dk aralıkla birliktelik oldu ama ben bugün yumurtlama olduğunu bilmediğim için hemen ayağa kalktım islerimi yapmaya devam ettimya hic bir ise yaramadiysa şimdi araştırınca gördüm bugün olduğunu yoksa kasiklarimda falan bir ağrı yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?