- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.181
Canım günde 2 kez yapın ama ovülasyon zamanı yapmayın.Bu arada eşim ilaci da keçi boynuzu pekmezide içmiyor biraz ara vermek istedi kendini toplayinca konusacakmkonusacakmisiz Anlayış göstersin sonuçta ameliyat şu bu derken ve iş stresi bayağı yoğun oldu yoruldu biliyorum kiyamiyorum ısrar edersem dahada takıntılı hale getirmesine diye rahat bıraktım
Kuzum çift çizgiyi gördükten sonra çatlıyor yumurta çift çizgi lh hormonunun yükseldiğinin habercisi o işte yumurtayı çatlatıyor ve lh düşmeye başlıyor sildiği görüyorsun ya o zaman çatlamış oluyor üst üste o günler ilişki olabilir. :)Takılma o hesaplara benim telefonum da adet takvimi var adetin 14.gunu diye hesaplıyor ama ben bu ay ovilasyon testi yaptım 12.gunde yumurtlama pozitif oldu canım o yüzden takvime takilma
Kizzzz hatırla herifin canını çıkardım ara verdim hiç bakalım hiiic umudum yokKuzum çift çizgiyi gördükten sonra çatlıyor yumurta çift çizgi lh hormonunun yükseldiğinin habercisi o işte yumurtayı çatlatıyor ve lh düşmeye başlıyor sildiği görüyorsun ya o zaman çatlamış oluyor üst üste o günler ilişki olabilir. :)
Evet canım biliyorum hani kırmızı çizgiden sonra bırakma diye dedim devam....Kizzzz hatırla herifin canını çıkardım ara verdim hiç bakalım hiiic umudum yok
Okuyorum canım bilgi edinmek amaçli konudan pek anlamıyorum yanlış bişe yazmayın :)Evet canım biliyorum hani kırmızı çizgiden sonra bırakma diye dedim devam....
Canım diğer topiği de takip et orada da güzel bildiler oluyor hatta katılım sağla. :)
Kuzum hepimizin eşlerinde problem var ufak tefek. Senide ilgilendiriyor yani. Anlamayacak birşey Yok canım sen gel soru sor cvp al. Buradanda sorsan ben yardımcı olurum zaten de herkesin deneyimi başka oluyor işte :))Okuyorum canım bilgi edinmek amaçli konudan pek anlamıyorum yanlış bişe yazmayın :)
Tamam canım çünkü yumurtlama olacağı zaman hep kasikta ağrı olurdu bugün hiç ağrım yok dün de yoktu demekki hala ovulasyon olmamışTakılma o hesaplara benim telefonum da adet takvimi var adetin 14.gunu diye hesaplıyor ama ben bu ay ovilasyon testi yaptım 12.gunde yumurtlama pozitif oldu canım o yüzden takvime takilma
Eşimde öyle dedi ışte canım biraz beklemek istiyorum sonrada zaten icipbicmemeyi oturup konuşuruz dediCanım günde 2 kez yapın ama ovülasyon zamanı yapmayın.daha yaşınız küçük bir ay ara verin birşey olmaz devam edersiniz ilaçlara üzerine gitme çok sindirsin biraz.
Kuzum biz 3 ay kullandık ondan bu ayın 12sinde test verecek sonucunu merak ediyorum. :)Kızlar kardeşim proxeed plus getirdi bugün hap değilmiş bu suya dökülüp iciliyormus günde kaç tane içmesi gerek acaba progeny kullanıyorduk günde 3 tane içiyordu ama hapti o
Ama çok ara vermeyin vitaminler konusu mühim çünki, ne kadar ara o kadar zaman kaybı. Bu iş biraz sabır istiyor hemen tüp bebeğe geçmeyin. Hem sen biraz kilo ver hem eşinin değerleri düzelsin yavaş yavaş herşey düzelecek inşallah.Eşimde öyle dedi ışte canım biraz beklemek istiyorum sonrada zaten icipbicmemeyi oturup konuşuruz dedi
Bütçe umrumda değil canım yeterki iyi olsun bakalım bunu deneyelim bideKuzum biz 3 ay kullandık ondan bu ayın 12sinde test verecek sonucunu merak ediyorum. :)
Günde iki şase sabah akşam yemeklerden 15 dk önce falan kullanabilirsiniz. Ama gittikten sonra ondan almayın bütçenizi de zorlayabilir. Promen K alın içeriği daha iyi ona göre.
Kuzum o zaman yanında l rakibin ve vitamin e de kullanmalısın. Onlar içinde Yok :)Bütçe umrumda değil canım yeterki iyi olsun bakalım bunu deneyelim bide
Canım yanında evicap versem olurmu bide l rakibin ne oluyorKuzum o zaman yanında l rakibin ve vitamin e de kullanmalısın. Onlar içinde Yok :)
Ver canım e vitaminini muhakkak ver l arginine de versen iyi olur tabiCanım yanında evicap versem olurmu bide l rakibin ne oluyor
Bu ikisini versem yetmezmiSuskun Ceylan
L arjinin, l karnitin, glütasyon, e vitamini, c vitamini, folik asit, Q10, selenyum, çinko. Kullandığın multi vitaminin için de muhakkak Olmalı.
Ekstra a vitamininde önemli onun için günde iki havuç yeter. Omega 3 ve ginseng ekstra alınsa iyi olabilir kuzum.
Sen proxeed plus, l arjinin ve e vitamini ver bakalım test yaptığınızda tekrar değerlendiririz. Ama omega 3 al kendin için de eşin için de faydası olacaktır.Bu ikisini versem yetmezmi
Canım şubatta eşimin kontrolü ben şubatta adet olursam 10 şubata denk geliyor keşke kasımdaki kontroldan sonra alsaydım bunları hayılrısı bakalımSen proxeed plus, l arjinin ve e vitamini ver bakalım test yaptığınızda tekrar değerlendiririz. Ama omega 3 al kendin için de eşin için de faydası olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?