- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.201
Canım Omega 3 de EPA DHA oranı önemli bu yağ asitleri yüksek Ve 1000 mg Olmalı ama bana göre solgar 950 mg yeterli içeriğinde piyasaya göre iyi internette satış fiyatı 50 kapsül 113 lira fiyatı. Eczanelere hiç sormadım istersen sen diğer markalarıda araştırabilirsin.Bende kendim için omega 3 almayı düşünüyorum yumurtalarım daha kaliteli olsun diye. Fiyatı ne kadardı acabaSaklicennet
Canım Omega 3 de EPA DHA oranı önemli bu yağ asitleri yüksek Ve 1000 mg Olmalı ama bana göre solgar 950 mg yeterli içeriğinde piyasaya göre iyi internette satış fiyatı 50 kapsül 113 lira fiyatı. Eczanelere hiç sormadım istersen sen diğer markalarıda araştırabilirsin.
CANım benim hayırlısı olsun inşallah.Kızlar adete 5 gün kaldı belirtilerim başladı bacaklarım sızlıyor hafif göğüslerim sızlıyor sol kasigim ağrıyor bu ayda olmadı sanırım
İnşallah olmazsın canım benim hiç umudum yok bu ay sonu eşimi yollayim diyorum ürologa Şubat'ın başlarında adet olup aşılama için gitcem bide eşimle ugrasmayim ilk o bakinsin diyorum her alanda bol Lökosit görüldü yazıyordu bunu unutmam inşallah sorucam mutlakaCANım benim hayırlısı olsun inşallah.
Sen eşindeki lökosite baktır ama olur mu? Enfeksiyonsa tedavi şart.
Benimde sağ tarafta belim sızlıyor akıntım da tekrar başladı bugün bat günüm bakalım neler olacak göğüs hassasiyetim hiç oluşmadı.
Unutma şakın belki antibiyotik tedavisi gerekecek. Ya bence birde DNA hasar testi yaptırsanız çok iyi olur en azından spermlerde hasar var mı yok mu bilip ona göre haraket edersiniz.İnşallah olmazsın canım benim hiç umudum yok bu ay sonu eşimi yollayim diyorum ürologa Şubat'ın başlarında adet olup aşılama için gitcem bide eşimle ugrasmayim ilk o bakinsin diyorum her alanda bol Lökosit görüldü yazıyordu bunu unutmam inşallah sorucam mutlaka
Onu doktora nasıl söylesem acaba acaba azarlarmi bişe ters bişe derse eşimle papaz oluruzUnutma şakın belki antibiyotik tedavisi gerekecek. Ya bence birde DNA hasar testi yaptırsanız çok iyi olur en azından spermlerde hasar var mı yok mu bilip ona göre haraket edersiniz.
Onu doktora nasıl söylesem acaba acaba azarlarmi bişe ters bişe derse eşimle papaz oluruz
Her hastane yapiyormu peki devlet hastanesi meselaDr söylemeniz gerekmiyor direk gidi yaptırın cnm. Drlar çocugumuzun olmamasıyla hiç ilgilenmiyorlar zaten bu acıyı çeken bilir. Aklında hiçbir soru işareti kalmasın. Bende ASA testini yaptırıcam hem kendim hem de eşime.bide eşime sperm canlılık ve oksidatif stres testi yaptıran. Genetik testini bende eşimde yaptık ,pırtılaşma testini yaptım, anti tpo yaptık, hormon testi, vitamin testleri, idrar testi yaptık. Bi kısmı normal çıktı. Genetikle pırtılaşmayı bekliyoruz....
kafanın rahat olması için herşeye baktırmakta fayda var.... çünkü bizler çok zor gebe kalıyoruz
Sperm DNA hasar testini biz Ankara düzende yaptırdık. Diğer yaptırdığım ve yaptıracağım testleri üniversite Araştırma hastanesinde yaptırdık.Her hastane yapiyormu peki devlet hastanesi mesela
Çok şükür canım sen nasılsın bebiş nasılSelam kızlar umarım yerindedir keyifler. Bugün eşi ameliyat olan bir arkadaşında hamilelik haberini aldım. 2. ay hamile kalmış o da. O yüzden umudunuzu hiç yitirmeyin demek ki faydası görülüyor er ya da geç. Yakında güzel haberlerinizi alacağız inşallah
Amin canım benim hayırlısıyla inşallahAma çok ara vermeyin vitaminler konusu mühim çünki, ne kadar ara o kadar zaman kaybı. Bu iş biraz sabır istiyor hemen tüp bebeğe geçmeyin. Hem sen biraz kilo ver hem eşinin değerleri düzelsin yavaş yavaş herşey düzelecek inşallah.
Bizde de var lokosit canım hatta bana da geçiyor eşim şimdi antibiyotik kullanıyor önemliymiş o enfeksiyon değerleri düşürüyormuş. Bende evlendim evleneli 4. kez enfeksiyon geçirdim meğersem eşimden kapıyormuşumUnutma şakın belki antibiyotik tedavisi gerekecek. Ya bence birde DNA hasar testi yaptırsanız çok iyi olur en azından spermlerde hasar var mı yok mu bilip ona göre haraket edersiniz.
inşallahhhhhhhSelam kızlar umarım yerindedir keyifler. Bugün eşi ameliyat olan bir arkadaşında hamilelik haberini aldım. 2. ay hamile kalmış o da. O yüzden umudunuzu hiç yitirmeyin demek ki faydası görülüyor er ya da geç. Yakında güzel haberlerinizi alacağız inşallah
Sabrın sonu güzel olacak inşallahÇok şükür canım sen nasılsın bebiş nasılbiz hala beklemedeyız büyük bir umutla
Ben hiç enfeksiyon kapmadim canım doktora sorucam inşallahBizde de var lokosit canım hatta bana da geçiyor eşim şimdi antibiyotik kullanıyor önemliymiş o enfeksiyon değerleri düşürüyormuş. Bende evlendim evleneli 4. kez enfeksiyon geçirdim meğersem eşimden kapıyormuşum
Ahh canım benim dualarım ve rabbim sizinle inşallah.Sabrın sonu güzel olacak inşallahBiz hala gergin bekleyişteyiz. Bu hafta kontrol var inşallah bebişi görmek, kalbini duymak nasip olur Birbirimize dua edelim
Sizde yoktur belki canım. Benim idrardaki lokosit oranı 300 lere fırlamıştı çok ağır geçiriyorum kan fln geliyor idrardan o derece mahfoluyorum. İnşallah ilaçlardan sonra o derdimizde biter.Ben hiç enfeksiyon kapmadim canım doktora sorucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?