- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Canım valla bizde bekliyoruz sordular şimdi yapmadı dedik dedim sonda takicaklar heralde hemen su içti şuan Nescafe içiyor yapması gerek yoksa sonda takilacakCanım eşim ameliyata gitmeden önce çiş yaptı ben gitmeden bir yapayım dedi şimdi sonta takılmış şekilde geldi
Evet canım lhaberleselim çok şükür gözümüz aydın doktor geldi ameliyat güzel geçti dediHadi gözumuz aydın canım haberleşelim benimki kendine geldi maşallah çok iyi
Hemsireye defalarca sorup birde doktora sorunca sorunca Hemsire sınırlı cevap veriyorBizde Nescafe ye bisküvi batırıp yedirdik 3 saat sonra tabi mizmizlaniyor açım diyorha bide sigara içebilir miyim diyor daha narkozluyken
Ben eşim kendinde gayet düzgün cevap veriyor konuşuyorÇok komik evet kuzeni videoya çekti izletti sonradan ne kadar saçmalamışım diyor, ağrıdan da morfin verin bana deyip duruyordu
Esime ameliyatta takılı olarak geldi eğer yapabiliyorsan sondayi çıkarın dedi ve gittiCanım valla bizde bekliyoruz sordular şimdi yapmadı dedik dedim sonda takicaklar heralde hemen su içti şuan Nescafe içiyor yapması gerek yoksa sonda takilacak
Sagol canım çok teşekkürlerGözünüz aydın kızlar geçmiş olsun ikinizede
O nasıl iş sakın ellemeyin canım hemşireye şöyle ben çok sinirleniyorum böyle şeylere neyse ki baya ilgililer burda yoksa kavga ederdimEsime ameliyatta takılı olarak geldi eğer yapabiliyorsan sondayi çıkarın dedi ve gitti
Valla benimkide korkusundan yaptı bide diyor ki nereye takıyorlar sondayi garibimAynen eşime de öyle dediler yapmaya zorla ayağa kalkmıştı hatta eşim su açın dedi suyun sesine yaparsın dedi öyle yaptı ,sonda takılacak korkusuna yaptı valla
o nasıl iş öyle sondayı çıkartın demek ,onu onlar çıkartabilir siz nasıl çıkartacaksınız çok ilgisizler sanırım oranın çalışanları
Canım Hemsire geldi banyo da küçük birşey var gel eldiven verelim sondanin altındaki şu yeri kivirip boşaltıp geri takacaksin sondayi böyle bırakacaksın dedi gittiO nasıl iş sakın ellemeyin canım hemşireye şöyle ben çok sinirleniyorum böyle şeylere neyse ki baya ilgililer burda yoksa kavga ederdim
Bizede kola yasak dediler ayran su meyve suyu ve corba içebilirsin ama ameliyattan sonra 3 saat sonra yapabilirsiniz katı yemek yemek yok ekmek yok dediYoğurt kola soda bunlar yasak sanırım bugünlük bol su Nescafe çay icerbilirsin dediler
Var canım bir elimin boyu şeklindedir pansuman var dikiş görünmüyor beline doğru kocaman kemer gibi yapisyirmislarSonda ya gerek yok ki niye taktılar acaba , dikiş çok mu kızlar ?
Yooo bizimki küçük fıtık ameliyatı gibi kasiginda kare pansuman bezi yapistirmislar oyleVar canım bir elimin boyu şeklindedir pansuman var dikiş görünmüyor beline doğru kocaman kemer gibi yapisyirmislar
Allah Allah adama niye sonda takmışlar benimki ördeğe yapıyorCanım Hemsire geldi banyo da küçük birşey var gel eldiven verelim sondanin altındaki şu yeri kivirip boşaltıp geri takacaksin sondayi böyle bırakacaksın dedi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?