Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım eşim ameliyata gitmeden önce çiş yaptı ben gitmeden bir yapayım dedi şimdi sonta takılmış şekilde geldi
Canım valla bizde bekliyoruz sordular şimdi yapmadı dedik dedim sonda takicaklar heralde hemen su içti şuan Nescafe içiyor yapması gerek yoksa sonda takilacak

Aynen eşime de öyle dediler yapmaya zorla ayağa kalkmıştı hatta eşim su açın dedi suyun sesine yaparsın dedi öyle yaptı ,sonda takılacak korkusuna yaptı valla

Canım valla bizde bekliyoruz sordular şimdi yapmadı dedik dedim sonda takicaklar heralde hemen su içti şuan Nescafe içiyor yapması gerek yoksa sonda takilacak
Esime ameliyatta takılı olarak geldi eğer yapabiliyorsan sondayi çıkarın dedi ve gitti

o nasıl iş öyle sondayı çıkartın demek ,onu onlar çıkartabilir siz nasıl çıkartacaksınız çok ilgisizler sanırım oranın çalışanları

o nasıl iş öyle sondayı çıkartın demek ,onu onlar çıkartabilir siz nasıl çıkartacaksınız çok ilgisizler sanırım oranın çalışanları
O nasıl iş sakın ellemeyin canım hemşireye şöyle ben çok sinirleniyorum böyle şeylere neyse ki baya ilgililer burda yoksa kavga ederdim
Canım Hemsire geldi banyo da küçük birşey var gel eldiven verelim sondanin altındaki şu yeri kivirip boşaltıp geri takacaksin sondayi böyle bırakacaksın dedi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…