Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah Allah adama niye sonda takmışlar benimki ördeğe yapıyor
Canım saat 8 de sondayi çıkardılar ilk zamanda hasta altına çiş yapıtının farkında olmuyor eşim normal konusurken biranda hortumdan çiş gidiyor sondayi cikarttilar esimin onu görünce tansiyonu düştü bembeyaz oldu usuyorum dedi çorap giydirip üzerine 2bkat pike örttük hala usuyordu nefes alamıyorum dedi şimdi oksijen takildi adam sondanin nereye nasıl takildigini görünce fenalaştı seyi mi resmen hissetmiyorum dedi daha da kotulendi

Evet canım bizimde öyle eşim nazlaniyor iğne vurdu hemşire kızdı bide bu kadar abartılacak bı ameliyat değil
Ben çok etkilendim canım icim kötü oluyor onu böyle gordukce hastaneye geldiğimizde beri 8 tanesini sayabildim serum takildi sayabildigim bu kadar eşim suan o kadar kötü ki normalde naz yapar. naz yapmış halini ezberledim bu sefer naz yapmıyor suan çok kötü

Allah Allah psikolojik sanırım

Ya Allah Allah bize iki tane takıldı bitti tamam başka hiç bişe yok boşa duruyoz burda neden okadar serum taktilarki

Evet hissetmez altına kacirabilirmis banada dedi arada kontrol et diye bişe olmadı panikmi yaptı acaba ya benimki şuan telefon da oyun oynuyor

O kadar serum çok bence de bize de 2 tane takılmıştı bitince çıkarttılar belden uyuşturdukları için evet hissetmez eşimi tamamen uyutmuşlardı o yüzden hissetmeme gibi sıkıntı yaşamamıştık

Bende gidip sorsun valla merak ettim benimki şuan gayet normal biseyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…