- Konu Sahibi atlasirmak
-
Evet canım bizimde öyle eşim nazlaniyor iğne vurdu hemşire kızdı bide bu kadar abartılacak bı ameliyat değilBizim de kasıkta küçük bant vardı
Canım saat 8 de sondayi çıkardılar ilk zamanda hasta altına çiş yapıtının farkında olmuyor eşim normal konusurken biranda hortumdan çiş gidiyor sondayi cikarttilar esimin onu görünce tansiyonu düştü bembeyaz oldu usuyorum dedi çorap giydirip üzerine 2bkat pike örttük hala usuyordu nefes alamıyorum dedi şimdi oksijen takildi adam sondanin nereye nasıl takildigini görünce fenalaştı seyi mi resmen hissetmiyorum dedi daha da kotulendiAllah Allah adama niye sonda takmışlar benimki ördeğe yapıyor
Ben çok etkilendim canım icim kötü oluyor onu böyle gordukce hastaneye geldiğimizde beri 8 tanesini sayabildim serum takildi sayabildigim bu kadar eşim suan o kadar kötü ki normalde naz yapar. naz yapmış halini ezberledim bu sefer naz yapmıyor suan çok kötüEvet canım bizimde öyle eşim nazlaniyor iğne vurdu hemşire kızdı bide bu kadar abartılacak bı ameliyat değil
Allah Allah psikolojik sanırımCanım saat 8 de sondayi çıkardılar ilk zamanda hasta altına çiş yapıtının farkında olmuyor eşim normal konusurken biranda hortumdan çiş gidiyor sondayi cikarttilar esimin onu görünce tansiyonu düştü bembeyaz oldu usuyorum dedi çorap giydirip üzerine 2bkat pike örttük hala usuyordu nefes alamıyorum dedi şimdi oksijen takildi adam sondanin nereye nasıl takildigini görünce fenalaştı seyi mi resmen hissetmiyorum dedi daha da kotulendi
Ya Allah Allah bize iki tane takıldı bitti tamam başka hiç bişe yok boşa duruyoz burda neden okadar serum taktilarkiBen çok etkilendim canım icim kötü oluyor onu böyle gordukce hastaneye geldiğimizde beri 8 tanesini sayabildim serum takildi sayabildigim bu kadar eşim suan o kadar kötü ki normalde naz yapar. naz yapmış halini ezberledim bu sefer naz yapmıyor suan çok kötü
Evet hissetmez altına kacirabilirmis banada dedi arada kontrol et diye bişe olmadı panikmi yaptı acaba ya benimki şuan telefon da oyun oynuyorCanım saat 8 de sondayi çıkardılar ilk zamanda hasta altına çiş yapıtının farkında olmuyor eşim normal konusurken biranda hortumdan çiş gidiyor sondayi cikarttilar esimin onu görünce tansiyonu düştü bembeyaz oldu usuyorum dedi çorap giydirip üzerine 2bkat pike örttük hala usuyordu nefes alamıyorum dedi şimdi oksijen takildi adam sondanin nereye nasıl takildigini görünce fenalaştı seyi mi resmen hissetmiyorum dedi daha da kotulendi
Evet canım kv ile ben kalıyorum eşimin yanındaSizde bugün kalıyorsunuz demi ne zaman cikicaksiniz
Panik yapmış olabilir panik yapıp korkunça nefes alamadı oksijen taktilarEvet hissetmez altına kacirabilirmis banada dedi arada kontrol et diye bişe olmadı panikmi yaptı acaba ya benimki şuan telefon da oyun oynuyor
Bilmiyorum canım hala da takilacaklar var bekliyoruz ışteYa Allah Allah bize iki tane takıldı bitti tamam başka hiç bişe yok boşa duruyoz burda neden okadar serum taktilarki
Bilmediğin bisemi var acaba biz şuan su meyve suyu bisküvi falan yiyoruz yemekde çorba hoşaf verdiler yedi çok ilginç gerçektenBilmiyorum canım hala da takilacaklar var bekliyoruz ışte
Bende gidip sorsun valla merak ettim benimki şuan gayet normal biseyi yokO kadar serum çok bence de bize de 2 tane takılmıştı bitince çıkarttılar belden uyuşturdukları için evet hissetmez eşimi tamamen uyutmuşlardı o yüzden hissetmeme gibi sıkıntı yaşamamıştık
Ne kadar farklı olabilir canimher hastane ve doktor farklı sanırım bu operasyonda
Küçük bantla yapistirmislar bizimkini olabilir canım doktor öyle sarmış olabilirNe bilim sargısını filan dolamışlar ya beline kadar serumlar çok değişik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?