- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Şimdi girdi canım dua edinbizimde önce sünnet olacakları almışlardı sonra bize sıra gelmişti o da eşimin kuzeni hastane personeli olduğu için yoksa akşama kadar beklerdik
Evet canım çok şükür iyi şuan uyuyor ben baya yoruldum 2 saatlik uykuyla duruyorum bu gecede burda kalicam işim zorGeçmiş olsun canım atlattınız
Inanirim canım inanirim bugün bende bir türlü uyuyamadim eşimle hastaneye geleli çok oldu ama hala almadılar ameliyat önlügü takılı ve 2 tane serum taktılar burada önce sünnet olacakları aldılar hala bekliyoruzMaşallah canım geldik biz hastanedeyiz ilk sünnet olucaklari alicaklarmis bekliyoruz terlik unutmuşum kaynana almaya gitti inan bende sabah 5 de uyudum 7 de uyandim
Sonda takiliyir mu ameliyattan sonrazaten eşine ilaç verirler bol bol uyur sende yanında dinlenirsin lavaboya gidip gelmesi sıkıntı onun dışında bir sıkıntı olmaz
Çatal kaşık bicak falan annemgil al demişti aceleyle unuttum pet bardak kolonya kağıt havlu falan getirdim ıslak mendilÇatal kaşık bıçak bardak hiç bişe almamistim ilk defa duydum hastane vermiyormus bugün çıkarız diye düşünüyordum ama aynı odada dün olan biri var ve bugunde çıkacak gibi durmuyor
Ay canım benim ya hayırlısıyla inşallah çıkar ve hayırlısıyla sağlığına tez zaman da kavuşur çok geçmiş olsunŞimdi girdi canım dua edin
Çok şükür canım paket yaptım yeni gördüm çok cok geçmiş olsun iyi geçmesine çok sevindimÇıktı uyuyor şuan canım doktor çok iyi geçti yarın taburcu ederim dedi çok şükür
Olabilir canım 2 tane birden taktılar suan serum çok ağrıtıyor eşim bildigin can cekisiyor hemsireye söyledik damar yolu olduğu için ağrır dedi yinede gelip bakarım birazdan dedi hala tik yokserum bize de sonra taktılar heryerde değişik oluyor sanırım
A anladım canım daha bekliyoruz ışte alınmadı bekliyorussonta eğer tuvaletini yapamazsa takılıyor ama zorlasın demişti doktor bize tuvaletini yapmak için ,nescafe içirin demişti kolaylaştırırmış öyle de oldu ama 3 saat birşey yiyipmesi yasak demişti
Aynen canim cok acikti bir yemek yeseydim diyorbeklemekten stres de olmuştur orda öyle beklemek kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?