Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çatal kaşık bıçak bardak hiç bişe almamistim ilk defa duydum hastane vermiyormus bugün çıkarız diye düşünüyordum ama aynı odada dün olan biri var ve bugunde çıkacak gibi durmuyor

bizimde önce sünnet olacakları almışlardı sonra bize sıra gelmişti o da eşimin kuzeni hastane personeli olduğu için yoksa akşama kadar beklerdik

zaten eşine ilaç verirler bol bol uyur sende yanında dinlenirsin lavaboya gidip gelmesi sıkıntı onun dışında bir sıkıntı olmaz

Maşallah canım geldik biz hastanedeyiz ilk sünnet olucaklari alicaklarmis bekliyoruz terlik unutmuşum kaynana almaya gitti inan bende sabah 5 de uyudum 7 de uyandim
Inanirim canım inanirim bugün bende bir türlü uyuyamadim eşimle hastaneye geleli çok oldu ama hala almadılar ameliyat önlügü takılı ve 2 tane serum taktılar burada önce sünnet olacakları aldılar hala bekliyoruz

Çatal kaşık bıçak bardak hiç bişe almamistim ilk defa duydum hastane vermiyormus bugün çıkarız diye düşünüyordum ama aynı odada dün olan biri var ve bugunde çıkacak gibi durmuyor
Çatal kaşık bicak falan annemgil al demişti aceleyle unuttum pet bardak kolonya kağıt havlu falan getirdim ıslak mendil

sonta eğer tuvaletini yapamazsa takılıyor ama zorlasın demişti doktor bize tuvaletini yapmak için ,nescafe içirin demişti kolaylaştırırmış öyle de oldu ama 3 saat birşey yiyipmesi yasak demişti

serum bize de sonra taktılar heryerde değişik oluyor sanırım
Olabilir canım 2 tane birden taktılar suan serum çok ağrıtıyor eşim bildigin can cekisiyor hemsireye söyledik damar yolu olduğu için ağrır dedi yinede gelip bakarım birazdan dedi hala tik yok

sonta eğer tuvaletini yapamazsa takılıyor ama zorlasın demişti doktor bize tuvaletini yapmak için ,nescafe içirin demişti kolaylaştırırmış öyle de oldu ama 3 saat birşey yiyipmesi yasak demişti
A anladım canım daha bekliyoruz ışte alınmadı bekliyorus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…