- Konu Sahibi atlasirmak
-
Ayy canım benim:) benim eşimde açım diye sayıkladı akşama kadar su bile vermedi doktor pamukla ıslattım ağzını hep
Canım kaç dakika sürdü ortalama yarım saat diyorlar amaŞimdi girdi canım dua edin
Canım şimdi girdi dua edinyarım saatte çıkıyor
55 dakika oldu hala çıkmadıCanım şimdi girdi dua edin
Canım 1bucuk saat sonra çıktı eşim şuan iyi yarın yollarım dedi doktor geçmiş olsun simdiden55 dakika oldu hala çıkmadı
Hayır canım takmadilar arada ördek tut çişini yapsın dedi çünkü hissetmez bı sure dedi kacirabilirmis hala yapmadıSonda takiliyir mu ameliyattan sonra
Bugün kalıyoruz canimgünaydın kızlar evet devlet de aynı gün çıkartmıyorlarmış pek bugün büyük ihtimal kalırsınız
Bize ameliyat sonrası taktılar serum canım sonda takmadilarOlabilir canım 2 tane birden taktılar suan serum çok ağrıtıyor eşim bildigin can cekisiyor hemsireye söyledik damar yolu olduğu için ağrır dedi yinede gelip bakarım birazdan dedi hala tik yok
Canım çok şükür eşim çıktı 4 tane daha serum takilacakmis getirdiler hepsini yanımıza koydular gittikçe takılacak ışte şükürler olsun hayırlısıyla çıktı çok şükür doktoru bekliyoruz konuscaksa bilgi versin falan diyeBize ameliyat sonrası taktılar serum canım sonda takmadilar
Çok komik evet kuzeni videoya çekti izletti sonradan ne kadar saçmalamışım diyor, ağrıdan da morfin verin bana deyip duruyordu
Canım eşim ameliyata gitmeden önce çiş yaptı ben gitmeden bir yapayım dedi şimdi sonta takılmış şekilde geldiHayır canım takmadilar arada ördek tut çişini yapsın dedi çünkü hissetmez bı sure dedi kacirabilirmis hala yapmadı
Sagol canım ALLAH C.C RAZI OLSUN inşallahCanım 1bucuk saat sonra çıktı eşim şuan iyi yarın yollarım dedi doktor geçmiş olsun simdiden
Hadi gözumuz aydın canım haberleşelim benimki kendine geldi maşallah çok iyiCanım çok şükür eşim çıktı 4 tane daha serum takilacakmis getirdiler hepsini yanımıza koydular gittikçe takılacak ışte şükürler olsun hayırlısıyla çıktı çok şükür doktoru bekliyoruz konuscaksa bilgi versin falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?