Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çorba falan ictiyse okadar serum neyin nesi acaba
Bende bilmiyorum canım da şey şimdi ayağa kaldırmayı denedik lavaboya gitsin diye yürümeye çalışacaktık ayağa tam kaldırdık adım atamadı beni yatırın kotuleniyirum dedi başı döndü zar zor yatırmaya çalışırken hemşire geldi madem kalkamıyor ördek vereyim dedi ve eşime de herkes kalkıyor sende kalkacaksin yani dedi böyle canım durum ışte

Kizzzz sakın kaldırma bize direk ördek verdiler başı döner dedi hemşire yarına kadar ayağa kalkması oturmadı o yöne yatmasi yasak

Kizzzz sakın kaldırma bize direk ördek verdiler başı döner dedi hemşire yarına kadar ayağa kalkması oturmadı o yöne yatmasi yasak
Tamam canım lavabo ihtiyacım geldi dedi büyük abdest için ördek ararken birazini yatağa kaçırmış temizledik bir türlü küçük abdestini yapamıyor var biliyorum catlicam ama yapamıyorum diyor

Tamam canım lavabo ihtiyacım geldi dedi büyük abdest için ördek ararken birazini yatağa kaçırmış temizledik bir türlü küçük abdestini yapamıyor var biliyorum catlicam ama yapamıyorum diyor
Nescafe içirdim ben bol su öle yaptı canım sonda takarlar size

Canım benim valla şansına bizimki horul horul uyuyor neden öyle oldu anlamadım sıkıntıdan patlıcam
Canım şimdi tuvalete yarım yamalak yetiştirdik kimisini ortalığa kimisini klozete. Neyse ancak işimiz bitti çok şükür tuvaletini yaptı ikisini de. Her serde bir hayır var hesabıyla böylelikle kendine güveni geldi ayağa kalkabildi diye. Ayağa kalkıp yürüdü canım şükürler olsun

Saat hiç ilerlemiyor bi an önce sabah olsa evime gitsem
Canım sabah hemen çıkarmıyorlar öğlen sonu ikindine kadar bekletiyorlar sizinkini bilememde ve şey doktor polikinlik te işi mesaymesayi falan bitimi gelip çıkışı öyle veriyor buradakiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…