- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bizde aynı canım akşam yemeği olarak 2 kase çorba içti ve meyve suyu bisküvi şu bu şekilde yapıyoruzBilmediğin bisemi var acaba biz şuan su meyve suyu bisküvi falan yiyoruz yemekde çorba hoşaf verdiler yedi çok ilginç gerçekten
Canım kasiklarinin orda bir el büyüklüğünde bez var kasiklarinin bitimine kadar bandlamislar belini tamamen dolamamizlrNe bilim sargısını filan dolamışlar ya beline kadar serumlar çok değişik geldi
İnşallah canım ya ay bende korktum şimdiEvet canım valla merak ettim inşallah bişe yoktur
Tmm normal doktor fazla bantlamis sadeceCanım kasiklarinin orda bir el büyüklüğünde bez var kasiklarinin bitimine kadar bandlamislar belini tamamen dolamamizlr
Çorba falan ictiyse okadar serum neyin nesi acabaİnşallah canım ya ay bende korktum şimdi
Bende bilmiyorum canım da şey şimdi ayağa kaldırmayı denedik lavaboya gitsin diye yürümeye çalışacaktık ayağa tam kaldırdık adım atamadı beni yatırın kotuleniyirum dedi başı döndü zar zor yatırmaya çalışırken hemşire geldi madem kalkamıyor ördek vereyim dedi ve eşime de herkes kalkıyor sende kalkacaksin yani dedi böyle canım durum ışteÇorba falan ictiyse okadar serum neyin nesi acaba
Kizzzz sakın kaldırma bize direk ördek verdiler başı döner dedi hemşire yarına kadar ayağa kalkması oturmadı o yöne yatmasi yasakBende bilmiyorum canım da şey şimdi ayağa kaldırmayı denedik lavaboya gitsin diye yürümeye çalışacaktık ayağa tam kaldırdık adım atamadı beni yatırın kotuleniyirum dedi başı döndü zar zor yatırmaya çalışırken hemşire geldi madem kalkamıyor ördek vereyim dedi ve eşime de herkes kalkıyor sende kalkacaksin yani dedi böyle canım durum ışte
Tamam canım lavabo ihtiyacım geldi dedi büyük abdest için ördek ararken birazini yatağa kaçırmış temizledik bir türlü küçük abdestini yapamıyor var biliyorum catlicam ama yapamıyorum diyorKizzzz sakın kaldırma bize direk ördek verdiler başı döner dedi hemşire yarına kadar ayağa kalkması oturmadı o yöne yatmasi yasak
Çok zor ya iyi ki kusar falan diye bir tane de eşofman koymusum yoksa hiç birşey kalmicakmisBaş dönmesi bizdede oldu bi süre ayağa kalkınca
Canım benim valla şansına bizimki horul horul uyuyor neden öyle oldu anlamadım sıkıntıdan patlıcamÇok zor ya iyi ki kusar falan diye bir tane de eşofman koymusum yoksa hiç birşey kalmicakmis
KustumuÇok zor ya iyi ki kusar falan diye bir tane de eşofman koymusum yoksa hiç birşey kalmicakmis
Nescafe içirdim ben bol su öle yaptı canım sonda takarlar sizeTamam canım lavabo ihtiyacım geldi dedi büyük abdest için ördek ararken birazini yatağa kaçırmış temizledik bir türlü küçük abdestini yapamıyor var biliyorum catlicam ama yapamıyorum diyor
Baya sıkıntılı oldu sizinki canım ya Allah yardımcın olsunNescafe içirdim ben bol su öle yaptı canım sonda takarlar size
Canım şimdi tuvalete yarım yamalak yetiştirdik kimisini ortalığa kimisini klozete. Neyse ancak işimiz bitti çok şükür tuvaletini yaptı ikisini de. Her serde bir hayır var hesabıyla böylelikle kendine güveni geldi ayağa kalkabildi diye. Ayağa kalkıp yürüdü canım şükürler olsunCanım benim valla şansına bizimki horul horul uyuyor neden öyle oldu anlamadım sıkıntıdan patlıcam
Amin canım ALLAH ım razı olsun inşallah sizinkide hayırlısıyla düzelirBaya sıkıntılı oldu sizinki canım ya Allah yardımcın olsun
Ameliyatta sonda takmışlar öyle geldi odaya o sonda yüzünden eşim kotulendi çişi gelmedi çatladı catlayacak hala gelmedi sonda çok agritmis bütün biyolojik dengeyi bozmuşNescafe içirdim ben bol su öle yaptı canım sonda takarlar size
Yok canım farkında olmadan biraz büyük abdest kaçırdıKustumu
Canım sabah hemen çıkarmıyorlar öğlen sonu ikindine kadar bekletiyorlar sizinkini bilememde ve şey doktor polikinlik te işi mesaymesayi falan bitimi gelip çıkışı öyle veriyor buradakilerSaat hiç ilerlemiyor bi an önce sabah olsa evime gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?