- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.221
Canım bizim test de her alanda bol Lökosit görüldü yazıyordu eşimin o yüzden sormam gerek doktor a bakalimSizde yoktur belki canım. Benim idrardaki lokosit oranı 300 lere fırlamıştı çok ağır geçiriyorum kan fln geliyor idrardan o derece mahfoluyorum. İnşallah ilaçlardan sonra o derdimizde biter.
Yine ses yok nerdesiniz adet belirtilerim azaldı sadece göğüslerim ağrıyor buda belirti zatenAhh canım benim dualarım ve rabbim sizinle inşallah.
Canım benim sınavlarım var demiştim ya ders çalışıyorum, derslerinde çok boşladım zaten bakalım ne olacak. Sadece yazılanları okuyup bazıları dikkatimi çekiyor cvp veriyorum. Sen yaz ben buralardayım.Yine ses yok nerdesiniz adet belirtilerim azaldı sadece göğüslerim ağrıyor buda belirti zaten
Hadi bakalım inşallah olmazsınBakalım ben bu ay kaçıncı günde hasta olcam hala gelmedi.
Ah kuzum inşallah ama ümidim Yok çünki oluyorum böyle.Hadi bakalım inşallah olmazsın
Cnm test yapsana niye bekliyorsun ki ???Yine ses yok nerdesiniz adet belirtilerim azaldı sadece göğüslerim ağrıyor buda belirti zaten
Cuma ctesi adet günüm erken degilmiiCnm test yapsana niye bekliyorsun ki ???
Bilemezsinnnn sürpriz olabilirBen belki de bu ay yumurtlamadım.
Benim yumoşlar çok tembel çoookkk.
Gününün geçtiğini sandım cnm pardon. Bekle bence.Cuma ctesi adet günüm erken degilmii
Gününün geçtiğini sandım cnm pardon. Bekle bence.
heheheh ne sabırsız insanlarız yahuu :))) Bende ilk zamanlar sürekli test yapıp sonuç negatif gördüğümde hep ağlıyordum eşimede diyemiyordum kızıyo diebekliyorum canım geçerse günüm 7 tane test aldım hemen yaparım
Canım eczaneden alırsan pahalı 5 tanesi 25 tl ben netten aldım 18 ovilasyon testi 2 tanede gebelik testi 20 TL ye aldım canımKızlarr birde bişey soracağım bu yumurtlama testleri ne kadar oluyor ben hiç kullanmadım da kaç tane almak lazım ne zaman yapmaya başlıcaz bu ay öyle deniym bende diyorumm
Bende hiç söylemiyorum canım ama yapıyorum gizliheheheh ne sabırsız insanlarız yahuu :))) Bende ilk zamanlar sürekli test yapıp sonuç negatif gördüğümde hep ağlıyordum eşimede diyemiyordum kızıyo dietabi dayanamayıp söylüyordum sonra ahh o çift çizgiyi görsek ya bizdeee
Hadi bakalım bir gebelik daha bekliyorum bu tipikten bu ayBende hiç söylemiyorum canım ama yapıyorum gizli
Vayyyy kaç gün oldu bugünHadi bakalım bir gebelik daha bekliyorum bu tipikten bu aybende bir 7 gün geçsin yapıcam dolabımda zor günler için sakladığım bir testim var.
Yarın 4 gün olacak ama hiç umudum yok o yüzden düşünmüyorum. 15 gün geciktiğimi biliyorum ben sonra adet ve hüsranVayyyy kaç gün oldu bugün
Ben olsammm 4 tane yapmıştımmmmm nasıl peki adet belirten var mıYarın 4 gün olacak ama hiç umudum yok o yüzden düşünmüyorum. 15 gün geciktiğimi biliyorum ben sonra adet ve hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?