Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aa bu ne hız şimdi ağzındaydı daha. Erken gelmiş Neyse hayırlısıyla gelip gitsin çalışmaya devam
Valla hiç agrım sızım yok pat diye geliverdi anlamdım bende evet hayırlısı şubatta aşılama yapılacak düzgün bi doktor bulamadım gittim doktordan pek emın değilimin

Valla hiç agrım sızım yok pat diye geliverdi anlamdım bende evet hayırlısı şubatta aşılama yapılacak düzgün bi doktor bulamadım gittim doktordan pek emın değilimin
Bak şimdi kızmaya başlayacağım. Eşinin bir tahlillerini yap bakalım. Birde idrar kültür tahlili isteyin bakalım enfeksiyon var mı? Sonra aşılamada tutmaz. Daha çok üzülürsün.

Aaaa nasıl oluyor o. Sen ne zaman yumurtladın ki?
Maaşallah stres sende etkili olmuyor galiba.
Yumoşlar iyi çalışıyor.
Baya baya adet kanaması mı?
12.gunde çift çizgiyi görmüştük canım bugün 26.gun adetin yeni işte bişe aktı baktım kan sancımda başladı 1 saat önce hiç bişeyım yoktu

Bak şimdi kızmaya başlayacağım. Eşinin bir tahlillerini yap bakalım. Birde idrar kültür tahlili isteyin bakalım enfeksiyon var mı? Sonra aşılamada tutmaz. Daha çok üzülürsün.
Neeee yaptırmayım mı aşılamaaaa ilk eşimi yollıcam zaten sperm sonucuna göre yapıcaz iştee

12.gunde çift çizgiyi görmüştük canım bugün 26.gun adetin yeni işte bişe aktı baktım kan sancımda başladı 1 saat önce hiç bişeyım yoktu
Olsun canım sağlıklı olalım da en kötü tüp bebeğe kadar yolu var bende takmıyorum nasip diyip geçiyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği

Suskun Ceylan tamam o zaman canın13. Gün yumurtladıysan normal adet olman. Hayırlısı olsun.
Hayır canım yaptırma 1/2 Aydan birşey kaybetmezsin. Sen bir sperm sonuçlarını getir bakalım. Lökosit miktarı önemli. Sonra yaptırırsın.

1 milyona kadar lokosit normal görüyor doktorlar. Bizde 5-6 yazıo yani 5-6 milyon yüksek yani enfeksiyonumz. Antibiyotikden sonra çok merak ediyorum sonuçlar nasıl olcak bakalım ama 3 ayı bulur dio yine doktor tam toparlanmasını bekledik o kadarda beklerz artk napalımm

Eşime söyledim bakalım akşam konuşuruz dedi benımde kafam karışık açıkcası

Off bizde öyle dua ediyoruz yaa önceden çok takıyodum ağlıyodm da şimdi o kadar değil ama çok hassas oldm bu aralar çevremde çok hamile var ondan galiba
etrafımda pek insan Yok canım benım ailemden uzaklardayım hamile birini görünce tuhaf oluyor insan tuhaf bi duygu hayırlısı

Eşime söyledim bakalım akşam konuşuruz dedi benımde kafam karışık açıkcası
Kafa karıştıracak birşey Yok canım. Sonuçta hepsinin tedavi var. Bir doktor sizi tatmin etmedi mi? Başka bir doktora gideceksiniz. Bol bolda okuyup bilinçleneceğiz ona göre de haraket edeceğiz bu kadar. Bir iki ay kayıp değil.

Aynen canım Allah dermansız dert vermesin. Bizde ilerde çocuklarımıza ahh sizi böyle böyle beklemiştik bizi böyle uğraştırmıştınız diye anlatacağız :))

Canım benim rabbim senin gönlüne göre versin inşallah ne güzel motive ediyorsun bakalım konuşunca yazicam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…