- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.261
Aman bana da diyorduKızlar sakin olunnnnn telimdeki adet takvimi bildiri yaptı az önce ctesi adetiniz başlıcak hazır ol diyor pislik
Hih öyle yapıyorumAman bana da diyorduSonra da geçti deyip durdu O yüzden çok takma o pisi
Aa bu ne hız şimdi ağzındaydı daha. Erken gelmişKızlar ben şok adet oldum
Valla hiç agrım sızım yok pat diye geliverdi anlamdım bende evet hayırlısı şubatta aşılama yapılacak düzgün bi doktor bulamadım gittim doktordan pek emın değiliminAa bu ne hız şimdi ağzındaydı daha. Erken gelmişNeyse hayırlısıyla gelip gitsin çalışmaya devam
Aaaa nasıl oluyor o. Sen ne zaman yumurtladın ki?Kızlar ben şok adet oldum
Bak şimdi kızmaya başlayacağım. Eşinin bir tahlillerini yap bakalım. Birde idrar kültür tahlili isteyin bakalım enfeksiyon var mı? Sonra aşılamada tutmaz. Daha çok üzülürsün.Valla hiç agrım sızım yok pat diye geliverdi anlamdım bende evet hayırlısı şubatta aşılama yapılacak düzgün bi doktor bulamadım gittim doktordan pek emın değilimin
12.gunde çift çizgiyi görmüştük canım bugün 26.gun adetin yeni işte bişe aktı baktım kan sancımda başladı 1 saat önce hiç bişeyım yoktuAaaa nasıl oluyor o. Sen ne zaman yumurtladın ki?
Maaşallah stres sende etkili olmuyor galiba.
Yumoşlar iyi çalışıyor.
Baya baya adet kanaması mı?
Neeee yaptırmayım mı aşılamaaaa ilk eşimi yollıcam zaten sperm sonucuna göre yapıcaz işteeBak şimdi kızmaya başlayacağım. Eşinin bir tahlillerini yap bakalım. Birde idrar kültür tahlili isteyin bakalım enfeksiyon var mı? Sonra aşılamada tutmaz. Daha çok üzülürsün.
Olsun canım sağlıklı olalım da en kötü tüp bebeğe kadar yolu var bende takmıyorum nasip diyip geçiyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği12.gunde çift çizgiyi görmüştük canım bugün 26.gun adetin yeni işte bişe aktı baktım kan sancımda başladı 1 saat önce hiç bişeyım yoktu
Evet canım hayırlısı inşallah bunların hıcbırıne gerek kalmaz doğal yolla olurOlsun canım sağlıklı olalım da en kötü tüp bebeğe kadar yolu var bende takmıyorum nasip diyip geçiyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği
Off bizde öyle dua ediyoruz yaa önceden çok takıyodum ağlıyodm da şimdi o kadar değil ama çok hassas oldm bu aralar çevremde çok hamile var ondan galibaEvet canım hayırlısı inşallah bunların hıcbırıne gerek kalmaz doğal yolla olur
1 milyona kadar lokosit normal görüyor doktorlar. Bizde 5-6 yazıo yani 5-6 milyon yüksek yani enfeksiyonumz. Antibiyotikden sonra çok merak ediyorum sonuçlar nasıl olcak bakalım ama 3 ayı bulur dio yine doktor tam toparlanmasını bekledik o kadarda beklerz artk napalımmSuskun Ceylan tamam o zaman canın13. Gün yumurtladıysan normal adet olman. Hayırlısı olsun.
Hayır canım yaptırma 1/2 Aydan birşey kaybetmezsin. Sen bir sperm sonuçlarını getir bakalım. Lökosit miktarı önemli. Sonra yaptırırsın.
Eşime söyledim bakalım akşam konuşuruz dedi benımde kafam karışık açıkcasıSuskun Ceylan tamam o zaman canın13. Gün yumurtladıysan normal adet olman. Hayırlısı olsun.
Hayır canım yaptırma 1/2 Aydan birşey kaybetmezsin. Sen bir sperm sonuçlarını getir bakalım. Lökosit miktarı önemli. Sonra yaptırırsın.
etrafımda pek insan Yok canım benım ailemden uzaklardayım hamile birini görünce tuhaf oluyor insan tuhaf bi duygu hayırlısıOff bizde öyle dua ediyoruz yaa önceden çok takıyodum ağlıyodm da şimdi o kadar değil ama çok hassas oldm bu aralar çevremde çok hamile var ondan galiba
Kafa karıştıracak birşey Yok canım. Sonuçta hepsinin tedavi var. Bir doktor sizi tatmin etmedi mi? Başka bir doktora gideceksiniz. Bol bolda okuyup bilinçleneceğiz ona göre de haraket edeceğiz bu kadar. Bir iki ay kayıp değil.Eşime söyledim bakalım akşam konuşuruz dedi benımde kafam karışık açıkcası
Aynen canım Allah dermansız dert vermesin. Bizde ilerde çocuklarımıza ahh sizi böyle böyle beklemiştik bizi böyle uğraştırmıştınız diye anlatacağız :))Kafa karıştıracak birşey Yok canım. Sonuçta hepsinin tedavi var. Bir doktor sizi tatmin etmedi mi? Başka bir doktora gideceksiniz. Bol bolda okuyup bilinçleneceğiz ona göre de haraket edeceğiz bu kadar. Bir iki ay kayıp değil.
Canım benim rabbim senin gönlüne göre versin inşallah ne güzel motive ediyorsun bakalım konuşunca yazicam canimKafa karıştıracak birşey Yok canım. Sonuçta hepsinin tedavi var. Bir doktor sizi tatmin etmedi mi? Başka bir doktora gideceksiniz. Bol bolda okuyup bilinçleneceğiz ona göre de haraket edeceğiz bu kadar. Bir iki ay kayıp değil.
Amin canım inşallahAynen canım Allah dermansız dert vermesin. Bizde ilerde çocuklarımıza ahh sizi böyle böyle beklemiştik bizi böyle uğraştırmıştınız diye anlatacağız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?