- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.241
Çok enteresan bir şekilde hiçbir adet belirtim Yok. Ne kaşık ağrım var ne göğüs hassasiyetim. Spordayken kasığıma kramp gibi birşey girmişti. Birde dün bugün akıntım var hele bugün adet oldum sandım su gibi geldi ama daha yok. Hamilelikten başka herşeye yoruyorum, bugün yüzdüm ditorum ki herhalde su kaçtıBen olsammm 4 tane yapmıştımmmmm nasıl peki adet belirten var mı
Allah'ım sana geliyorumÇok enteresan bir şekilde hiçbir adet belirtim Yok. Ne kaşık ağrım var ne göğüs hassasiyetim. Spordayken kasığıma kramp gibi birşey girmişti. Birde dün bugün akıntım var hele bugün adet oldum sandım su gibi geldi ama daha yok. Hamilelikten başka herşeye yoruyorum, bugün yüzdüm ditorum ki herhalde su kaçtı
Bir kaç günde koku hassasiyetim var sanki başlasa hiçbirşey yok.
heheheheh zor günler için saklanan gebelik testleriiHadi bakalım bir gebelik daha bekliyorum bu tipikten bu aybende bir 7 gün geçsin yapıcam dolabımda zor günler için sakladığım bir testim var.
Allah'ım sana geliyorumyarın yap artık bı tane çatlatma beni [/QUOTE
aaaa bende merak ettiimmmmmmmmÇok enteresan bir şekilde hiçbir adet belirtim Yok. Ne kaşık ağrım var ne göğüs hassasiyetim. Spordayken kasığıma kramp gibi birşey girmişti. Birde dün bugün akıntım var hele bugün adet oldum sandım su gibi geldi ama daha yok. Hamilelikten başka herşeye yoruyorum, bugün yüzdüm ditorum ki herhalde su kaçtı
aaaa çok iyi canım fiyatı hangi siteden aldın ismi ney dün ben baktım ama bissürü var farklı fiyatlardaCanım eczaneden alırsan pahalı 5 tanesi 25 tl ben netten aldım 18 ovilasyon testi 2 tanede gebelik testi 20 TL ye aldım canım
Ee yapsana bir testÇok enteresan bir şekilde hiçbir adet belirtim Yok. Ne kaşık ağrım var ne göğüs hassasiyetim. Spordayken kasığıma kramp gibi birşey girmişti. Birde dün bugün akıntım var hele bugün adet oldum sandım su gibi geldi ama daha yok. Hamilelikten başka herşeye yoruyorum, bugün yüzdüm ditorum ki herhalde su kaçtı
Canim GittiGidiyor dan aldım laboquick markasıaaaa çok iyi canım fiyatı hangi siteden aldın ismi ney dün ben baktım ama bissürü var farklı fiyatlarda[/QUO
Tamam canım teşekkür ederim bende alayım :))Canim GittiGidiyor dan aldım laboquick markası
Canım benim üzülmek istemiyorum. Bu ay sınav stresim vardı ona bağlıyorum. Ama umarım vardır çok isterim.Ee yapsana bir testInşallah iyi haberlerini alırız
Canım benim üzülmek istemiyorum. Bu ay sınav stresim vardı ona bağlıyorum. Ama umarım vardır çok isterim.
Evet her seferinde sonucu biliyor olsak da üzücü oluyor tek çizgiyi görmek. Senin çok düzenli değil galiba gecikebiliyor arada. Inşallah bu sefer bebiştendir. Sen yine de dikkat et spor falan diyorsun şu ara biraz daha sakin ol bakalımCanım benim üzülmek istemiyorum. Bu ay sınav stresim vardı ona bağlıyorum. Ama umarım vardır çok isterim.
Kuzum ilk sen sonra ben
Evet canım beklediğim günden 3 gün sonra olabiliyorum Nadire’nde 15 günü bile buluyor. O yüzden ümidim Yok. Zaten tedavi oluyoruz değerlerde parlak değil. :)Evet her seferinde sonucu biliyor olsak da üzücü oluyor tek çizgiyi görmek. Senin çok düzenli değil galiba gecikebiliyor arada. Inşallah bu sefer bebiştendir. Sen yine de dikkat et spor falan diyorsun şu ara biraz daha sakin ol bakalım
Valla benim göğüs ağrım geçti hiç bi yerim agrimiyor bilmem dedim ya her ay bişe buluyorum kendime yok migdem bulanıyor başka ay kasigim ağrıyor başka ay daha başka şeyler buluyorumKuzum ilk sen sonra ben))
Hadi inşallah güzel haberler alırız kızlar burada güzel haberler aldıkça bizim umutlarımız daha da yükseliyorCanım benim üzülmek istemiyorum. Bu ay sınav stresim vardı ona bağlıyorum. Ama umarım vardır çok isterim.
Psikolojik benimde gecikince hemen mide bulantısı ve koku hassasiyeti olurValla benim göğüs ağrım geçti hiç bi yerim agrimiyor bilmem dedim ya her ay bişe buluyorum kendime yok migdem bulanıyor başka ay kasigim ağrıyor başka ay daha başka şeyler buluyorumbu ay sessiz kalıyorum sadece akintim var okadar bakalim hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım inşallah. Birde gebelikle adet belirtileri de aynı. Sabah kalktım eşime dedim hadi tiremisu yemeğe gidelim canım çok çekti. Diyor ki birde hamile olsan ne yaparım acaba.Hadi inşallah güzel haberler alırız kızlar burada güzel haberler aldıkça bizim umutlarımız daha da yükseliyor
İlla kendimizi hamile moduna sokuyoruz dimiiiiiİnşallah canım inşallah. Birde gebelikle adet belirtileri de aynı. Sabah kalktım eşime dedim hadi tiremisu yemeğe gidelim canım çok çekti. Diyor ki birde hamile olsan ne yaparım acaba.
Birde hazırlanırken camdan sotelenmiş soğan kokusu aldım.ay bizler çok alemiz @Suskun Ceylan
Belirti olacak diye bir şey yok kuzum. Sonradan çıkabiliyor ilerledikçe. Hadi inşallah bir iyi haberde senden gelirValla benim göğüs ağrım geçti hiç bi yerim agrimiyor bilmem dedim ya her ay bişe buluyorum kendime yok migdem bulanıyor başka ay kasigim ağrıyor başka ay daha başka şeyler buluyorumbu ay sessiz kalıyorum sadece akintim var okadar bakalim hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?