Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben olsammm 4 tane yapmıştımmmmm nasıl peki adet belirten var mı
Çok enteresan bir şekilde hiçbir adet belirtim Yok. Ne kaşık ağrım var ne göğüs hassasiyetim. Spordayken kasığıma kramp gibi birşey girmişti. Birde dün bugün akıntım var hele bugün adet oldum sandım su gibi geldi ama daha yok. Hamilelikten başka herşeye yoruyorum, bugün yüzdüm ditorum ki herhalde su kaçtı
Bir kaç günde koku hassasiyetim var sanki başlasa hiçbirşey yok.

Allah'ım sana geliyorum yarın yap artık bı tane çatlatma beni

Hadi bakalım bir gebelik daha bekliyorum bu tipikten bu ay bende bir 7 gün geçsin yapıcam dolabımda zor günler için sakladığım bir testim var.
heheheheh zor günler için saklanan gebelik testlerii

Canım eczaneden alırsan pahalı 5 tanesi 25 tl ben netten aldım 18 ovilasyon testi 2 tanede gebelik testi 20 TL ye aldım canım
aaaa çok iyi canım fiyatı hangi siteden aldın ismi ney dün ben baktım ama bissürü var farklı fiyatlarda

Ee yapsana bir test Inşallah iyi haberlerini alırız

Canım benim üzülmek istemiyorum. Bu ay sınav stresim vardı ona bağlıyorum. Ama umarım vardır çok isterim.
Evet her seferinde sonucu biliyor olsak da üzücü oluyor tek çizgiyi görmek. Senin çok düzenli değil galiba gecikebiliyor arada. Inşallah bu sefer bebiştendir. Sen yine de dikkat et spor falan diyorsun şu ara biraz daha sakin ol bakalım

Evet canım beklediğim günden 3 gün sonra olabiliyorum Nadire’nde 15 günü bile buluyor. O yüzden ümidim Yok. Zaten tedavi oluyoruz değerlerde parlak değil. :)

Kuzum ilk sen sonra ben ))
Valla benim göğüs ağrım geçti hiç bi yerim agrimiyor bilmem dedim ya her ay bişe buluyorum kendime yok migdem bulanıyor başka ay kasigim ağrıyor başka ay daha başka şeyler buluyorum bu ay sessiz kalıyorum sadece akintim var okadar bakalim hayırlısı olsun inşallah

Canım benim üzülmek istemiyorum. Bu ay sınav stresim vardı ona bağlıyorum. Ama umarım vardır çok isterim.
Hadi inşallah güzel haberler alırız kızlar burada güzel haberler aldıkça bizim umutlarımız daha da yükseliyor

Psikolojik benimde gecikince hemen mide bulantısı ve koku hassasiyeti olur Ayy ne olacak bizim bu hallerimiz

Hadi inşallah güzel haberler alırız kızlar burada güzel haberler aldıkça bizim umutlarımız daha da yükseliyor
İnşallah canım inşallah. Birde gebelikle adet belirtileri de aynı. Sabah kalktım eşime dedim hadi tiremisu yemeğe gidelim canım çok çekti. Diyor ki birde hamile olsan ne yaparım acaba.
Birde hazırlanırken camdan sotelenmiş soğan kokusu aldım. ay bizler çok alemiz @Suskun Ceylan

İlla kendimizi hamile moduna sokuyoruz dimiiiii

Belirti olacak diye bir şey yok kuzum. Sonradan çıkabiliyor ilerledikçe. Hadi inşallah bir iyi haberde senden gelir

Kızlar sakin olunnnnn telimdeki adet takvimi bildiri yaptı az önce ctesi adetiniz başlıcak hazır ol diyor pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…