- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.301
ayy bende bian heyecan yaptımmmmKızlar dayanamayıp test yaptım güzel haber vermek isterdim ama maalesef yine gelmemiş nazlı bebeğim. Çok nazlı çooookkk.
Vardır bundada bir hayr diyelim. Rabbim büyük.
Nasıl heyecanlandırdım amaValla güzel habere kadar okudum kalbim tele çarptı sen bunun için bı gitsene doktora
Canım kökositi sor fazla var ne yapmalıyız. Varikosel ameliyatından sonra DNA hasar testine baktırsak nasıl olur ne demeliyiz baktırmak için onu sor.Daha önce söylemiştim iki erkek kardeşim eczanede çalışıyor şimdi biri ürologa gidiyor ben konuscam cabukkkk şöyleSaklicennet canım ne sorayım panik oldum
Yaaa 5 gün gecikmeli birde daha adet olamadım herşeyim alt üst oldu sizde Yok mu böyle problem.ayy bende bian heyecan yaptımmmmValla bizim bebeler çok nazlı ahtım var poposuna vuracağım gelsin hele bi
Kaynanamın bı tanıdığı yıllarca çocuğu olmamış sonra olmuş doğumu çok zor olunca bunu bı dogurim öldürecem demiş kadın acisindanayy bende bian heyecan yaptımmmmValla bizim bebeler çok nazlı ahtım var poposuna vuracağım gelsin hele bi
Canım lökosit için antibiyotik içmesi gerek dedi buda gebeliğe engel dedi a-b hareketiniz çok düşük dedi %25 takviye ilacla duzelicek şeyler orada iyi bı ürologa gidin dediCanım kökositi sor fazla var ne yapmalıyız. Varikosel ameliyatından sonra DNA hasar testine baktırsak nasıl olur ne demeliyiz baktırmak için onu sor.
Amin canım inşallahKızlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 4 sene önce sonuçlar hiç değişmedi eniştesi oldu 10 senenin sonunda görümcemin şuan 3 kızı var bizim tüp bebek doktorumuz artık yapmıyoruz varikosel ameliyatını eşimde çok yoğun değildi ama bahsettiğim kişinin çok kötü durumdaymış dr kendi sağlığın için ol demiş ve hemen eşi hamile kalmış ameliyat sonrası eşinizde de çok çok ileri derece de değilse boşuna yıpratmayın tabiki doktorunuzun önerisini dinleyin özellikle tüp bebek doktorlarıyla iletişimde olun bu benim tecrübem tabiki herkesin kendi kararı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)
Teşekkür ederim canım yazdığın için. Ben çok araştırdım okudum eşimde çift taraflı var Buda ikinci ameliyatımız olacak sanırım bu topikte ilki ben yapacağım bakalım taktir allahtan. :)Kızlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 4 sene önce sonuçlar hiç değişmedi eniştesi oldu 10 senenin sonunda görümcemin şuan 3 kızı var bizim tüp bebek doktorumuz artık yapmıyoruz varikosel ameliyatını eşimde çok yoğun değildi ama bahsettiğim kişinin çok kötü durumdaymış dr kendi sağlığın için ol demiş ve hemen eşi hamile kalmış ameliyat sonrası eşinizde de çok çok ileri derece de değilse boşuna yıpratmayın tabiki doktorunuzun önerisini dinleyin özellikle tüp bebek doktorlarıyla iletişimde olun bu benim tecrübem tabiki herkesin kendi kararı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)
A+b kaç canım hemen düşme onların bir kriteri var tek değer bile altında olsa düşük diyorlar.Canım lökosit için antibiyotik içmesi gerek dedi buda gebeliğe engel dedi a-b hareketiniz çok düşük dedi %25 takviye ilacla duzelicek şeyler orada iyi bı ürologa gidin dedi
Enişteniz Ereli’n evlendi galiba 10 sene sonraya 3 çocuğu nasıl sığdırmış maaşallah.Kızlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 4 sene önce sonuçlar hiç değişmedi eniştesi oldu 10 senenin sonunda görümcemin şuan 3 kızı var bizim tüp bebek doktorumuz artık yapmıyoruz varikosel ameliyatını eşimde çok yoğun değildi ama bahsettiğim kişinin çok kötü durumdaymış dr kendi sağlığın için ol demiş ve hemen eşi hamile kalmış ameliyat sonrası eşinizde de çok çok ileri derece de değilse boşuna yıpratmayın tabiki doktorunuzun önerisini dinleyin özellikle tüp bebek doktorlarıyla iletişimde olun bu benim tecrübem tabiki herkesin kendi kararı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)
A-0.saatte %15A+b kaç canım hemen düşme onların bir kriteri var tek değer bile altında olsa düşük diyorlar.
50 canım sizde 25 bence böyle üzülmemelisin sonuçta allahtan gelmiş birşey. Elin yoksa kolu olmayana bakacaksın diyor peygamberimiz. Senin durumun iyi bizde toplamda %7 gerisi haraketsiz.İlk sperm testimiz ile jinekolog a gittiğimde zaten bu şekilde hamile kalsan düşük yapardın demişti banakac acaba o kriter
Değiştirdim canım kaç defa gittim hala beni tanimamasina gıcık oldum bu gittiğim jinekolog da hızınız %25 ama aşılama denebilir dedi ürologda aşılama için uygun dedi bilmiyorum valla kafam karışık50 canım sizde 25 bence böyle üzülmemelisin sonuçta allahtan gelmiş birşey. Elin yoksa kolu olmayana bakacaksın diyor peygamberimiz. Senin durumun iyi bizde toplamda %7 gerisi haraketsiz.
Böyle yapmamalısın rabbim seni daha kötüsüyle cezalandırır. Ve de hızlı haraketli oranıyla düşüğün hiç bir alakası yokk. Hemen değiştir o doktorunu. Kullandığınız vitaminler haraket katar hiç merak etme sabır sabır sabır. Allah sabredenlerledir unutma.
Yıkama sonrası ml de mi8 milyon 300 bin.Ml de 35.800 sperm sayımız ama yıkama işlemi sonrası 8.300 sayımız suan
Bakalım canım ay sonu test yaptırıcaz eşime uroga gitcez sonra ne dıcek bakalımYıkama sonrası ml de mi8 milyon 300 bin.
Evet aşılama olur kuzum ben sana aşılama Yada tüp bebek yaptırma demiyorum lökositi çöz DNA hasarı var mı yok mu baktır herşey temiz çıkarsa yaptır istersen tabiki. Bu arada sormuşsun canım DNA hasarı bazen morfolojiyi bozabiliyor da bozmayaniliyorda ama yumurtayı dölleyemiyor veya düşüklere neden oluyor.
17-18 yaşındaymış görümcem 10 yılda 3 negatif tüp denemişler olmamış bi kere hamile kalmış düşmüş Yen'i evliyken 10. Senelerinde ameliyat olmuş korkuyormuş adam olamamış son çare olmuş şuan 19 -20 yıllık evliler 10-8-4 yaşlarında 3 kızları var MâşâAllah onlara yaradı ameliyat benim olmadı 4 yumurta takibi 1 aşılama 2 negatif tüp şuan 3. Tedavimdeyim canım inşâAllah bu sefer olurEnişteniz Ereli’n evlendi galiba 10 sene sonraya 3 çocuğu nasıl sığdırmış maaşallah.
Benim eşimin yaşı 33 10 seneyi bekleyemeyiz sanırım ama çocuğunun olması güzel. Sizin var mı? 4 sene olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?