Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Daha önce söylemiştim iki erkek kardeşim eczanede çalışıyor şimdi biri ürologa gidiyor ben konuscam cabukkkk şöyle Saklicennet canım ne sorayım panik oldum

Kızlar dayanamayıp test yaptım güzel haber vermek isterdim ama maalesef yine gelmemiş nazlı bebeğim. Çok nazlı çooookkk.
Vardır bundada bir hayr diyelim. Rabbim büyük.
ayy bende bian heyecan yaptımmmm Valla bizim bebeler çok nazlı ahtım var poposuna vuracağım gelsin hele bi

Daha önce söylemiştim iki erkek kardeşim eczanede çalışıyor şimdi biri ürologa gidiyor ben konuscam cabukkkk şöyle Saklicennet canım ne sorayım panik oldum
Canım kökositi sor fazla var ne yapmalıyız. Varikosel ameliyatından sonra DNA hasar testine baktırsak nasıl olur ne demeliyiz baktırmak için onu sor.

Kızlar benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 4 sene önce sonuçlar hiç değişmedi eniştesi oldu 10 senenin sonunda görümcemin şuan 3 kızı var bizim tüp bebek doktorumuz artık yapmıyoruz varikosel ameliyatını eşimde çok yoğun değildi ama bahsettiğim kişinin çok kötü durumdaymış dr kendi sağlığın için ol demiş ve hemen eşi hamile kalmış ameliyat sonrası eşinizde de çok çok ileri derece de değilse boşuna yıpratmayın tabiki doktorunuzun önerisini dinleyin özellikle tüp bebek doktorlarıyla iletişimde olun bu benim tecrübem tabiki herkesin kendi kararı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)

Canım kökositi sor fazla var ne yapmalıyız. Varikosel ameliyatından sonra DNA hasar testine baktırsak nasıl olur ne demeliyiz baktırmak için onu sor.
Canım lökosit için antibiyotik içmesi gerek dedi buda gebeliğe engel dedi a-b hareketiniz çok düşük dedi %25 takviye ilacla duzelicek şeyler orada iyi bı ürologa gidin dedi

Amin canım inşallah

Teşekkür ederim canım yazdığın için. Ben çok araştırdım okudum eşimde çift taraflı var Buda ikinci ameliyatımız olacak sanırım bu topikte ilki ben yapacağım bakalım taktir allahtan. :)

Canım lökosit için antibiyotik içmesi gerek dedi buda gebeliğe engel dedi a-b hareketiniz çok düşük dedi %25 takviye ilacla duzelicek şeyler orada iyi bı ürologa gidin dedi
A+b kaç canım hemen düşme onların bir kriteri var tek değer bile altında olsa düşük diyorlar.

Enişteniz Ereli’n evlendi galiba 10 sene sonraya 3 çocuğu nasıl sığdırmış maaşallah.
Benim eşimin yaşı 33 10 seneyi bekleyemeyiz sanırım ama çocuğunun olması güzel. Sizin var mı? 4 sene olmuş.

İlk sperm testimiz ile jinekolog a gittiğimde zaten bu şekilde hamile kalsan düşük yapardın demişti bana kac acaba o kriter

İlk sperm testimiz ile jinekolog a gittiğimde zaten bu şekilde hamile kalsan düşük yapardın demişti bana kac acaba o kriter
50 canım sizde 25 bence böyle üzülmemelisin sonuçta allahtan gelmiş birşey. Elin yoksa kolu olmayana bakacaksın diyor peygamberimiz. Senin durumun iyi bizde toplamda %7 gerisi haraketsiz.
Böyle yapmamalısın rabbim seni daha kötüsüyle cezalandırır. Ve de hızlı haraketli oranıyla düşüğün hiç bir alakası yokk. Hemen değiştir o doktorunu. Kullandığınız vitaminler haraket katar hiç merak etme sabır sabır sabır. Allah sabredenlerledir unutma.

Değiştirdim canım kaç defa gittim hala beni tanimamasina gıcık oldum bu gittiğim jinekolog da hızınız %25 ama aşılama denebilir dedi ürologda aşılama için uygun dedi bilmiyorum valla kafam karışık

Ml de 35.800 sperm sayımız ama yıkama işlemi sonrası 8.300 sayımız suan
Yıkama sonrası ml de mi8 milyon 300 bin.
Evet aşılama olur kuzum ben sana aşılama Yada tüp bebek yaptırma demiyorum lökositi çöz DNA hasarı var mı yok mu baktır herşey temiz çıkarsa yaptır istersen tabiki. Bu arada sormuşsun canım DNA hasarı bazen morfolojiyi bozabiliyor da bozmayaniliyorda ama yumurtayı dölleyemiyor veya düşüklere neden oluyor.

Bakalım canım ay sonu test yaptırıcaz eşime uroga gitcez sonra ne dıcek bakalım

17-18 yaşındaymış görümcem 10 yılda 3 negatif tüp denemişler olmamış bi kere hamile kalmış düşmüş Yen'i evliyken 10. Senelerinde ameliyat olmuş korkuyormuş adam olamamış son çare olmuş şuan 19 -20 yıllık evliler 10-8-4 yaşlarında 3 kızları var MâşâAllah onlara yaradı ameliyat benim olmadı 4 yumurta takibi 1 aşılama 2 negatif tüp şuan 3. Tedavimdeyim canım inşâAllah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…