Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızalar eşim 3 ay proxeed plus ve E vitamini
Bu ayda promen k kullanıyor henüz bitmedi ama bugün test verdi çooookkk merak ediyorum sonucumuzu araya da hafta sonu girdi. Acaba düzelme varmıdır?
Umarım tedaviye yanıt veriyoruzdur. Umut vardır.

Bizde test yaptırdık bugün. Bende çok heyecanlıyım

Mutlaka vardır canım bugün çıkmıyomu sonuç bende merak ettim

Bizede haber verin canım hayırlısı olsun inşallah
İnş cnm dua edin bize. Biz her ay test yapıyoruz aslında. Yoksa çatlarım :) 16.30 gibi çıkacak inş sayımız ,hızımız kat kat artar. Saklicennet arkadaşımında inş gönlüne göre versin mevlammmmm. Kızlar benim göğüsler yine taş gibi oldu yaaaaa. Ağrıyor yineeee.

Yok valla korunmadım cnm. Bi doktor korun dedi biri korunma dedi. Bende korunmadım. Ama göğüslerim sızlıyor. Büyüdüler de. Adetime 7-8 gün var.
Sence adet belirtisi mi yoksa sürpriz belirtisi olabilir mi?
Genelde bende adet belirtisi oluyor göğüs hassasiyeti ve akıntı..

Suskun Ceylan zeynepppppppp
Zeynepcim mutlaka bize yaz bakalım gelişme nasıl. İnşallah rabbim şifamızı verir inşallah..
Bende çok heyecanlıyım eğitim araştırmada yaptırıyoruz genelde ertesi gün çıkar diyorlar ama sisteme düşer mi acaba meraktan çatlarım hafta sonunu nasıl bekleyeceğim die düşünüyorum.
Eşimde dedi ki miktarı biraz az geldi tahrik olmayınca zor oluyor bu işler diyor birde önünde giren adam gibi 1 saat çıkamamış çok sinirlenmiş Buda hiç gelemez böyle şeylere biri de hastaymış hep ortalığa bulduğu yere hapşırıp durmuş. Benimki de aşırı titiz girmiş odaya ki adam duş almış heryeri ıslatmış. Buda toplamış bütün peçeteleri herşeyi peçeteyler tütmüş o arada kapı açıkmış kadında beyefendi kapıya kapatın demiş eşimde elindeki peçeteleri göstermiş sabredin kapatıcam herhalde falan demiş. Herşeyde bunu buluyor. Nasıl test verdi çok merak ediyorum yavruların korkudan haraket edememişlerdir.

Sence adet belirtisi mi yoksa sürpriz belirtisi olabilir mi?
Genelde bende adet belirtisi oluyor göğüs hassasiyeti ve akıntı..

Cnm İnan bilmiyorum genelde bende göğüs hassasiyeti regl belirtisi değildir ama her ay farklılıkta gösterebiliyor. Geçen ayda böyle olmuştu gebeydim. Ama belli de olmaz belki de adet belirtisidir. Gerçi 3/4 gündür deli gibi spor yapıyorum gebelik olsada gider....

Tobe tobe valla eslerimizin işide zor rabbim tez zamanda kurtarsın bizi bu sıkıntılardan inşallah

Yok valla korunmadım cnm. Bi doktor korun dedi biri korunma dedi. Bende korunmadım. Ama göğüslerim sızlıyor. Büyüdüler de. Adetime 7-8 gün var.
Daha öncede söyledim kuzenimle senin durum aynı ona doktor 2 ay korunmasini söyledi genetik test kan pirtilasmasi bu testlerin sonucunu alana kadar korundu

Daha öncede söyledim kuzenimle senin durum aynı ona doktor 2 ay korunmasini söyledi genetik test kan pirtilasmasi bu testlerin sonucunu alana kadar korundu

Artık çok geç korunmadım birazda emin olmak istedim aslında hamile kalırsam yine düşük olursa kesin birşey var derim diye düşündüm. Bakalım ne olacak. Ama hamileysem hemen iğneye başlamayı düşünüyorum tabi hamileysem bu çok düşük bi ihtimal. Malum 3 sene de ancak 2 defa gebelik oldu. Tekrarlayan düşüklerde test yapılmadan da iğne yapılabiliyormuş önlem olarak.

Cnm aksilik olacaksa illaki oluyor işte. Yapacak birşey yok inş sonuçlar güzel gelir.

inşallah güzel haberler alırsınız canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…