- 28 Aralık 2017
- 818
- 1.779
- 33
- 34
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.321
hahahha o kadar da gaddar olamamKaynanamın bı tanıdığı yıllarca çocuğu olmamış sonra olmuş doğumu çok zor olunca bunu bı dogurim öldürecem demiş kadın acisindan
hahahha o kadar da gaddar olamam
Canım sizin lokosit sayısı kaçtı sonuçlarınızda ? Değerler kaçtı sayı hız morfoloji hatırlıyor musun ?
aaa sizin yine iyi bizim 5-6 yazıyodu canm bizim daha yüksekCnm lökosit 3.6 idi bi testte. Bi testte de 3.45 ti.
Bizde test yaptırdık bugün. Bende çok heyecanlıyımKızalar eşim 3 ay proxeed plus ve E vitamini
Bu ayda promen k kullanıyor henüz bitmedi ama bugün test verdi çooookkk merak ediyorum sonucumuzu araya da hafta sonu girdi. Acaba düzelme varmıdır?
Umarım tedaviye yanıt veriyoruzdur. Umut vardır.
Mutlaka vardır canım bugün çıkmıyomu sonuç bende merak ettimKızalar eşim 3 ay proxeed plus ve E vitamini
Bu ayda promen k kullanıyor henüz bitmedi ama bugün test verdi çooookkk merak ediyorum sonucumuzu araya da hafta sonu girdi. Acaba düzelme varmıdır?
Bizede haber verin canım hayırlısı olsun inşallahBizde test yaptırdık bugün. Bende çok heyecanlıyım
İnş cnm dua edin bize. Biz her ay test yapıyoruz aslında. Yoksa çatlarım :) 16.30 gibi çıkacak inş sayımız ,hızımız kat kat artar.Bizede haber verin canım hayırlısı olsun inşallah
Sen korunuyormusun canımİnş cnm dua edin bize. Biz her ay test yapıyoruz aslında. Yoksa çatlarım :) 16.30 gibi çıkacak inş sayımız ,hızımız kat kat artar.Saklicennet arkadaşımında inş gönlüne göre versin mevlammmmm. Kızlar benim göğüsler yine taş gibi oldu yaaaaa. Ağrıyor yineeee.
Yok valla korunmadım cnm. Bi doktor korun dedi biri korunma dedi. Bende korunmadım. Ama göğüslerim sızlıyor. Büyüdüler de. Adetime 7-8 gün var.Sen korunuyormusun canım
Sence adet belirtisi mi yoksa sürpriz belirtisi olabilir mi?Yok valla korunmadım cnm. Bi doktor korun dedi biri korunma dedi. Bende korunmadım. Ama göğüslerim sızlıyor. Büyüdüler de. Adetime 7-8 gün var.
Sence adet belirtisi mi yoksa sürpriz belirtisi olabilir mi?
Genelde bende adet belirtisi oluyor göğüs hassasiyeti ve akıntı..
Tobe tobe valla eslerimizin işide zor rabbim tez zamanda kurtarsın bizi bu sıkıntılardan inşallahSuskun Ceylan zeynepppppppp
Zeynepcim mutlaka bize yaz bakalım gelişme nasıl. İnşallah rabbim şifamızı verir inşallah..
Bende çok heyecanlıyım eğitim araştırmada yaptırıyoruz genelde ertesi gün çıkar diyorlar ama sisteme düşer mi acaba meraktan çatlarım hafta sonunu nasıl bekleyeceğim die düşünüyorum.
Eşimde dedi ki miktarı biraz az geldi tahrik olmayınca zor oluyor bu işler diyorbirde önünde giren adam gibi 1 saat çıkamamış çok sinirlenmiş Buda hiç gelemez böyle şeylere biri de hastaymış hep ortalığa bulduğu yere hapşırıp durmuş. Benimki de aşırı titiz girmiş odaya ki adam duş almış heryeri ıslatmış. Buda toplamış bütün peçeteleri herşeyi peçeteyler tütmüş o arada kapı açıkmış kadında beyefendi kapıya kapatın demiş eşimde elindeki peçeteleri göstermiş sabredin kapatıcam herhalde falan demiş. Herşeyde bunu buluyor. Nasıl test verdi çok merak ediyorum yavruların korkudan haraket edememişlerdir.
Daha öncede söyledim kuzenimle senin durum aynı ona doktor 2 ay korunmasini söyledi genetik test kan pirtilasmasi bu testlerin sonucunu alana kadar korunduYok valla korunmadım cnm. Bi doktor korun dedi biri korunma dedi. Bende korunmadım. Ama göğüslerim sızlıyor. Büyüdüler de. Adetime 7-8 gün var.
Daha öncede söyledim kuzenimle senin durum aynı ona doktor 2 ay korunmasini söyledi genetik test kan pirtilasmasi bu testlerin sonucunu alana kadar korundu
Suskun Ceylan zeynepppppppp
Zeynepcim mutlaka bize yaz bakalım gelişme nasıl. İnşallah rabbim şifamızı verir inşallah..
Bende çok heyecanlıyım eğitim araştırmada yaptırıyoruz genelde ertesi gün çıkar diyorlar ama sisteme düşer mi acaba meraktan çatlarım hafta sonunu nasıl bekleyeceğim die düşünüyorum.
Eşimde dedi ki miktarı biraz az geldi tahrik olmayınca zor oluyor bu işler diyorbirde önünde giren adam gibi 1 saat çıkamamış çok sinirlenmiş Buda hiç gelemez böyle şeylere biri de hastaymış hep ortalığa bulduğu yere hapşırıp durmuş. Benimki de aşırı titiz girmiş odaya ki adam duş almış heryeri ıslatmış. Buda toplamış bütün peçeteleri herşeyi peçeteyler tütmüş o arada kapı açıkmış kadında beyefendi kapıya kapatın demiş eşimde elindeki peçeteleri göstermiş sabredin kapatıcam herhalde falan demiş. Herşeyde bunu buluyor. Nasıl test verdi çok merak ediyorum yavruların korkudan haraket edememişlerdir.
inşallah güzel haberler alırsınız canımmKızalar eşim 3 ay proxeed plus ve E vitamini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?