- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.361
Yok yok aklına gelmez öle bu hayatta sadece beni önemser hiç akrabası yok bı annesi var bı abisi onlarla da çok az görüşür aile kavramı yok ben ne dersem o dil ucuyla bişe istesem yapar öyle çok saf hemde çok bende tam aksi cazgirin tekiyimAhh canım ahhh. Benim işim çok despot bir adamdır. Net ve kalın çizgileri vardır. İhlali söz konusu bile değil. Askeri disiplinle büyümüş bir adam sen düşün. Hiç bir şeyini belli etmez. Kendi çözer falan derken şimdi gör dışarıya yine aynı ama bana kediiiumarım bu yazdığımı okumaz.
Şuan çok şeffaf her konuda çünkü kolay şeyler yaşamıyoruz böyle şeyler daha birleştirici olur aslında ama eşin kendini sana karşı eksik hissediyor olabilir mi?
Mesela hiç kavga edemem çünkü herşeye tamam der haklısın der hiç savunmaya geçmez buda beni cildirtir :)Ahh canım ahhh. Benim işim çok despot bir adamdır. Net ve kalın çizgileri vardır. İhlali söz konusu bile değil. Askeri disiplinle büyümüş bir adam sen düşün. Hiç bir şeyini belli etmez. Kendi çözer falan derken şimdi gör dışarıya yine aynı ama bana kediiiumarım bu yazdığımı okumaz.
Şuan çok şeffaf her konuda çünkü kolay şeyler yaşamıyoruz böyle şeyler daha birleştirici olur aslında ama eşin kendini sana karşı eksik hissediyor olabilir mi?
Mesela hiç kavga edemem çünkü herşeye tamam der haklısın der hiç savunmaya geçmez buda beni cildirtir :)
Doktora gideriz ya hep ben konuşurum ürologla bile :) soylicem işte doktor yaptır derse yaptırırHahaha daha ne istiyorsun benimki de tam tersi asla birşey diyemezsin o hep haklıdır ama az az törpüledim.
Sen o zaman kandırırsın eşinibir DNA testi yaptırır artık. Başka kadınlar neler neler ister biz bir DNA testine bağlıyoruz işi.
Canım kocam bak kanım kaynadi :) iyiki onunla evlenmisimHahaha daha ne istiyorsun benimki de tam tersi asla birşey diyemezsin o hep haklıdır ama az az törpüledim.
Sen o zaman kandırırsın eşinibir DNA testi yaptırır artık. Başka kadınlar neler neler ister biz bir DNA testine bağlıyoruz işi.
Maaşallah canım. İnşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Canım kocam bak kanım kaynadi :) iyiki onunla evlenmisimrabbim bide nurundan bu parçada verirse evimize hiç sıkıntımız yok çok şükür
Canım yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum resmen benim içimde yaşadıklarımı yazıya dökmüşsün bir ben mi böyle düşünüyordum diyordum demek bu dönemlerden geçen herkes aynı duyguları yaşıyormuşKızlar bugün kendimi kötü hissediyorum.
Sonuçlarımızda çıkmamış. Hafta sonu diye galiba. Böyle gözyaşlarım pınarlarımda bekliyor sanki.. yine birileri korunurlarmış hamile kalmış. Herkes hamile.. benim yatakta girmediğim hal kalmıyor şebek oldum resmen. Bazen gücümü kaybediyorum, geçen sene şubatta ameliyat olduğumuzda hep hayal ediyordum 2018 de bebeğim olur diye. Birlikte yatarız onu izlerim koklarım ama olmadı birde olduğumuz yerde sayıyoruz sanki. Bazen gerçekten çok üzülüyorum yıkılıyor ağlıyorum ağlıyorum ama geçmiyor.
Yine de şükür her zaman hamdolsun gelen allahtan gelsin. . Şifanızdan ondan fakat insanım işte bazen gerçekten dayanamıyorum.Acaba hamileleri kıskanıyor muyum diye düşünüyorum kendimden utanıyorum. O yüzden insan içine bile çıkasım gelmiyor.
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bizim sorun eşim varikosel ameliyatı oldu işte sayı az hız az 15 aydır hiç korunmadim hiç hamile kalamadim Şubat'ta asılma yapalım dedi artık doktorum bekliyorum işte canım siz naptiniz
Canım valla bence bekleme bekle bekle zaman kaybettik iyice zatenSağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bizim sorun eşim varikosel ameliyatı oldu işte sayı az hız az 15 aydır hiç korunmadim hiç hamile kalamadim Şubat'ta asılma yapalım dedi artık doktorum bekliyorum işte canım siz naptiniz
Bu ay sonu bizde ürologa gidicez test yaptırıp bakalım sonuca göre davranicaz canım 33 yaşıma gircem beklemekten gerçekten çok sıkıldım hayırlısı bakalım sayiniz kaçtı canım sizinCanım valla bence bekleme bekle bekle zaman kaybettik iyice zatenbizde de varikosel çıkmıştı ama 4 doktorda ameliyat önermiyor boyutları ufak olduğu için bizimde sayı hız morfoloji baya düşük enfeksiyon var dedi işte lokosit yüksek biraz antibiyotik kullanıyor. Bizde şunat gibi kontrole gidicez enfeksiyon geçtiyse eğer takviye falan verir muhtelemen. Ayy böyle beklemekte çok sıkıcı
Haklısın canım bizi anca bizim gibiler anlar millet yok stres yapıyosun yok kafanıza takıyorsunuz olmuyor diyo ya bi sinir oluyorum ki onların başına gelmediğinden bilmio kimse. Bizimde her testte farklıydı sonuçlar en sonki sperm testinde hareketsiz %80 di sayılarını unuttm ama doktor çok düşük demiştiBu ay sonu bizde ürologa gidicez test yaptırıp bakalım sonuca göre davranicaz canım 33 yaşıma gircem beklemekten gerçekten çok sıkıldım hayırlısı bakalım sayiniz kaçtı canım sizin
Aynısıni banada söylüyorlar canım acele ediyormusum kafama takiyormusum tamam da Sonuc olarak olmuyor işte napim boşver takma onlarıHaklısın canım bizi anca bizim gibiler anlar millet yok stres yapıyosun yok kafanıza takıyorsunuz olmuyor diyo ya bi sinir oluyorum ki onların başına gelmediğinden bilmio kimse. Bizimde her testte farklıydı sonuçlar en sonki sperm testinde hareketsiz %80 di sayılarını unuttm ama doktor çok düşük demişti
Canimm sıkma canını hangi ilaç i kullaniyordunuz bide doktor bişe demedimi varikosel çift taraflımiydi canım benim beklemek zor biliyorum ama napalim senlik bişe olduğunu sanmıyorumSuskun Ceylan gmz1990 @Erse35 Niles143
Kızlar 4 aylık ilaç kullanımından sonra test yaptırmıştık sonuçlar aynı hiç ilerleme Yok. 30 milyon 7 ileri haraket 93 haraketsiz 0 morfoloji. %1lik bile bir ilerleme olmazmı ama yokkk. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Acaba hiç ilerleme olmayacak mı? Başka bir sorunumuz mu var hiç bilmiyorum. Eşim zaman kaybetmeden 2. Ameliyatı olmam gerek diyor. Moralimiz çok bozuldu.
Bana dua edin yalvarıyorum. Allahım sizin dualarınız hatrına bize şifa verir.
Çift taraflı canım. Proxeed plus kullanıyorduk ama bu ay promene geçtik canım. 3 ay boşuna kullanmışız gibi geldi birde dünyanın parasıngidiyor sonuç alsak bari.Canimm sıkma canını hangi ilaç i kullaniyordunuz bide doktor bişe demedimi varikosel çift taraflımiydi canım benim beklemek zor biliyorum ama napalim senlik bişe olduğunu sanmıyorum
Canim benim umutsuzluğa kapilma. Bi bakarsin birden yükselir.Rabbim herseyin hayirlisini verir.Suskun Ceylan gmz1990 @Erse35 Niles143
Kızlar 4 aylık ilaç kullanımından sonra test yaptırmıştık sonuçlar aynı hiç ilerleme Yok. 30 milyon 7 ileri haraket 93 haraketsiz 0 morfoloji. %1lik bile bir ilerleme olmazmı ama yokkk. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Acaba hiç ilerleme olmayacak mı? Başka bir sorunumuz mu var hiç bilmiyorum. Eşim zaman kaybetmeden 2. Ameliyatı olmam gerek diyor. Moralimiz çok bozuldu.
Bana dua edin yalvarıyorum. Allahım sizin dualarınız hatrına bize şifa verir.
Şimdi sana kizicam haÇift taraflı canım. Proxeed plus kullanıyorduk ama bu ay promene geçtik canım. 3 ay boşuna kullanmışız gibi geldi birde dünyanın parasıngidiyor sonuç alsak bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?