- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.401
Teşekkür ederim canım benimCanim nasilsin ? Kalp atislarini duydunuz mu ? Merak ettim sizi
Burdayım canım yumurtlama Günün e falan hiç dikkat etmedim ya umudum yok o yüzden buraya da girmedim kuzum bat yarın hayırlısı neyse o olsun inşallahA Ataabetull nerde hiç sesi çıkmıyor
Canım eşin ilaç kullaniyormu yada kontrol için ürologa gittinmi siz neden hemen pes ettinizBurdayım canım yumurtlama Günün e falan hiç dikkat etmedim ya umudum yok o yüzden buraya da girmedim kuzum bat yarın hayırlısı neyse o olsun inşallah
Sabır sabır sabır ve dua ederken bile hayırlısıyla inşallah diye dua etmek canım üzülmek yok bu ay hiçte dikkat etmedik napalim her şeyin başı sağlık sağlıklı sperm sağlıklı evlat demek hayırlısıyla inşallah o yüzden dayanacaz canımCok tesekkur ederim yeni gordum mesajinizi... bizim 4.ay bitecek ameliyattan sonra test yaptirmadik tekrardan henuz. Acikcasi deneme de yapamadik bu ayi degerlendiricez bakalim eger olmazsa ben artik pes edicem :-( nasip
Pes etmek değil kuzum eşim bir süre ara verelim istiyorum ben geri konuyu acana kadar sende açma senden ricam bu dedi bende tamam canım dedim düşünüyorum oda haklı ameliyat oldu kıyamet kopsa yine içmem dediği pekmezi her gece iki kaşık zorla içti haftada 4 gün nohut yemeği her sabah akşam ilaç derken bıktı ilk kullandığı ilaçlar vücudunda sıvı çıkan yaralara yol açtı o yüzden ona anlayanlayış göstermem lazım kendine göre oda yoruldu ı da bunaldı doktor dediklerimi yapıp 2 ay sonra gelin demişti biz yapmadigimiz için gitmicez ne zaman yapmaya başlarsak o zamandan sonra 2 ay uygulayıp öyle gidecez bu arada artık doktorun dedigi ilaci bile içmiyor bende folik asit olarak folbiol kullanıyordum bende bıraktımCanım eşin ilaç kullaniyormu yada kontrol için ürologa gittinmi siz neden hemen pes ettiniz
Hatirliyormusun bilmem senle ayni zamanda aşılama yaptıran bı bayan vardıPes etmek değil kuzum eşim bir süre ara verelim istiyorum ben geri konuyu acana kadar sende açma senden ricam bu dedi bende tamam canım dedim düşünüyorum oda haklı ameliyat oldu kıyamet kopsa yine içmem dediği pekmezi her gece iki kaşık zorla içti haftada 4 gün nohut yemeği her sabah akşam ilaç derken bıktı ilk kullandığı ilaçlar vücudunda sıvı çıkan yaralara yol açtı o yüzden ona anlayanlayış göstermem lazım kendine göre oda yoruldu ı da bunaldı doktor dediklerimi yapıp 2 ay sonra gelin demişti biz yapmadigimiz için gitmicez ne zaman yapmaya başlarsak o zamandan sonra 2 ay uygulayıp öyle gidecez bu arada artık doktorun dedigi ilaci bile içmiyor bende folik asit olarak folbiol kullanıyordum bende bıraktım
İyiler canim benim. Dün tarama testlerimiz yapildi. Cok sukur iyi cikti tum degerleri. Cinsiyet ogrenicez yakinda onun heyecani basladiBu haberi vermeyı okadar çok istıyorumkiiii ama henuz tık yok teyzesi ama bakalım hayırlısı şaka yapıyorum canım sen nasıl Benin’ler nasıl
Canim benim her zaman ediyorum dua hepinize. Cok zor bi surec hepimiz biliyoruz bu duygulari. Hele ben 2.5 sene neler cektim ben bilirim. Bir kez bile hamilelik olusmayinca artik korkmaya baslamitim acaba hic mi olmicak cocugumuz diye. Ama bunlari dusunurken hicbir zaman tevekkulden vazgecmedim. A Ataabetull sende vazgecme. Esine anlayisli ol tabiki ama en azindan umudunu yitirme. Bosverme. Rabbimin dua kapilari ne zaman acik olur bilinmez. Belki hicbirinizi tanimiyorum ama ayni seyleri yasadigimiz ve paylastigimiz icin Hepinizi cok seviyorum Rabbim bian once hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
İlk zamanlar geriden gelmesi normal kuzum hiiiic canini sikma. Allahin izniyle duyacaksiniz yarin minik kalbinin attigini :) belki bizimkiler gibi supriz yaparlar bi bakmissiniz 2 bebisss.kac haftalik oldunuz simdik?Teşekkür ederim canım benimIyi olmaya çalışıyorum. Umarım siz de iyisinizdir. Hala gergin bekliyorum. Yarın gideceğiz duymak için. Daha geriden geliyor haftası. Inşallah hayırlı haberle dönebiliriz. Dua edin bize tatlım
Sağ ol kuzum. Hiç üzme kendini Allahın izniyle gelecek o güzel günler yakında.Biliyorum ne kadar zor olduğunu. Rabbim ol dediğinde bu dert ettiğin hiçbir şeyin önemi kalmayacak. Şu sıkıntılı zamanı bir atlatayım hemen okumaya başlayacağım sizin adınıza duaları. Birbirimize ettiğimiz dualar çıkaracak bizi feraha.
Başından beri bir rahatlayamadım. Inşallah rabbim nasip eder o güzel anıİlk zamanlar geriden gelmesi normal kuzum hiiiic canini sikma. Allahin izniyle duyacaksiniz yarin minik kalbinin attigini :) belki bizimkiler gibi supriz yaparlar bi bakmissiniz 2 bebisss.kac haftalik oldunuz simdik?
Aminnnn insallah kuzummBaşından beri bir rahatlayamadım. Inşallah rabbim nasip eder o güzel anıAyy ne güzel olur ikiz Sana çok sevinmiştim zaten. Allah sağlık versin miniklerimize. Arkadaşlarıma da nasip etsin hep beraber yaşayalım o duyguyu
Aminnnnn amin hava soğuk ama napalim bebiş gelene kadar durmak yok çalışmaya devam teyzesi
Hiç bahane yok tam zamanı uzun kış geceleriAminnnnn amin hava soğuk ama napalim bebiş gelene kadar durmak yok çalışmaya devam teyzesi
Valla asker gibi oldum her ay emir komuta devamHiç bahane yok tam zamanı uzun kış geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?