- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #2.381
İlk eksik meksik ameliyat oldu düzelmedi ya korkuyorum biraz.Şimdi sana kizicam hayahu orda genişleyen damar varken minnoslar nasıl kendine gelsin hele bı ameliyatıni olsun esin duzelicek sen adet oldun mu bu arada
Kuzum üzme kendini illa ki bir yerden gelecek şifası. Daha önce pek bahsetmedim sen araştırıyorsun bilirsin. Bu toz karışımlar var ya aktarların hazırladığı bir buçuk ay kadar kullanmıştık bir de karışık ot çayı vermişti. Gerçi hala hamilelik belli değil benim ama en azından buraya kadar geldik.Çift taraflı canım. Proxeed plus kullanıyorduk ama bu ay promene geçtik canım. 3 ay boşuna kullanmışız gibi geldi birde dünyanın parasıngidiyor sonuç alsak bari.
Canım altaenetif tıbba yönelmiyorum korkuyorum etkileşimleri kötü olur mu diye. Bal polen propolis düşünüyorum. Başka karışımlarda bilmiyorum.Kuzum üzme kendini illa ki bir yerden gelecek şifası. Daha önce pek bahsetmedim sen araştırıyorsun bilirsin. Bu toz karışımlar var ya aktarların hazırladığı bir buçuk ay kadar kullanmıştık bir de karışık ot çayı vermişti. Gerçi hala hamilelik belli değil benim ama en azından buraya kadar geldik.
Hepsini ayrı yerde yaptrdk canm 2 si birbirine yakındı 1 i de perhiz süresinden heralde baya düşük çıkmıştı.gmz1990 canım sonuçlar sürekli değişiyor dedin ya aynı yerde mi yaptınız testleri. Biz hep aynı yerde yapıyoruz gram değişiklik Yok bir testte biraz yükselsin ama yyyooooookkk...
Haklısın canım insan bazen yapacak bişey kalmamış hissine kapılıyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun bende bu aralar çok üzülüyorum hiç geçmicek gibi hissediyorum iyi değilim bu aralarSuskun Ceylan gmz1990 B Birmucize Niles143
Kızlar 4 aylık ilaç kullanımından sonra test yaptırmıştık sonuçlar aynı hiç ilerleme Yok. 30 milyon 7 ileri haraket 93 haraketsiz 0 morfoloji. %1lik bile bir ilerleme olmazmı ama yokkk. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Acaba hiç ilerleme olmayacak mı? Başka bir sorunumuz mu var hiç bilmiyorum. Eşim zaman kaybetmeden 2. Ameliyatı olmam gerek diyor. Moralimiz çok bozuldu.
Bana dua edin yalvarıyorum. Allahım sizin dualarınız hatrına bize şifa verir.
Bir test daha vercez sonra ameliyat günü almaya gitcez. Bende olmasını istiyorum sürekli varikosel derdini düşünmek istemiyorum.Haklısın canım insan bazen yapacak bişey kalmamış hissine kapılıyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun bende bu aralar çok üzülüyorum hiç geçmicek gibi hissediyorum iyi değilim bu aralar(( Valla ameliyat gerek görürse doktor olsun eşin canım. Her doktor da farklı bişeyler söylüyor insanın kafasını karıştırıyor. Sonumz hayır olsn inşallah..
Haklısın canım biz hiç tahmin bile etmiyorduk hatta 6-7 ay korunduk dedik hemen hamile kalırım falan biraz gezip tozalım bu ihtimalleri asla aklımıza getiremedik. Baktık bikaç ay olmuyor dedik heralde stresden olmuyor keşke erkenden gitseydk ne bekliyosn işte bende geçen zamanıma yanarımBir test daha vercez sonra ameliyat günü almaya gitcez. Bende olmasını istiyorum sürekli varikosel derdini düşünmek istemiyorum.
SAna birşey söyliyeyim mi erken önlemini alsak böyle olmayacaktı. Biz evlenmeden önce de biliyorduk eşim erkeklik gururuna yediremedi. Üstüne birde her ihtimale karşı korunduk. İki ay olmayınca git artık dedim yine 2 ayda olacak diye birşey Yok kısır yaptın beni hemen dedi. Randevu aldım yinede gittik. Ve sonuç berbat 5 senelik tedavi kaybımızda tuz biber oldu. Dün o kadar pişmandı ki neden tedavi olmadım diye. Ağlama dedi tese olurum yinede olacak inşallah diyor. Ama son pişmanlık fayda etmiyor işte.
Şakın ihmal etmeyin sakınnnnn...
Eşimin arkadaşının sevgilisi hamile kalmış hiç düşünmüyormuş ve gidip aldırmış.Haklısın canım biz hiç tahmin bile etmiyorduk hatta 6-7 ay korunduk dedik hemen hamile kalırım falan biraz gezip tozalım bu ihtimalleri asla aklımıza getiremedik. Baktık bikaç ay olmuyor dedik heralde stresden olmuyor keşke erkenden gitseydk ne bekliyosn işte bende geçen zamanıma yanarımDoktorlar da diyor zaten artık kısırlık çok yaygınlaştı hamile kalmak çok zor. Üzme canım kendini yapıcak bişey yok eşlerimizi üzmekten başka bişey yapmıyoruz onlarda içlerinde yaşıyor üzüntülerini daha beter yani. Biz kız kıza dertleşebiliyoruz ama onlar öyle değil Allahtan hepimizin eşleri anlayışlı bu konuda şükürler olsun. Sabır sabır bu günlerde geçicek inşallah...
Ben zaten öyle şeyler duyunca deliriyorum ya kimi aldırır kimi sokağa atar. Allah ıslah etsinEşimin arkadaşının sevgilisi hamile kalmış hiç düşünmüyormuş ve gidip aldırmış.
Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca çok. Herkesin sınavı farklı işte.
Canim nasilsin ? Kalp atislarini duydunuz mu ? Merak ettim siziKuzum üzme kendini illa ki bir yerden gelecek şifası. Daha önce pek bahsetmedim sen araştırıyorsun bilirsin. Bu toz karışımlar var ya aktarların hazırladığı bir buçuk ay kadar kullanmıştık bir de karışık ot çayı vermişti. Gerçi hala hamilelik belli değil benim ama en azından buraya kadar geldik.
Hıh bizi merak etme zatenCanim nasilsin ? Kalp atislarini duydunuz mu ? Merak ettim sizi
Olur muuu sizin yaZismalarinizi hep okuyorum canim benim haberlerinizi aliyorum. Ondan sormadim. Bakmayin yani yazmasamda hergun girip okuyorum yazismalarinizi ve bu ayda da hamile haberi almayi 4 gozle bekliyorumHıh bizi merak etme zaten
Foto at canımKızlar bugün 12.günüm ovulasyon testi aldım birtane koyu digeri ise cok cok az belli bile degil bir cizgi cikti
Bu haberi vermeyı okadar çok istıyorumkiiii ama henuz tık yok teyzesi ama bakalım hayırlısı şaka yapıyorum canım sen nasıl Benin’ler nasılOlur muuu sizin yaZismalarinizi hep okuyorum canim benim haberlerinizi aliyorum. Ondan sormadim. Bakmayin yani yazmasamda hergun girip okuyorum yazismalarinizi ve bu ayda da hamile haberi almayi 4 gozle bekliyorum
Büyük ihtimal negatif canım ama sen yınede at bakalımKızlar bugün 12.günüm ovulasyon testi aldım birtane koyu digeri ise cok cok az belli bile degil bir cizgi cikti
Yarın akşam atarım canım ikisi birlikteFoto at canım
Tamam canımYarın akşam atarım canım ikisi birlikte
Cok tesekkur ederim yeni gordum mesajinizi... bizim 4.ay bitecek ameliyattan sonra test yaptirmadik tekrardan henuz. Acikcasi deneme de yapamadik bu ayi degerlendiricez bakalim eger olmazsa ben artik pes edicem :-( nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?