- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Ayy valla ben dayanamam tek kalıyorum ve hiç uyumicam yatacak yer yok artık ararım kaynanayi gelirCanım sabah hemen çıkarmıyorlar öğlen sonu ikindine kadar bekletiyorlar sizinkini bilememde ve şey doktor polikinlik te işi mesaymesayi falan bitimi gelip çıkışı öyle veriyor buradakiler
Kötü olmuş yaYok canım farkında olmadan biraz büyük abdest kaçırdı
Agrimistir yaa bizimkine adam takmaya geldi işte ama 2 saniye önce yaptı korkudanAmeliyatta sonda takmışlar öyle geldi odaya o sonda yüzünden eşim kotulendi çişi gelmedi çatladı catlayacak hala gelmedi sonda çok agritmis bütün biyolojik dengeyi bozmuş
Valla canım bazı huylarini pek hoslanmasakda benim kv maşallah çok iyi birisi sağolsun çünkü o kadar yardım etti ki herşeyde koca 25 yaşındaki adamın isal ki büyük abdesti gelince hiç çekinip durmadan yikadi sagolsun bende çiş için ördeği tutuyordum o sırada valla ALLAH RAZI OLSUN kadındanAyy valla ben dayanamam tek kalıyorum ve hiç uyumicam yatacak yer yok artık ararım kaynanayi gelir
Korku yüzünden kurtuldu seninki kolay mi yok ben bile çok kötü oldumAgrimistir yaa bizimkine adam takmaya geldi işte ama 2 saniye önce yaptı korkudan
Hayırlı sabahlar canım günaydın bende hiç uyuyamadim gece 2 ye kadar cisi her 15 20 dakika ya bir geldi ikide birde kaldır kaldır yatir birde ben bir ara uykuya dalmisim 2 kere daha lavaboya kalkmışGünaydın kızlar doktor 8 gibi geliyormuş burda inşallah çıkarız her yerim dökülüyor
Canım valla kurtulduk neden ishal olduki siz bugün cikacakmisiniz bizim doktor gelmedi henüz bı gelsede gitsekHayırlı sabahlar canım günaydın bende hiç uyuyamadim gece 2 ye kadar cisi her 15 20 dakika ya bir geldi ikide birde kaldır kaldır yatir birde ben bir ara uykuya dalmisim 2 kere daha lavaboya kalkmış
Bugün çıkaracağını söylemişti canım ama saat kaçta olduğunu değil çok fazla serum taktılar şimdi yine serum takılı ne olacak bilmiyorumCanım valla kurtulduk neden ishal olduki siz bugün cikacakmisiniz bizim doktor gelmedi henüz bı gelsede gitsek
Hayırlısıyla inşallah canım doktor geldi baktı pansuman yaptı ilaclarinizida alıp gidebilirsiniz her gun boyle pansuman yapilacak dedi burda mi yapılacak nasıl olacak dedim ister burda ister sağlık ocağı ister evde kendiniz de yapabilirsiniz dedi tamam dedikGünaydın kızlar geceyi atlattınız bir an önce evlerine çıkarsınız inşallah bugün de .
Canım bizi öğlenden önce çıkaracaklar mis şimdi esimde takılı olan damar yolu bu cikardi refeteyi doktor yazınca getirecem ben dediCanım valla kurtulduk neden ishal olduki siz bugün cikacakmisiniz bizim doktor gelmedi henüz bı gelsede gitsek
Canım geceyi atlatana kadar çok yoruldum ama çok şükür bı sıkıntı olmadan geldik iyiyiz şimdiGünaydın kızlar geceyi atlattınız bir an önce evlerine çıkarsınız inşallah bugün de .
Cnm öncelikle geçmiş olsun varikosel teshısı kondumu sperm azlığı bundanmı kaynaklanıyor biz dün olduk ameliyat bizimde sayımız 14.900 hareketlilik %52 1 yıldır hamile kalamadım korunma falan yok ilişkide ameliyat yeri iyileşince olur öle bi sıkıntı yok yani devlet hastanesinde olduk biz hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükürMerhaba kızlar benim eşim de varikosel ameliyatı olacak sanırım. 7 aydır hamile kalamıyorum. Daha önce erken doğumla bir bebeğimi kaybettim. Bugün hastaneye gittik eşim spermiogram yaptırdı. Sperm sayısı 15 milyon fakat hareketlilik yüzde 16 çıktı. Çocuğunuz olmaz demiyorum ama ihtimaliniz düşük dedi. Varikosel ameliyatından sonra cinsel ilişkide bulunulabiliyor mu? Bi de uzun süre ilaç kullanımı vat mı? Ve korunmamız mı gerekiyor? Bi de araştırdığım kadarıyla mikto cerrahiyle yapılmayınca ameliyat daha kötü de olabiliyormuş? Sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Cnm gecmis olsun sperm sayisi ml de mi 14900? Toplammi? Bizim varikosel yok ama sayimizda cok yuksek degil hiz morfoloji duzeldi ama sayi cok yukselmedi ml de 13 milyon cikti acaba yetersizmi kaliyor dogal yolla gebeligeCnm öncelikle geçmiş olsun varikosel teshısı kondumu sperm azlığı bundanmı kaynaklanıyor biz dün olduk ameliyat bizimde sayımız 14.900 hareketlilik %52 1 yıldır hamile kalamadım korunma falan yok ilişkide ameliyat yeri iyileşince olur öle bi sıkıntı yok yani devlet hastanesinde olduk biz hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
Ozaman sizinki erkek infertilitesi değil canm çünkü 15milyon ve üstü sperm normal hareketlilik de %40 ve üstü. Bizim hareketlilik %18miş. Ben daha önce iki ayda hamile kaldım oysaki. Ne diyelim nasip...Cnm öncelikle geçmiş olsun varikosel teshısı kondumu sperm azlığı bundanmı kaynaklanıyor biz dün olduk ameliyat bizimde sayımız 14.900 hareketlilik %52 1 yıldır hamile kalamadım korunma falan yok ilişkide ameliyat yeri iyileşince olur öle bi sıkıntı yok yani devlet hastanesinde olduk biz hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?